با سلام
من یه پوشه ساختم عکسارو توش گذاشتم و بعد مسر اون را در قسمت path کپی کردم و دکمه ذخیره رو زدم عکسارو هم نشون نداد بعدش مسیر همون قسمت path بازم به حالت اولیه برگشت!!!
از کامپیوتر دیگری هم امتحان کردم اون دکمه ادد کار نکرد
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من یه پوشه ساختم عکسارو توش گذاشتم و بعد مسر اون را در قسمت path کپی کردم و دکمه ذخیره رو زدم عکسارو هم نشون نداد بعدش مسیر همون قسمت path بازم به حالت اولیه برگشت!!!
از کامپیوتر دیگری هم امتحان کردم اون دکمه ادد کار نکرد
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز می تونید از روش پاک کردن صورت مسئله استفاده کنید. یعنی برید یه image slider دیگه پیدا کنید. :g:
من ARI Image Slider رو پیشنهاد میدم خیلی ماژول خوبیه
دوست عزیز با توجه به این که میگید دکمه add کار نمیکنه میتونید یک بار افزونه رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.
بعد از نصب دوباره اگه باز هم مشکل add کردن داشتید می تونید از همون 10 عکس اولیه ماژول استفاده کنید یعنی عکس های خودتون را جایگزین عکس های اولیه کنید.
فقط توجه داشته باشید که باید تصاویر رو حتما در پوشه ماژول بریزید.
mod_vina_awesome_image_slider>>samples
امیدوارم کمک کرده باشم
سلام دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم
پوشه به اون آدرس شما گفتین در قسمت فایل ها موجود نیست! من خودم یه پوشه ایجاد کردم ولی مسیرش در قسمت patch ذخیره نشه!
با سلام من همون افزونه ARI Image Slider رو نصب کردم ولی یک خطا میده
یه پوشه ایجاد کردم و تموم عکس ها را در داخلش قرار دادم ولی خطای زیر را میده:
JFolder:فایلها: مسیر یک پوشه نیست. مسیر: home3/ronahiya/public_html/images
من پوشه ایجاد کردم و الان عکس توی سایت نمایش داده میشن! ولی میخام برای هر عکس یه عنوان و کمی توضیحات متن و یک لینک قرار بدم برای اینکار کمی راهنمایی کنید!
در ضمن سایتم دو زبانه هست میخام برای هر دو زبان اسلایدر جداگانه قرار بدم
دوست عزیز خوشحالم که عکس هارو نشون میده.
در مورد دو زبانه متاسفانه اطلاعی ندارم.
برای ایجاد یک لینک و توضیحات زیرش من خودم خیلی دردسر کشیدم اما بالاخره فهمیدم باید چی کارش کرد. از طریق c-panel به محل نصب ماژول برید و فایل ariimageslider.ini رو در محل عکس ها قرار بدید. بعد این فایل رو ویرایش کنید و کد های قبلی رو پاک کنید و کد های زیر رو جایگزین کنید.
بعد از جایگزین کردناین دستورات باید دقیقا نام عکستون رو جایگزین کنید. بقیه اش هم دیگه کاری نداره لینک هر تصویر رو در بخش LINK و توضیحات رو در بخش DESCRIPTIONکد:[LINK]
image1.jpg="/test/image1"
image2.jpg="/test/image2"
image3.jpg="/test/image3"
[ALT]
image1.jpg="test only"
image2.jpg="test only"
image3.jpg="test only"
[DESCRIPTION]
image1.jpg="تصویر اول "
image2.jpg="تصویر دوم"
image3.jpg="تصویر سوم"
امیدوارم کمک کرده باشم
سلام دوست عزیز یه ماهه که من منتظر هستم مشکل این اسلایدر من حل بشه با کمک شما این مشکل برطرف شد ولی توی قرار دادن لینک توضیحات هنوز موندم
اون چیزی که شما گفتین با اون فایل توی سی پنل فرق داره
فایل توی سی پنل اینطوری هست:
[DESCRIPTION]
bread.jpg="This is a bread"
coffee.jpg="A cup of coffee"
pic.png="Sample image"
[LINK]
coffee.jpg="http://demo2.ari-soft.com"
bread.jpg="http://www.ari-soft.com"
[ALT]
coffee.jpg="Coffee"
pic.png="Image"
لطفا این رو راهنمایی کنید
من چون سایتم دوزبانه هست برای هر زبان ماژول جداگانه نصب کردم ولی مشکلم فقط همین لینک دادن هست!
دوست عزیز اگه درست می خوندین من گفتم چی کار کنید. گفتم کدی که من نوشتم رو جایگزین کنید و فایل ini رو در کنار عکس هاتون قرار بدید. نام عکس ها رو هم جایگیزین های خودتون رو هم جایگزین کنید.
لطفا اگه با مشکلی برخوردید لینک سایت رو بدید تا بیبنم
ببخشید من بازم متوجه نشدم
اینم آدرس سایتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]