-
یک نکته ای در مورد ورژن 3 گفتید شما. تا اونجا که من میدونم نسخه 3.5 باید نسخه پایدار ورزن 3 باشه که هنوز نیومده.
من از این قالب رو هم ورژن 2.5 رو دارم هم 3.1 این قالب رو . به نظرتون الان روی قالب 3.1 کار کنم یا 2.5
:confused:ارتقا دادن از 2.5 به 3 خیلی سخته؟ (1.5 به 2.5 که کلی اذیتم کرد)
:confused:اگر پیشنهادتون 3.1 هست اونوقت کامپوننت به اندازه کافی هست یا وایستم 3.5 بیاد بعد بیام نسخه 3.5
قالبهای که حرفه ای هستند اکثرا کوییک استارت دارن و تقریبا اگر بدون اونها بخوای قالب رو دستی نصب کنیم یک چند روزی سرکار میره آدم میشه دیتا رو جوری تزریق کنیم به کوییک استارت که شیرازه خودش از هم نپاچه:confused:ا
اگر میشه کامپوننت انتقال مطالب به k2 رو هم معرفی کنید
خیلی ممنون
-
نه دیگه اگر از نسخه 3 استفاده میکنید تا 3.5 به راحتی پشتیبانی میشن و همسان هستند .. اگر دقت کرده باشید اکثرا می زنن Joomla 3x یعنی سه به بالا
خب مشکل دقیقا انتقال مطالبه ! من که خودم هر کاری کردم نتونستم دیتا بیس رو منتقل کنم اونم به صورت دستی مجبور شدم کل مطالب رو یکی یکی دوباره تو سایت جدید بدم
اما می تونید اموزش ساخت بسته نصبی با استفاده از لوکال هاست و انتقال اون به هاست رو در این سایت ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]