از قسمت مدیریت پلاگینها چک کنید که این پلاگین فعال باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain Black [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
از قسمت مدیریت پلاگینها چک کنید که این پلاگین فعال باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Captain Black [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چک کردم فعالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط H@m3d [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
UP
دوستان خواهشا کمکم کنید:cry: اگر فکر میکنید مشکل از قالب هست بگید عوضش کنم
با سلام
دوست عریر شب اگه تا شب مشکلتون حل نشد من وقت می گذارم ببینم دقیقا چیه / الان باید بروم تا شب هم نمی ایم
ان شاالله تا اوت موقع درست شده
:o
دوستان امکانش هست این ارور
بخاطر wamp باشه ؟نقل قول:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بنظرتون با نصب xampp مشکل حل بشه؟
با سلام
قالب شما نیاز به فریم ورک داره براساس نسخه خودتون دانلود کنید:
موفق باشید
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط نوید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من نسخه _3.3.6 استفاده میکنم
باید اینو دانلود کنم؟
خب اگه خود فریمورک نصب نیست، از لینک زیر T3 Framework رو نصب کنید:
شما باید پلاگین Ja T3 Frame work را نصب کنید (مطابق با ورژن جوملاتون) بعد از مدیریت پلاگین ها اونو فعال کنید. مشکل تون حل میشهنقل قول: