شما هنگام نصب میتونید پورت رو انتخاب کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
شما هنگام نصب میتونید پورت رو انتخاب کنید
من الان easyphp رو با استفاده از Listen 127.0.0.1:81 روی port 81 تنظیم کردم اما نتونستم هر دو رو همزمان روی سیستم اجرا کنم
الان فرق بین این دو آدرس چیه؟؟
کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محمد جان همانطوری که شما در کد دومی اشاره کردین می توان با استفاده از این کد در پورت 81 سایت رو فراخوانی کرد. اما من چون خیلی به کار با appserv آشنایی نداشتم easyphp را با استفاده از ویرایش فایل httpd.conf روی پورت 81 تنظیم کردم (127.0.0.1:81) اما فایل httpd.conf در برنامه appserv تقربا ظاهری متفاوت با easyphp داره.
اما با این حال که appserv اجرا شده نتونستم easyphp رو اجرا کنم البته آپاچی اجرا می شود ولی mysql اجرا نمی شود.
شما چرا خودتو میپیچونی ؟!
شما که از اول easyphp رو سیستمت نصب بود! به اون چیکار داشتی!
Appserv رو نصب میکردی .. موقع نصب پورت رو 81 انتخاب میکردی.
چشم رادمهر جان الان مجددا Appserv رو نصب می کنم و اون رو هنگام نصب روی پورت 81 تنظیم می کنم ببینم چی مشه. راستی چطور میشه به Appserv آی پی کامپیوتر سرور رو داد؟
رادمهر جان من Appserv رو روی پورت 81 نصب کردم اما همچنان امکان اجرای همزمان Appserv و easyphp روی یک سیستم وجود نداره البته مثل حالت قبل Appserv اجرا میشه اما بعد از اجرای easyphp اپاچی اجرا اما mysql اجرا نمی شه و بعد از اینکه easyphp رو می بندیم دیگه Appserv هم کار نمی کنه و باید مجددا راه اندازی بشه.
حالا اگه بخواهیم به Appserv آی پی سرور رو بدیم چطور باید اینکار رو انجام داد تا کامپوتر های موجود بر روی یک شبکه براحتی بتوانند با فراخوانی ای پی ادرس آن سایت رو مشاهده کنند.
باید در کنار IP شماره پورت رو هم بدید!
توجه داشته باشید این موضوع به این تاپیک ربطی نداره
شما همه شبیه سازها رو پاک کنید و یک APPSERV تنها بریزید و بدون مشکل هر سیستمی رو که خواستید روش ست کنید
محمد جان این هم یه سواله دیگه و برای من تازه کار مهم. و فکر می کنم که مشکلاتی که به نصب مامبو ربط پیدا می کنه باید در این تالار مطرح بشه نه یا من اشتباه می کنم؟
بله من هم بخاطر اینکه می خوام از Appserv استفاده کنم هم برای نیوک هم برای مامبو دارم می پرسم که به چه نحوی می شود در این برنامه ای پی کامپیوتر سرور رو ست کنم تا همه همکارانم بتوانند از سایتی که با مامبو درست خواهم کرد استفاده کنند. لطفا راهنمایی کنید چطور میشود Appserv را تنظیم نمود به شکلی که بجای اینکه به ادرس localhost/mambo برای مشاهده سایت مراجعه کنم مثلا به ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه و سایت را مشاهده کنم
ببینید این موضوع:
1- بارها مطرح شده
2- به انجمن "نصب مامبو" مربوط نمیشه!
ولی بهرحال
شما مقادیر localhost رو در فایل تنظیمات هر دو سیستم به IP سیستمتون تغییر بدید مشکل حل میشه
با نصب تنها یک شبیه ساز این امکان برای شما به راحتی قابل استفاده هست