با عرض پوزش دات(نقطه)بین www و 7eghlim.. را وارد کنید به صورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بنده فراموش کرده ببودم در پست بالا.
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض پوزش دات(نقطه)بین www و 7eghlim.. را وارد کنید به صورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بنده فراموش کرده ببودم در پست بالا.
سلام
کسی میدونه میشه به این ماژول فیلد اضافه کرد یا نه ؟؟؟
من میخام یه فرم ثبت نام مثل همین داشته باشم که تووش فیلد آدرس پستی و شماره تلفن داشته باشه
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه
دروود
اگر منظورتون این لینک هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دیفالت جوملا هست
مدیریت > افزونه ها > مدیریت ماژول ها > جدید > ورود کاربران
در پناه ایزد
آقا من از همون ثبت نام خود جوملا استفاده کردم یه چند تا فیلدشو مثل آدرس و تلفن اجباری کردم ولی توو صفحه نمایش نمیده
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid6270 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توی پلاگینهای جوملا 2.5 اگر بری یه پلاگین ویژه این منظور هستش که میتونی یکسری فیلد رو به ثبت نامش اضافه کنی !
من الله توفیق
دوست من، توضیح دادم که من این کارو کردم . من فیلد آدرس و شماره تلفن رو اجباری کردم ولی توو صفحه ای که باز میشه واسه ثبت نام هیچکدومشونو نمایش نمیده . بعدشم که فیلدهایه موجودو پر میکنم دکمه ثبت نام رو میزنم خطا میده و میگه فیلد آدرس و شماره تلفن رو باید پر کنید در حالی که این فیلدا رو نشون نمیده که بشه پر کرد
با قالب پیشفرض هم این مشکل رو داری ؟
من الله توفیق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از قالب پیش فرض خود جوملا استفاده میکنم . (قالب سینا)
قالب سینا !!! قالب پیشفرض نیست ! جوملای کدوم سایت رو استفاده میکنی ؟!!!
من الله توفیق
از سایت joomla.ir گرفتم