در ضمن نمی دانم باید از کجا یک تاپیک جدید باز کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن نمی دانم باید از کجا یک تاپیک جدید باز کنم
سلام
جناب جوكار روي لينك زير كليك كنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در اين صفحه كاملا در مورد چگونگي كار با انجمن توضيح داده شده ...
براي تغيير تصوير بالاي سايت اين فايل رو ميتونيد تغيير بديد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
بخش آموزهای سایت رو هم مطالعه کنین : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و همچنین بخش آموزش طراحی قالب چون هر سایتی بهتره که یک قالب مخصوص به خودش رو داشته باشه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و همچنین این لینک رو برای درک بهتر و بیشتر شما از مامبو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیروز باشید !
سلام مجدد
آقای آبتین من از کجا می تونم توپیک جدید بسازم آیا می تونه مشکل از ویندوز ویستا باشه چون حتی برای ثبت نام مجبور شدم
از کافی نت استفاده کنم ...... من می خواهم یک موضوع جدید در خصوص با لوگوی صفحه اصلی مامبو درست کنم تا کمک بگیرم از انجمن در ضمن تمام متن های جستجو شده را امتحان کردم ولی نمیشه حتی لوگو دیفالت مامبو دلیت هم نمیشه
[quote author=فیروزمندان link=topic=620.msg26893#msg26893 date=1169987274]
سلام
جناب جوكار روي لينك زير كليك كنيد :
در اين صفحه كاملا در مورد چگونگي كار با انجمن توضيح داده شده ...
براي تغيير تصوير بالاي سايت اين فايل رو ميتونيد تغيير بديد :
يا علي
[/quote]
شما فایل عکس رو تغییر بدین و cash مرورگرتون رو پاک کنین .. باید لوگو عوض بشه !
آقای آبتین
دوست من splash_4 را تغییر داده ام ولی باز نمیشه حتی چنیدن بار هم کلید اف 5 را میزنم
الان لوگو تون عوض شده که !
نقل قول:
cache مرورگرتون رو پاک کنین
دکمه های Ctrl + F5 رو امتحان کنید!
سلام
بابا تو دیگه کی هستی....... دمت گرم درست شد از تمام کسانی که جواب من را دادند متشکرم
یک سوال دیگه کجا می تونم نمونه قاب ها را ببینم . و بعد چطور می تونم تغییرش بدم...
با عرض تسلیت برای ایام حسینی به تمام انجمن