وقتتونو تلف نکنید!
کامپوننت DOCMAN با مامبو 4.6 به بالا سازگاری نداره!!
شما از همون remository باید استفاده کنید اما از آخرین نسخش => 3.41
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتتونو تلف نکنید!
کامپوننت DOCMAN با مامبو 4.6 به بالا سازگاری نداره!!
شما از همون remository باید استفاده کنید اما از آخرین نسخش => 3.41
سلام دوستان خسته نباشید
آقای رادمهر ! نسخه یی که من دارم 3.25 فارسی هست پس به نظر مشا مشکلات از ناسازگاری این ورژن با مامبو 4.6 هست ؟ و باید نسخه انگلیسی 3.41 رو نصب کنم ؟
متشکرم
تا چند روز دیگه نسخه سازگار با 461 و فارسی remository منتشر میشه
تا اون موقع صبر کنید
[hr]
منتشر شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
محمدجان و دوستان عزیز در مامبو لرن
از زحمات شما در فارسی سازی و رفع مشکلات کامپوننت com_remository بسیار سپاسگزارم
لطفا بفرمایید آیا آموزش نحوه کار کردن با این کامپوننت هم وجود داره ؟
نحوه آپلود فایل چگونه است و آیا بطور دستی میشه این کار رو انجام داد و فقط لینک فایل آپلود شده رو در این کامپوننت وارد کرد ؟
چرا صفحه فایلها باز نمیشه آیا باید مرحله خاصی رو برای دستیابی به این قسمت پشت سر گذاشت ؟
ممنون از لطف و زحمت همه شما
Remository_325_Farsi به 341 رو شرح مختصری بدهید. ممنان
اینجا توضیحات کامل نوشته:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شماره 3 به دردت میخوره.
با سلام
من Remository_341_Farsi رو دانلود کردم.حرف نداشت.خیلی عالی تر از قبل شده بود بخصوص ایکونهای فایلها و پوشه ها. :Dدست همتون درد نکنه به خاطر زحمتی که کشیدید. :)
فقط یه مشکل برای من پیش اومده و اینه که من Remository_341_Farsi رو در firefox و opera تست کردم و هیچ مشکلی نداشت اما با اینترنت اکسپلورر 7 وقتی از منوی کامپوننت ها در مدیریت من Remository رو انتخاب کردم ارور زیر رو داد که عکشو گذاشتم .
عکس ارور Remository_341_Farsi در IE 7:
یا حق
از من میشنوی IE رو از هر ورژنیش گرفته بیخیال .. ;) این مشکلا زیاد با IE پیش میاد .. ولی راه حلشو احتمالا میدیم ;)
سلام
اینم باید در نظر داشته باشید که اکثر کاربرا از IE استفاده میکنند.
یا حق