خیلی ممنون بابت راهنماییتون.خیلی مفید بودن.
در مورد امنیت سایت یه سوال داشتم.من قبلا باوردپرس کار میکردم که چندبار هک شدم.یه راه مطمئن واسه امنیت سایتم بگید چون میترسم دوباره هک بشم.
بازم ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون بابت راهنماییتون.خیلی مفید بودن.
در مورد امنیت سایت یه سوال داشتم.من قبلا باوردپرس کار میکردم که چندبار هک شدم.یه راه مطمئن واسه امنیت سایتم بگید چون میترسم دوباره هک بشم.
بازم ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
من قبلا که با وردپرس کار میکردم چندبار هک شدم.چمد راه مطمئن بگید که دیگه سایتم هک نشه.
خیلی مهمه
ممنون
دوست عزیز دوستان که قبلا پاسخ شما را داده اند .!!!!
دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مقاله زیر را به شما معرفی کرده است . مطالعه کرده اید ؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن امنیت سرور 50 درصد از امنیت وب سایت است . در انتخاب میزبان و سرور خوب دقت کنید .
موفق باشید .
سلام. من هم مشکل این دوستمون رو پیدا کردم یعنی از مرحله اول جلوتر نمیتونم برم. از هاست ایران خرید کردم و فکر نمیکنم مشکلی با جوملا داشته باشه!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط atishi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز به جوملا فارسی خوش آمدید.
اگر مشکل دوستمون را داشته باشید ایشون مشکلشون حل شده و از ابتدا مطالعه کنید.
در صورتیکه مشکل شما پاربرجاست در یک تاپیک جدید مطرح نمایید.
موفق باشید