یه فولدر در شاخه یاهو میسینجرت هست به نام YView.
فایل باید اونجا باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
یه فولدر در شاخه یاهو میسینجرت هست به نام YView.
فایل باید اونجا باشه.
به نظر من آزار دهنده ترين مشكل اين روش (اجراي فايل رجيستري با پسوند reg) پيغامهاي تاييدي است كه ميده . يعني بعد از اجرا دو پيغام ديگه همه ميخواد تا تغييرات در رجيستري اعمال بشه. براي رفع اين مشكل شما پس از ساخت فايل رجيستري ميتونيد به فايل اجرايي تبديلش كنيد تا بدون درد سر اجرا بشه. ضمنا اسم مبدل هم اينه
reg2exe.exe
با يه جستجو ميتونيد پيداش كنيد خيلي هم كم حجم هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما خیلی ساده با استفاده از یه API میتونید فایل رجیستری رو به برنامه ای اضافه کنید و کاربر هم اصلا نفهمه! این دیگه جزو ترفند های یه برنامه نویس هست جانم.
این برنامه خرابه یکی بگه چطوری EXE کنمش ؟؟
اگر VB کار کردید میتونید فایل Exe درست کنید .
یا از Application هایی که برای همین منظور نوشته شده استفاده کنید .
در این مورد موتور های جستجو کمک بزرگی میتونن به شما بکنن .
یا علی
گشتم نیافتم ....ممنونم زیادم مهم نیست ...
برنامه reg2exe مشکلی نداشت من تست کردم. شما پس از اجرای برنامه و انتخاب گزینه رجیستر با راست کلیک کردن بر روی فایل رجیستر reg.* یک لینک بنام conver t2 exe خواهید داشت که با کلیک آن به سادگی فایل رجیستری به فایل exe تبدیل میشه.
میتونید از برنامه ستاپ ساز NSIS استفاده کنید. توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجوده.
;)
[quote author=فیروزمندان link=topic=526.msg2801#msg2801 date=1142285278]
شما کار زیر رو انجام بدید .
یک قالب طراحی کنید و در اون تنها یک ماژول را لود کنید .
در این ماژول قسمت RSS لینک RSS سایت خودتون رو بنویسید .
این قالب رو در قسمت مدیریت قالبها Assign کنید به یک لینک
وقتی وارد اون لینک بشید شما تنها یک ماژول دارید که آخرین اخبار سایت شما رو نشون میده .
از این لینک میتونید استفاده کنید برای نمایش آخرین اخبار در یاهو
یا علی
[/quote]
محسن جان اگه ميشه لطف كن يه ذره بيشتر اين قسمت رو راهنمائي كني ممنون ميشم :-[ :'(