با سلام و خسته نباشید ....
من موقع نصب جوملا 3 در مرحله در حال نصب وقتی موقع ایجاد جدول های پایگاه داده است گیر میکنه و پیش نمیره دیگه من از ومپ سرور استفاده کردم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید ....
من موقع نصب جوملا 3 در مرحله در حال نصب وقتی موقع ایجاد جدول های پایگاه داده است گیر میکنه و پیش نمیره دیگه من از ومپ سرور استفاده کردم ...
merciiiiiiiنقل قول:
نوشته اصلی توسط hormoud [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
صفحه ی نصب اسکرپیت رو اصلا باز نمیکنه !!!
مشکلش کجاست ؟؟
ارور 500 میده "
Internal Server Error"
http://portal.parstechnical.com/installation/index.php
ممنون از کمک دوستان
سلام
باید از مدیر سرور بخواهید توضیح بده تا مشکلتون رو متوجه بشید ! ارور 500 از طرف سرور است و باید مدیر سرور بررسی کنه مشکل کجاست !
موفق باشید
سلام
من قبلا روی سرورم جوملا نصب بود که حذفش کردم . الان دوباره که میخوام نصب کنم روی مرحله 2.پایگاه داده گیر میکنه و جلوتر نمیره !!!
کمک لطفا ...
هیچ ارروری هم نمیده فقط اون نقظه چین آبی هی میره هی میاد !!! چرا آخه ؟
سلام دوست عزيز
به نظر ميرسه در ترجمه "Register Globals off" در جوملا 3 به اشتباه نوشتند "ثبت نام سراسري"
در حالي که اون "خاموش" که آخرش نوشته معني رو برعکس ميکنه. به عبارت ديگه اين قابليت بايد در سرور غيرفعال باشه نه فعال !
دروود
این تابع کارش متفاوت هست !!! میشه توضیح بدید و نشون بدید که کجا این گونه ترجمه شده ؟!
برای جوملا 3 باید فعال باشه ...
شما برای نصب مشکلی دارید ؟
در پناه ایزد
مرصاد جان میشه به منم کمک کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali_Kh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هرکاری میکنم از این مرحله جلوتر نمیره !
چه ورژنی رو میخواهید نصب کنید ؟
قبلاً چه ورژنی رو نصب کرده بودید ؟
در پناه ایزد
قبلا هم همین ورژن 3 بود . الان هم همین ورژن 3 رو میخوام نصب کنم . یعنی دقیقا همون فایل زیپی که قبلی رو نصب کرده بودم میخوام دوباره نصب کنم سرور همون سرور دامین همون دامین ولی نمیدونم چرا !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دامین رو واستون پی ام میکنم منت بذارید شما هم چک کنید .
ممنون