دوست عزیز من انکارم کردم ولی متاسفانه نشد
اگه مایلید من یوزر و پسورد و اطلاعات سرور رو در اختیارتون بزارم تل خودتون امتحان کنید
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــمــــــــــــــ ـــــــــــــــکـــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز من انکارم کردم ولی متاسفانه نشد
اگه مایلید من یوزر و پسورد و اطلاعات سرور رو در اختیارتون بزارم تل خودتون امتحان کنید
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــمــــــــــــــ ـــــــــــــــکـــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
دوست من اگه برای مشکلی نداره برام پخ کن منم یه تست بکنم
ممنونم
ایمیل خودتو برام بزار تا اطلاعات هاست و مابقی اطلاعات رو برات ایمیل کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط m2sh2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پخ کردم دوست من
سلام
لطفاً دوستان یکبار به صحبتهای دوستمون توجه کنن ! تا بتونن راهنمایی درستی به ایشون داشته باشند !
اصلاً ایشون مراحل نصب رو کامل پیش نرفته ! و فایل configuration.php ایجاد نشده !
دوست عزیز شما هم لطفاً توجه داشته باشید درست است همه اعضایی که در انجمن جوملا فارسی هستند قابل اعتماد هستند. اما تیم جوملا فارسی هیچ مسئولیتی در قبال ارسال اطلاعات هاستتان توسط شما به افراد متفرقه نخواهد داشت. لطفاً در این موضوع توجه بیشتری داشته باشید.
البته همینجا هم دوست عزیزمون تشکر میکنم که در انجمن کاربران کمک میکنند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
خوب شما لطف کنید و یه جواب مناسب بدید و بگید که مشکل از چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان 4 روزه اینجا کمک خواستم و الان این اولین باره که از تیم جولا جواب دادن اونم نه برای کمک
لطف کنید کمک کنید تا زودتر بتونم نصبش کنم
سلام
دوست عزیز
تیم جوملا فارسی کمک خودش رو کرده ، یه آموزش کامل تهیه کرده در دانشنامه منتشر کردهنقل قول:
و الان این اولین باره که از تیم جولا جواب دادن اونم نه برای کمک
علاوه بر اون فیلم های آموزشی تصویری هم تهیه شده که اگه به خودتون زحمت بدید و ببینید و یا مطالعه کنید بدون هیچ مشکلی میتونید جوملا رو نصب کنید
روش حل مشکل :
در قسمت پایانی نصب اگه دمکه حذف کار نمیکنه
به مدیریت cpanel برید سپس نام پوشه installation را به installations تغییر بدید ، سپس بر روی administrator کلیک کنید تا مدیریت باز بشه!
روش فوق رو تست کنید
اگه سوالی یا مشکلی بود بفرمائید در خدمتیم
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز در هنگام نصب توجه کنید همه موارد سبز رنگ باشد و به شما اهطاری داده نشده باشد.
اگر اخطاری داده شده بفرمایید تا به شما بگویم چکار کنید تا مشکل حل شود.
هر مرحله را با دقت سپری کنید تا مشکل شما برطرف شود. اگر مشکل حل نشد آن زمان اطلاعات را میتوانید ارسال کنید تا بررسی کنم.
در هنگام نصب مرحله ابتدایی بررسی کنید همه موارد مورد نیاز جوملا اوکی هست یا خیر ؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست