کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ومپ و جوملا وژن قدیمی را وقتی نصب کردم بدون مشکل نصب و اجرا شد اما وقتی ورژن جدید را نصب میکنم این مشکل گیر کرن بوجود میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ومپ و جوملا وژن قدیمی را وقتی نصب کردم بدون مشکل نصب و اجرا شد اما وقتی ورژن جدید را نصب میکنم این مشکل گیر کرن بوجود میاد
دوست عزیز سلام
این مشکلات بیشتر بخاطر عدم هماهنگی سیستم یا ویندوز میباشد
چند پیشنهاد دارم.
1- از سرور مجازی دیگری استفاده نمایید.
2- ویندوز خود را تغییر دهید.
3- در سیستم دیگری تست نمایید.
موفق باشید.
با سلام
دوستان من هم همین مشکل رو دارم wamp2.4 و ویندوز7 به صورت لوکال میخوام نصب کنم اما موقع نصب توی ایجاد جدول های پایگاه داده میمونه و رد نیمشه. یه شب تا صبح هم سیستم رو روشن گذاشتم اما انجام نشد. اما داخل myaql که چک کردم ظاهرا یک سری پایگاه داده ایجاد شده اما نصب تموم نمیشه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
دوستی که گفتید json چک بشه از کجا میشه json رو چک کرد؟
نسخه php , mysql ?
php 5.4 mysql5.6 که البته این مشکل با نصب دستی که آموزشش رو یکی از دوستان قرار داده بود حل شد. چون دیدم خیلی های دیگه همین مشکل رو دارن لینک رو اینجا قرار میدم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام من هنگام نصب جوملا 3.2 بر روی cpanel با این اررو مواجه مشیم:
Duplicate entry '?????' for key 'idx_assetgroup_title_lookup' SQL=INSERT INTO `pd18_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES (1, 'عمومی', 0, '[1]'), (2, 'ثبت نام کرده', 1, '[2,6,8]'), (3, 'ویژه', 2, '[3,6,8]'), (4, 'سطح دسترسی مشتری (مثال)', 3, '[3,12,6]'), (5, 'مهمان', 0, '[13]'), (6, 'کاربران ارشد', 0, '[8]')
اشکال کارم کجاست؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
سوال جدید خودتون رو در انجمن مزبوطه با تاپیک جدید مطرح کنید ...
اما جواب شما
مشخصات سرور رو قرار بدید
جوملا رو از کجا دریافت کردید ؟
در پناه ایزد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط behzadsa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
collation دیتابیس رو utf8_general تنظیم کنید. سپس مجدد اقدام به نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه.
موفق باشید
با سلام
من هم همین مشکل رو هنگام نصب جوملا فارسی 3.2 روی سرور لوکال xampp دارم، در قسمت ایجاد دیتابیس گیر میکنه و جلوتر نمیره!