فایل configuration رو چک کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل configuration رو چک کنید.
دوست عزیز سلام
به مدیریت قالب بروید و از آنجا هم کش را پاک نمایید.
مشکل شما 90% بخاطر کش میباشد.
موفق و پیروز باشید.
بله .. وارد مدیریت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط eh.sa.s [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کش ها را پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تغییر قالب هم چیزی نمایش نداد
صفحه سایت شما تمام سفید بدون نمایش یک خط کد
نمیشه راهنمایی اصولی کرد
اما اینکه میگید به مدیریت دسترسی دارید پس تنظیمات اولیه رو به درستی انجام داده اید
پس مشکل شما در افزونه ها به احتمال زیاد باید باشه
فول بک اپ رو که انجام داده اید هم این مساله رو بغرنج تر می کنه چون افزونه ها رو هم بک اپ کردید
پس باید مشکل از جای دیگه باشه
اما در مورد تعویض قالب : قالب اولیه و همونی که روی سایت قبلی بود رو فعال کنید
نسخه های php و mysql رو چک کنید
نسخه جوملا خودتون چیه ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا من زیاد سر در نمیارم دسترسی بدم می تونید برام چک کنید ؟
با سلام
هاستتون دایرکت ادیمنه در داخلش یک قسمت log داره یک داخل apache error log داره که میتونید ریز ارورهاشو متوجه بشید
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچین گزینه ای در هاستپیدا نکردم
سلام
در صفحه هاست عبارت Site Summary / Statistics / Logs را میبینید
موفق باشید
سلام مجددنقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
`پیداش کردم
ارور زیر را نوشته بود داخل دو تا از فایل های ارور
Sun Feb 22 06:35:37.735868 2015] [access_compat:error] [pid 21646] [client 136.243.24.27:35814] AH01797: client denied by server configuration: /home/larkiorg/domains/larki.org/public_html/robots.tx
من از این کد ها سر در نمیارم !!!!