اگر به صورت دقیق بلد بودم که در اولین پاسخ کد ها رو هم بهتون میدادم.. هدف ما از فعالیت چیزی جر کمک و ارتقای دانش جوملا نبوده و نخواهد بود
چون به طور یقین نمی دونم فقط اشاره کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر به صورت دقیق بلد بودم که در اولین پاسخ کد ها رو هم بهتون میدادم.. هدف ما از فعالیت چیزی جر کمک و ارتقای دانش جوملا نبوده و نخواهد بود
چون به طور یقین نمی دونم فقط اشاره کردم
چیزی نیس که به درد بخوره . به چه دردت میخوره ؟
البته این به من ربطی نداره
این که شما میخای با یه کد نمیشه
یه پلاگین میخاد براش بنویسی
البته پلاگین خیلی ساده ای هست
دقیق بگو چی میخای تو کدوم بخشا میخای ادرس سایتتم بزار کد های css رو ببینم برات مینویسم
از این مسیر برای ارسال اطلاعات استفاده کنی هم که خیلی بهتره اخه ازش ایمیلی نگرفتم تا حالا :"(
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منطور دوست خوبمون نینجا اینه که کد خبر رو به صورت دستی در مطلب قرار بدی
یعنی اینکه در سطر اخر بنویسی کد خبر: 125698
چون جوملا به صورت خودکار هر مطلب جدید رو بر اساس اعداد می سازه
فارسی نوشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط a-jax [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید کنی کپی شماره مطلب رو داخل انگلیسی عنوان !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب این چه ربطی داشت دوست عزیز من میخوام بعد از ذخیره و انتشار مطلب توی خود مطلب شماره شناسه رو هم نمایش بده به عنوان کد خبر
خوب اینو که خودم میدونم بزرگوار سوال بنده اینه که چطور میشه اتومات بیاد تو مطلب ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای بارنشاندن خودکار باید پلاگین بنویسید