سلام و درود
علاوه بر این پلاگین ها، می توانید از کامپوننت ها و یا ماژول ها نیز استفاده کنید. یکی از این کامپوننت ها که بسیاری از نیازهای سایت را برطرف می کند ویجت کیت (widgetkit) است.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و درود
علاوه بر این پلاگین ها، می توانید از کامپوننت ها و یا ماژول ها نیز استفاده کنید. یکی از این کامپوننت ها که بسیاری از نیازهای سایت را برطرف می کند ویجت کیت (widgetkit) است.
سلام من اسم فایل را اصلاح کردم و پسوند "mp4" را پاک کردم دو باره مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم یه تصویر از اخطار
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست قبلی درست نوشتن نباید کد ام پی 4 رو بدی
دقیقا همون طور بنویسید تو پنجره مشخصات هم نوشته
راستی ببین رو اگسپلورت پلاگین پخش رو فعال کردی
من زیاد سر نمیزنم ببخشید دیر به دیر ج میدم
ممنون دوست عزیز همونطوری که گفتم نام فایل را اصلاح کردم و {mp4}chalanyom{mp4} تو تصویر هم که مشخصه قبلاً دو تا mp4 نشون میداد اما حالا با پاک یکی شده
پلاگین هم فعاله و به همان پوشه ای که فیلم داره انتخاب شده
درود
افزونه ی که استفاده میکنید از فرمت flv پشتیبانی میکند .
باید تبدیل کنید .
بدرود
در پناه ایزد
درود
دوست عزیز javad-nagizadeh منظورم این بود که فقط از Flv پشتیبانی می شود . شما یک کلیپ با فرمت flv آپلود کنید و کد و نام کلیپ رو بنوسید و خواهید دید که ویدیو پخش میشود .
جهت پخش mp4 و فرمت مختلف از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید .
حتما با یک فرمت Flv امتحان کنید و مطمئن باش که در تنظیمات افزونه مسیر درست پوشه کلیپ ها رو دادی .
جناب مرصاد همزمان ارسال کردیم .
کارمیکنه
چه افزونهای استفاده کردین تا من چک کنم کدشو
سلام
من از افزونه jplayer استفاده میکنم . فرمت flv را هم نتونسم پخش کنم .
از دوستان اگه کسی میتونه به صورت ابتدایی مراحل را برام توضیح بده ممنون میشم