از جوملا اخرین نسخه 3.3نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از wampserver نسخه 2.5
نمایش نسخه قابل چاپ
از جوملا اخرین نسخه 3.3نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از wampserver نسخه 2.5
این نسخه ش مشکلی نداره چون اون مشکل بخاطر قدیمی بودن My sql رخ می ده که اگه از نسخه 2.5 استفاده می کنید نباید مشکلی باشه...نرم افزارو از خود سایت سازنده دانلود کردید؟>نقل قول:
نوشته اصلی توسط pejman.power [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما یکاری می تونید بکنید اینم اینه که فایل sql رو باز کنید و کد SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO رو پاک کنید و save کنید و دوباره امتحان کنید
اگه حل شد یا بازم نشد در این پست مطرح کنید.
اره حامد جان از خود سایت جوملا فارسینقل قول:
این مشکل خیلی ها بود من تا الان ندیدم کسی به راحتی بتونه نصب کنه
خواهشا رسیدگی کنند
این کد رو هم پاک کردم قبل از اینکه شما بگی ولی موقع نصب یه اخطاری میاد کلا ادم هنگ میکنه
راه دیگه ای مد نظرتون هست؟
دروود
مشخصات هاست رو قرار بدید
از هاست رایگان استفاده میکنید ؟
هاست لینوکسی یا ویندوزی ؟
در پناه ایزد
سلام
پس که اینطور راستی از جوملا فارسی استفاده می کنی من خودم قبلا ها این مشکل رو داشتم(من خودم از Easy Php استفاده می کنم) بعد از آپدیت برنامه ام مشکل حل شد
در ضمن اطلاعات ورودی برای نصب هم مطمئن باش درست وارد می کنی....
یکار دیگه بیا انجام بده اینم اینه که wampserver رو پاک کن به جاش از Easy Php استفاده کن... برنامه موردنظر رو از سایت سازنده مطابق با ویندوز خودتون دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من هم از جوملا ی فارسی هم از joomla.org همه ی ورژن هاشو امتحان کردم ولی بازم سر جدول ها توقف می کنه
در ضمن این لینک تون هم *****ه
سلام.....hamed دوست عزیز منم این کاری رو که گفتید انجام دادم ولی منم با همین اروری که pejman.power نوشته روبرو شدم....از جوملا 3.3.1 هم استفاده میکنم
این مشکل فقط به برنامه ای که روی لوکال استفاده می کنید ربط داره....
اگر شما روی هاست نصبش کنید هیچ مشکلی نداره می بینید که به خوبی نصب میشه....
برنامه ای که گفتم رو دانلود بعد امتحان کنید...
من خودم این مشکل رو اول ها داشتم که با آپدیت و تغییراتی که گفتم حل شد...
لطفا راهنمایی کنید....من دیگه واقعا کلافه شدم...صد بار امتحان کردم و نشد....از xampp هم استفادم میکنم....ویندوزم 64 بیته ولی این نرم افزار هرجا گشتم نسخه 64 رو پیدا نکرد
نمیدونم شاید هم من اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنید
میشه لطفا یه بار دیگه لینکاتون رو بزارید.......ممنون میشم....