:(((( زیر همون font-face اینی که دادین رو با اسم فونت خودم کپی کردم ولی بازم تغییر نکرد :(((نقل قول:
نوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
:(((( زیر همون font-face اینی که دادین رو با اسم فونت خودم کپی کردم ولی بازم تغییر نکرد :(((نقل قول:
نوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز من خودم اینطوری فونت هامو عوض می کنم .
اینو بزار اگه دیگه عوض نشد حتما مشکل از یه جایی دیگه هستش .کد:h2.art-logo-name{
font-family:byekan!important;
}
:((((((((((((((((( نشد :((((نقل قول:
مشخصاتتون رو به صورت پ خ برام ارسال کنید .
بعد بگید که چه فونتی می خواهید تا ببینم می تونم مشکلتون رو حل کنم .
دوست عزیز
تبعات ارسال موارد امنیتی به کاربران و عواقب ان به خود شما هست ! ارجاع به قوانین ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
تشکر فراواننقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان کسی چیزی دستگیرش نشد ؟
داغون شدم از بس ور رفتم به پیج
رییس اولین آموزشی که رفتم و نشد همین آموزش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمیدونم چرا حالیم نمیشه
دوستان ممنون از راهنماییهاتون
بالاخره فهمیدم داستان چی بود.
فونتی که میخواستم بزارم برای وب غیر استاندارد بود ولی خوب تو لوکال درست بود.
حالا بازم همینی که فهمیدم اشکال از فونت بوده خودش کلیه.
بعنوان سوال آخر :
آیا میشه یه جوری فونتای غیر استاندارد رو به استاندارد تبدیل کرد؟