-
پس مهندس یک لینکی بدین که شما هم از اونجا جوملای 2.5.9 رو دانلود کردین و جواب داده چون اونی که من دانلود کردم از همین جوملافارسی مشکل داره . و ضمنا آیا شما با جوملا 3 کار می کنین؟ من با 1.5 زیاد کار کرده ام . می تونین اگه دوست داشتین سایت شخصیم رو هم ببینید و کل کارهامو ، ضمنا شما هم مثل من به تری دی مکس و سه بعدی معلوم علاقه داریم از نامتون معلومه ، من کاره اصلیم سه بعدی سازی هست ... [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
دوست عزيز من از سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود كردم و كار ميكنم . من با جوملا 1.5 و 2.5 كار كردم 3 رو كار نكردم. البته جوملا يي كه تو اين سايت هست جوملا2.5.8 هستش و فارسي سازيش هم خوبه.
در مورد نام مكث هم به خاطر اينه كه اسم يك شخصيته كه من دوسش دارم واس همين گذاشتم . رشته من كامپيوتر نيست.
-
پس مهندس یک لینکی بدین که شما هم از اونجا جوملای 2.5.9 رو دانلود کردین و جواب داده چون اونی که من دانلود کردم از همین جوملافارسی مشکل داره . و ضمنا آیا شما با جوملا 3 کار می کنین؟ من با 1.5 زیاد کار کرده ام . می تونین اگه دوست داشتین سایت شخصیم رو هم ببینید و کل کارهامو ، ضمنا شما هم مثل من به تری دی مکس و سه بعدی معلوم علاقه داریم از نامتون معلومه ، من کاره اصلیم سه بعدی سازی هست ... [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
joomina.ir جوملا 2.5.8 هستشا
سايتتون رو ديدم و براتون هم از انجمن يعني همين جا پيام خصوصي فرستادم..
-
بله الان دیدم خودش اوتماتیک نصب کرده فقط مشکل اینجاست که بعد از نصب سایت بهم ریخته نمی دونم چرا!! لطفا کمکم کنید سپاسگذارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
براي اينه كه موقعيت هاي ماژولهاي نصب شده در قالبت خوب موقعيت دهي نشده. پيشنهاد ميكنم موقعيت هاي ماژولهاتو تغير بدي و اونايي كه نياز نيست رو غير فعالشون كني.
موفق باشي