دروود
در برخی قالب ها وقتی وجود نداشته باشه از قالب دیفالت جوملا فراخونی میشه این تصویر
شما یک تصویر با همین مشخصات و همین پسوند در قالب پیشفرض خودتون قرار بدید تغییر رو مشاهده خواهید کرد
در پناه ایزد
نمایش نسخه قابل چاپ
دروود
در برخی قالب ها وقتی وجود نداشته باشه از قالب دیفالت جوملا فراخونی میشه این تصویر
شما یک تصویر با همین مشخصات و همین پسوند در قالب پیشفرض خودتون قرار بدید تغییر رو مشاهده خواهید کرد
در پناه ایزد
یک فایل آیکن با نام favicon.ico در مسیر template -> yougrid -> images -> favicon.ico قرار دهید و با استفاده از کلید های Ctrl+F5 کش مرورگرتون رو خالی نمایید احتمالا مشکلتون حل میشه دوست عزیز
من تونستم favicon /توی قسمت تنظیم offline.php پیدا کنم و به صورتنقل قول:
نوشته اصلی توسط k_yk1987 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<link href="<?php echo JURI::base(); ?>templates/<?php echo $template ?>/favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/vnd.microsoft.icon" /> هست آیا برای تغییر لوگو همین و باید تغییر بدم و کدوم قسمتشو تغییر بدم ؟
با سلام من هنوز نتونستم لوگوی سایتم و عوض کنم اما ه این جا رسیدم که لوگوی الانم توی این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمته چطور میتونم عکسش و عوض کنم
ممنون از همکاری شما
با سلام من هنوز نتونستم لوگوی سایتم و عوض کنم اما ه این جا رسیدم که لوگوی الانم توی این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمته چطور میتونم عکسش و عوض کنم
ممنون از همکاری شما