@gig4byte دوست عزیز این روشی که شما گفتید چنتا پست قبلتر از شما توی همین تاپیک توسط ava7777 مطرح شده!
این روش عالی نیست چون باید مدام بین زبان فارسی و انگلیسی سوییچ بشه و تاریخ مطالب هم به صورت میلادی درج بشه!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
@gig4byte دوست عزیز این روشی که شما گفتید چنتا پست قبلتر از شما توی همین تاپیک توسط ava7777 مطرح شده!
این روش عالی نیست چون باید مدام بین زبان فارسی و انگلیسی سوییچ بشه و تاریخ مطالب هم به صورت میلادی درج بشه!!!!
سلام
جوملا 3.4 مشکلاتی دارد که به همین علت جوملا 3.4.1 طی هفته آینده منتشر خواهد شد. علت اینکه سایت جوملا فارسی هنوز نسخه 3.4 را منتشر نکرده همین مورد است.
به زودی با انتشار نسخه 3.4.1 مستقیما این نسخه و آپدیت از نسخه های گذشته را منتشر خواهیم کرد.
پیشنهاد میکنم تا انتشار نسخع 3.4.1 به نسخه 3.4 جوملا خود را ارتقا ندهید
یا علی
بله باید خدمتتون عرض کنم که تاریخ در بخش مدیریت میلادی نشون میشه اما برای نمایش در بخش کاربری تاریخ جلالی نشون داده میشه . بنده این راه روش رو ارائه دادم برای اینکه دوستان مدام نخواهند زبان قسمت مدیریت رو تغییر بدهند .نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadst [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و اینکه توی اون پست گفتم که تا ارائه پچ رسمی از طرف جوملا
مرسی از شما دوست عزیز
سلام دوستان
مشکل توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح و راه حل توسط [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیدا شد.
ابتدا این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود و سپس در روت جوملا به پوشه media و سپس پوشه fa-ir و پوشه js بروید و جایگزین فایل calendar-setup.js کنید.
سلام دوستان
با جایگزینی کد فوق مشکل جوملا حل میشه.
اما برای کی2 مشکل ایجاد میشه...
در واقع کد زیر با کی2 سازگار هست:
و کد زیر هم با جوملا سازگاره:نقل قول:
C.inputField.form.addEvent('submit', function () {
فرقشون هم در submit و onsubmit هست...نقل قول:
C.inputField.form.addEvent('onsubmit', function () {
لطفاً راهنمایی بفرمائید.
دوستان دیگر این مشکل را ندارند؟
جایی ننوشته نسخه 3.4.1 کی منتشر میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
عاقا فرق 3.4.1 با 2.5 چیه؟؟
من درباره 2.5 مطالعه کردم، الان میخوام بنصبم جوملامو 3.4.1 بریزم خیلی فرقشه؟ گیر میکنم؟
عاقا فرق 3.4.1 با 2.5 چیه؟؟
من درباره 2.5 مطالعه کردم، الان میخوام بنصبم جوملامو 3.4.1 بریزم خیلی فرقشه؟ گیر میکنم؟ :question: