پاسخ : شما مجاز به ديدن اين برنامه نيستيد
[quote author=آبتين link=topic=5190.msg31677#msg31677 date=1173696490]
شما در مدیریت مامبو .. منو >> منوی کاربری >> ارسال مطلب .. در تنظیماتش همین لینک هست شما 3 رو عدد مورد نظر تغییر بدین !
یا اگه می خواین میتونین منوی جدیدی بسازید برای هر بخش و در هر کدام لینک هر بخش رو بدین و اون رو محدود به کاربران عضو کنین.
البته این مورد شما خیلی در انجمن بحث شده بوده پس سرچ یادتون نره : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
با سلام و تشكر از دوست عزيزم ابتين گرامي وذكر چند نكته خدمت مدير محترم سايت جناب آقاي فيروزمندان كه گويا كمي از بنده ي حقير دلخور شده و جوابي دادند كه علي رغم محترمانه بودنش حاكي از ناراحتي ايشان داشت :
راستش من مدت زيادي است كه با اين مشكل مواجه بودم و دائم جمله ي شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد را جستجو مي كردم و چيز هاي ديگري به ذهنم نرسيد تا به جواب اصلي دست يابم ، بعد هم اين پست آقاي آبتين را من اصلا نديدم و شخص ديگري بدين مضمون كه اگر جواب رو پيدا كرديد به ما هم بگين پست زده بود كه من در جواب ايشان اينطور نوشتم كه بعيد مي دونم مامبو ضعيف باشه و... ( البته اگر كمي دقت كنيد مي بينيد كه پاسخ من با جواب آقاي آبتين هيچ سنخيتي نداره و مطمئن باشيد اگر من اين پست ايشان را مي ديدم از نوشتن چنين پستي خودداري ميكردم علي رغم اينكه باز هم در نوشتن آن پست چند تا علامت سوال و غيره دال بر تعجبم گذاشتم كه به آن بي توجهي كرديد و به جمله ي بعيد مي دونم مامبو ضعيف ... دقت نشد) در هر صورت بسيار بسيار ممنون و متاسفم كه با گرفتن جواب خود مدير محترم سايت را آزردم . مرا به خاطر جسارتم ببخشيد
شاد باشيد و بدرود
ارادتمند car20
پاسخ : شما مجاز به ديدن اين برنامه نيستيد
سلام دوست من
ممنون که این موضوع را بیان کردید . تمام صحبت هایی که فرمودید لطف و محبت شما رو میرسونه
اما من دلخور نیستم ;) و خوشحالم که در کنار شما در این انجمن فعالیت میکنم و دوستانی چون شما دارم
یا علی