به نظرم حتما اکانت اف تی پی بساز و ستش کن !
چون برای نصب افزونه باید اف تی پی تنظیم باشه
مشکلتون چطور حل شد ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم حتما اکانت اف تی پی بساز و ستش کن !
چون برای نصب افزونه باید اف تی پی تنظیم باشه
مشکلتون چطور حل شد ؟!
باید به جای لوکال هاست طبق فرموده شما mysql.youhosting.ir مینوشتم این کارو که کردم مرحله رو به خوبی پشت سر گذاشتم ممنونم اما راجب اکانت اف تی پی من یه اکانت اف تی پی توو هاستم درست کردم ولی نمیدونم چطور ستش کنم :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با استفاده از این فیلم فکر کنم مشکلتون حل بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
طبق فیلم پیش رفتم(البته این فیلمه سی پنلش با سی پنلم زمین تا اسمون فرق میکنه) وقتی تایید تنظیمات اف تی پی یا پیدا کردن مسیر خودکار اف تی پی رو میزنم ارور: 500: نمی توانید وازد سرور ftpشوید. رو میده راستی توو قسمت آدرس دیسک FTP روت،FTP هاست، چی بنویستم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی فیلم آموزشی هست!
موقع ساخت اکانت اف تی پی ! یوزر و پسورد رو که وارد میکنی یه مسیر اف تی پی میخواد !
اگه روت هست / رو وارد کن و اگه توی پوشه هست foldername/ رو وارد من !
موفق باشید
بسم الله الرحمن الرحیمسلام دوستانطاعاتتون قبول باشه انشا اللهیه مشکل کوچولو دارم در قسمت اف تی پی مطابق فیلم اموزشی رفتم باز ارور داد من نمیدونم بایس چیکار کنم از دیروز تا الان دارم تلاش میکنم ولی.... ارورشم اینه : 403: جدیدترین درخواست اخیر رد شد زیرا دارای رمز امنیت نامعتبر بود. لطفا دوباره صفحه را باز و سعی کنید...........رمز رو مطمئنم درست زدم باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه نمیشه از این مرحله گذشت بعدا بیام و پُرش کنم؟
سلام
اگه طبق فیلم پیش برید نباید مشکلی داشته باشید ! یه جایی رو حتما اشتباه وارد می کنید ! فیلم رو مجددا ببینید !
چرا میشه از این صفحه رد شد و بعد اون رو تنظیم کنید ! برای رد شدن تنظیم FTP رو خیر بزارید و Next رو بزنید ! و برای تنظیم بعد از نصب جوملا ، به مدیریت سایت برید و تنظیمات کلی ، FTP رو تنظیم و ذخیره کنید
موفق باشید