به چه نامی
؟
to
from
نمایش نسخه قابل چاپ
به چه نامی
؟
to
from
دوست عزیز سلام
در صورتی که محیط ادمین باز میشود یکبار دیگر از طریق مدیریت افزونه ها ، بسته بروز رسانی جوملا را انتخاب کرده و نصب نمایید.
موفق و پیروز باشید.
سلام محمد جان کمکم کننقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان دوباره این کاری که گفتی کردم
نشد و همین طوری توی لود کردن آپلود بسته نصبی ماند
به همین دلیل از سی پنل آپلودش کردم و آن زیپش کردم
اما بازم همان پیغام رو میده
نسخه جوملا Joomla! 3.3.6 Stable [ Ember ] 01-October-2014 02:00 GMT
الان نسخه جوملام رو به 3.3.6 ارتقاء دادم همه جای پنل مدیریتی می تونم برم اما این خطا رو نمایش میده هنگام ورود به صفحه اصلی مدیریت فقط این پغام میاد
تو مدیریت ماژول ها و ... راحت میرم
باتشکر
دوستان یعنی کسی به این مشکل برنخورده ؟
من جستجو کردم فروم های خارجی این مشکل را کامل حل کردند اما من سر در نیاوردم چی کار کردن
خیلی ها این مشکل رو دارن
بازم این پیغام میاد
1146 Table 'kljlo_root.p5kq3_postinstall_messages' doesn't exist SQL=SHOW FULL COLUMNS FROM `p5kq3_postinstall_messages`
دوست عزیز سلام
من خطای شما رو جستجو کردم چیزی یافت نشد.
نقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورت امکان مواردی که شما پیدا کردید را اعلام نمایید.
همچنین در صورت امکان یک اسکرین شات قرار دهید.
یک مورد دیگر را هم امتحان نمایید
نصب از طریق لینک هم امتحان نمایید./
موفق و پیروز باشید.
سلام مشکل من وجود داردنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویر پیوست را مشاهده نمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید چی کار کنم آخه
دوستان یک مشکل دیگه هم پیدا کردم
هنگان به روز رسانی هر افزونه به مشکل برمی خورم
مثلا اومدم akeeba را به روز کنم با این خطا هم رو به رو شدم
من فکر می کنم مشکل از سمت دیتا بیس من هست
Table 'kljlo_root.p5kq3_postinstall_messages' doesn't exist SQL=SELECT * FROM `p5kq3_postinstall_messages` WHERE `extension_id` = '10088' AND `type` = 'action' AND `title_key` = 'AKEEBA_POSTSETUP_LBL_CONFWIZ'
باتشکر
دسترسی می دی ؟
دوست عزیز نمی توانم دسترسی بدم سایت برای خودم نیست !نقل قول:
نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تورو خدا بگید باید چی کار کنم
فکر می کنم مشکل از سمت دیتابیس باشه
خطا مشخصه باید چی کار کنم ؟
Perfix دیتابیس رو عوض کنم ؟
مثلا چی بذارم ؟
:(:idea:
تورو خدا کمک کنید من مشکل دارم !!!!