سلام مجدد
چند تا سوال
1-من خودم میتونم انجام بدم و نصب کنم یا باید یگم پشتیبانی هاست اینکار رو انجام بده ؟
2-نصب باید از منوی جوملا انجام بشه و یا از طریق هاست؟
3-توی این فایهایی که گفتم کدومش قالبیه که شما میگید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مجدد
چند تا سوال
1-من خودم میتونم انجام بدم و نصب کنم یا باید یگم پشتیبانی هاست اینکار رو انجام بده ؟
2-نصب باید از منوی جوملا انجام بشه و یا از طریق هاست؟
3-توی این فایهایی که گفتم کدومش قالبیه که شما میگید؟
یه سوال دیگه
قالب رو باید از منوی هاست نصب کنم یا از منوی جوملا؟
1 - اگه بلد باشید کار سختی نیست (فایل رو آپ کنید به هاست یک دیتابیس و یوزر ایجاد کنید دیتابیس و یوزر رو باهم مچ کنید و در آدرس مرورگر دامنه سایت خود رو اجرا کنیدو مراحل رو برید جلو)
2- بعد از اپلود فایل وقتی دامنه خودتون رو در مرورگر باز کنید نصب شروع میشود
3- فایل بسته نصبی Persian_JM_Arise_Quick_Start_Package_V1.2_J2.5
ببینید persian quick start بسته فارسی و english quick stsrt بسته انگلیسی قالب هست اینها دقیقا مثل یه بسته نصبی جوملا باید نصب بشن شما میتونید persian quickstart رو نصب کنید ابتدا باید روت هاست رو خالی کنید یه دیتابیس و یوزر جدید هم بسازید و به دیتابیس ارتباط بدین بعد این بسته رو توی روت هاست آپلود و اکسترکت می کتید و مراحل نصب رو انجام میدیدن اطلاعات نمونه رو هم اگر بهتون پیفام داد نصب کنید تا قالب دقیقا مثل اون چیزی بشه که در سایت دیدید موفق باشید
قالب رو باید از منوی هاست نصب کنم یا از منوی جوملا؟
روت هاست چی هست ؟
شما روی لوکال دارید کار می کنید یا هاست ؟ اگه روی لوکال هستید باید توی همون فولدری که جوملای قبلی رو اکسرکت کردید این بسته رو جایگزین کنید اگر هم از هاست استفاده میکنید باید وارد public_html بشید و اونجا بسته رو اکسترکت کنید
من عکس صفحه هاست رو قرار دادم
اگه ممکنه از این طریق بگید چی کار بکنم
و اینکه چگونه یه دیتا بیس بسازم و یوزر و دیتا بیس رو با هم مچ کنم.
با احترام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روی هاست هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrsoon [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با لوکال بلد نیستم کار کنم
نمیتونم توی این قسمت یه پوشه ایجاد کنم و توی همون اکسترکت کنم ؟
چون میترسم خراب کاری کنم و دوباره دست به دامن پشتیبان هاست بشم :)
آقا بخونید پاسخی که به شما داده میشود شما ابتدا باید وارد هاست خود شوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] shoma.com/cpanel سپس روی فایل منیجر کلیک کنید در اینجا باید روت یا همان جایی که جوملای قبلی نصب شده باشد که باید آن را پاک کنید و بسته جدید را در اینجا آپلود کنید و بعد در مرورگر خود دامنه خودتونو فراخانی کنید و مراحل نصب رو انجام دهید (توصیه میکنم زمانی که وارد فایل منیجر شدید حتمآ فایلهای جوملا ی قبلی که داخل پوشه www یا public-html میباشد
Persian_JM_Arise_Quick_Start_Package_V1.2_J2.5
quick start میشه همون بسته نصبی که موقع ایجاد مدیریت سایت می تونید نصب کنید