سلام
دانلود JComment:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل ترجمه هم در سایت سازنده موجود است.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دانلود JComment:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل ترجمه هم در سایت سازنده موجود است.
دوست عزیز بنده به آدرسی که شماره فرمودید رفتم، ولی تعداد زیادی هست و نوع های مختلف، ممکن بفرمایید کدوم رو برای جوملا 3.3.6 دانلود کنم؟ و اینکه از کجا فارسی رو انتخاب کنم؟
http://www.joomlatune.com/jcomments-downloads.html
سپاس
اونایی که آیکن زرد رنگی داره و نوشته 3.x مربوط به جوملا ۳ ست.
اول باید JComments Component رو دانلود کنید و بسته به نیازتون میتونید از ماژولها و پلاگینهای اونجا استفاده کنید.
فایل زبان هم در بخش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجوده که از همون نسخهی ۲٫۵ میتونید استفاده کنید.
با سلام و تشکر
دانلود کردم نسخه JComments 3.0.5 Stable ولی ماژول ها رو دانلود نکردم، از بخش زبان هم، پرشین رو دان کردم، هردو فایل دانلود شده رو در یک پوشه ریختم و از قسمت افزونه های جوملا نصب کردم، ولی نمیتونم فارسی کنم افزونه رو ، همون انگلیسی هست، ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس
دوست عزیز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، امتحان شده
هم رو جوملا 2.5 هم 3
فارسی هم هست
سلام
دان کردم ولی این پیغام رو موقع نصب میده :(
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
چیکار کنم؟
سلام
تست می کنم نتیجه رو اعلام می کنم
سلام
دوست عزیز جسارتا این مشکل حل نشد؟
با سپاس
سلام
برای جوملا 3
تست کردم
سلام
ممنون، ولی این همون نسخه خارجی هست، واسه بنده که تازه کارم سخته
در ضمن نصب کردم، لینک "ارسال نظر" هم در زیر پست میاد ولی وقتی میزنم مینوسه شما هیچ نظری ندارید و کار نظر دهی بالا نمیاد
هیچ راهی نداره پیامی چیزی بدیم به "سایت افزونه جوملا فارسی" تا اون نسخه فارسی رو مشکلش رو حل کننن؟
با سپاس