دروود
بهترین راه استفاده از cb هست
در پناه ایزد
نمایش نسخه قابل چاپ
دروود
بهترین راه استفاده از cb هست
در پناه ایزد
به توضيحات بيشتري نيازمندم
از اونجا که من با اسمارت اددانس کار می کنم توضیحات همون قبلیه
1. اگر افزونه فایل زبان دارد باید به فایل زبان مراجعه نمایید
1 . اگر مورد 1 نبود باید به فایل های php افزونه مراجعه نمایید که بدین شرح می باشند
الف - مسیر قالب سایت / پوشه html / افزونه مورد نظر
ب - مسیر ماژول های سایت / ماژول مورد نظر
باید در فایل های php به دنبال واژه هایی که ترجمه نشده اند باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. صبح بخير
اجازه بديد كمي بيشتر توضيح بدم
خدمتون عرض كنم فايل زبان دارد و در فايل زبان عنوانهايي مثل نام و نام كاربري و پسورد و پست الكترونيك موجود است و قابل ويرايش . اما در كادر ثبت نام دو عنوان ديگر هم وجود دارد به نام " تلفن و تاريخ تولد" كه در فايل زباني كه عنوان هاي قبلي بودند موجود نبود و نه در فايل php افزونه چيزي به فارسي مشاهده ميشود.
از اين رو نميتوان متوجه شد اين عناوين از كجا آمده و چطور قابل ويرايش است
همچنان اين مسئله حل نشده باقيمانده.
سلام
از طریق مدیریت زبان > تغییر ترجمه . اقدام به جستجوی کلمه مورد نظر کنید.
بررسی کنید مشکلتون حل میشه ؟
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. به قسمت مديريت زبان- تغيير ترجمه رفتم. اولين چيزي كه نظرمو جلب كرد اين مود كه هيچ محتوايي داخلش نبود. با اين حال كلمه تلفن و تاريخ تولد را جستجو كردم و تمام فيلترها را چك كردم اما باز هم چيزي نمايش نداد!!
بعد از گذشت چند ماه هنوز هيچ جواب درستي از اين تاپيك گرفته نشده. با تشكر از تمام دوستاني كه زحمت كشيدند . لطفا يك جواب كاربردي ارسال كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrazimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما با لین افزونه میتونید مدیریت کامل روی فیلد های ثبت نام و کاربران داشته باشید
در پناه ایزد
اگه دنبال یه جواب کامل و شسته و رفته میگردی گوگل کن : joomla custom registration form