دوستان کسی نبود کمک کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط roshan699 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی نبود کمک کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط roshan699 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تازه متوجه شدم چی می خواهید
یک فرم تماس با ما و یا ارسال پیام ؟
به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مورد نظر بروید و افزونه رایگان رو دریافت کنید و نصب نمایید
سپس از مدیریت ماژول ها موقعیت ماژول رو در جایی که دوست دارید قرار بدید
برای اینکه بتونید مقعیت قالب خودتون رو ببینید بدین شکل عمل کنید
sitename.com/?tp=1
ممنون از پاسخ شما به سایت مراجعه کردم ولی دانلود نمیشه کرد ظاهرا باید هزینه پرداخت بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
استاد گرامی کدام یکی رو باید دانلود کنم ازنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
JComments Plugins
و
JComments Modules
و
JComments Component
سلام بنده قال نصب کردم و اومدم از کامپوننت k2 استفاده کردم ولی نمیدونم چطوری فعالش کنم و از قسمت نمایش نظارات در سایت و ارسال پیام استفاده کنم خواهشا راهنمایی بفرمایید
سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کامپوننت رو نصب کنید تا این افزونه برای شما نصب بشه به طور کلینقل قول:
اما برای نمایش نظرات ماژول رو نصب کنید و در موقعیت دلخواه منتشر کنید تا نظرات نمایش داده بشن
در پناه ایزد
دروودنقل قول:
مدیریت > کامپوننت ها > k2
در انتهای تمامی مطالب هم مشتونید بخش ارسال نظرات رو ببینید
برای امتشار اون ها در صفحه اصلی هم شما میتونید به
مدیریت > افزونه ها > ماژول ها > در افزونه های k2 نمایش نظرات رو در صفحه اصلی یا صفحات دلخواه خودتون به نمایش بگذارید
در پناه ایزد
سلام مدیر محترم اگر جسارت نشه میشه نام کاربری و رمز خدمت شما بدم همین یه کار رو برام زحمتش رو بکشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نبود ما رو کمک کنه