-
همین سورس و همین قالب رو من استفاده کردم و مشکلی نداشته ! به مدیر سرور بگو مشکل داری !
یکبار از تنظیمات کلی برو و کلاً تنظیمات مربوط به sef رو همه رو بزار روی خیر ! ببین درست میشه !؟ اگر درست بشه یعنی سرور ضعف داره و بهتره که از شر سرور و مدیر سرور ضعیفت خداحافظی کنی ! (سرورت که ویندوز نیست!؟)
ضمناً سعی کن خونسردی خودت رو حفظ کنی ! بخوایی مثل جمله آخرت باشی یوزرت رو میفرستم توی بلک لیستم که تاپیکهات رو کلاً نبینم ! من ادمین نیستم اینجا که ناز کسی رو بکشم ! اینجا جواب میدم به خاطر علاقم ! حوصله مسخره بازی و لوس بازی هم ندارم !
من الله توفیق
-
نه سرورم لينوكس هست داداش چرا ناراحت ميشي قصد جسارت نداشتم خودمو ميگفتم از يه طرف بيماري لا علاج دارم از يه طرف هم در هيچي شانس ندارم درست نشد بازم
-
سرور مشکل داره بدون شک ! تمام پیش نیازهای جوملا رو سرور پشتیبانی میکنه ؟
توی تب آخر قسمت مدیریت افزونه ها ایرادی نگرفته ؟
من الله توفیق
-
نه اگه وردپرس نصب كنم درست ميشه؟ اطلاعات زيادي ندارم اگه هاستم رو به يه سرور ديگه انتقال بدم هزينش زياده؟؟ كدام سرور خوبه؟
-
وردپرس رو هم تست کن ! شاید با وردپرس مشکل نداشته باشه !
تغییر سرور هزینه خیلی بالایی نداره ! توی تبلیغات همین فروم نگاه کنی بعضیهاشون قیمتاشون بدک نیست ! از این ارزونتر هم هست که میتونی توی اینترنت پیدا کنی ! بیشتر تفاوت سرورها توی همینجور موارد هست و پشتیبانیشون و بکاپ و کیفیت و ... .
هرچی پول بدی آش میخری رو تو هاست خوب درک میکنی !
من الله توفیق
-
اونو حذف كردم وردپرس نصب كنم با اينكه تنظيمات wp-config.php رو با دقت انجام ميدم و سيو ميكنم وارد administrator سايتم نميشه تا نصب كنم اينم عكسش ميشه بگي چيكاركنم؟ممنون[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
-
از متخصصین وردپرسی باید سوال کنی !
انجمن وردپرس برای همین کارا فعالیت میکنه. اینجا تخصص روی جوملاست و اونجا هم وردپرس ! از خود بچه های وردپرس بخواه که برای وردپرس کمک کنن !
من الله توفیق