دمت گرم
واقعا دستت درد نکنه
الان مسنجر نصب ندارم.ان شاالله در اولین فرصت
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرم
واقعا دستت درد نکنه
الان مسنجر نصب ندارم.ان شاالله در اولین فرصت
یا علی
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
مرصاد جان ممنوندرست شد .ولی شما هم یک جورایی ایرانی سلام و خدا حافظی کردید.شما هم در پناه خدا
سلام من تازه یه دامنه گرفتم تو یه یو گیگ یه هاست گرفتم وارد پنل هاست که میشم یه دیتا بیس هم ساختم دیگه بعدش نمیتونم اگه یکی پیدا میشه کمکم کنه ممنون میشم کس نسیت جواب بده
سلام دوست عزیز ورودتون رو به انجمن تبریک میگم لطفا قبل از هر کاری آموزش ها را دقیق مطالعه بفرمایید موفق باشید
منم همين مشکل رو دارم...
راستش هر چى مطلب تو نت بود خوندم ...ولى نتيجه نداشت
چند تا سوال از دوستان داشتم...
تو قسمت اموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ىک مرحله اى ميگه :
ايجاد پايگاه داده
برای ایجاد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در کامپیوتر شخصی بر روی آیکون wampserver در کنار ساعت کلیک نموده و گزینه phpMyAdmin کلیک نمایید تا یک صفحه در مرورگر شما نمایش داده شود. در قسمت DataBase نام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را وارد نموده و بر روی دکمه Create کلیک نمایید:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتى کليک ميکنم ارور ميده
Forbidden
You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server.
يه سوال ديگه اينکه منم قبلا يک بار wamp رو نصب و رمو کردم.....امکان داره مشکلى برام پيش بياره؟
با تشکر
کسى نمي خواد کمکى بکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mardani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL.
سلام ، سوال جدید در تاپیک جدید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mardani [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پرمیشن پوشه ها 755 و پرمیشن فایل ها 644 قرار بدهید .
localhost/phpmyadminنقل قول:
دیتابیس رو حذف کنید و یک دیتابیس جدید ایجاد نمایید . پسورد نزار .
سلام منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید