-
Re: بخش فارسي مشكل داره
من مامبو را از سايت mambo.ir و نسخه mambo 4.5.3hp را استفاده ميكنم.
موقع نصب مامبو(آخرين نسخه موجود) تمام قسمتها را فارسي انتخاب كردم اما موقع وارد شدن به مديريت اين پيغام را ميده:
Fatal error: Cannot redeclare adminLanguage::$A_COMP_CONTENT_BORDER in site\C:site\language\admin_farsi.php on line 766
PHP Fatal error: Cannot redeclare adminLanguage::$A_COMP_CONTENT_BORDER in C:\site\language\admin_farsi.php on line 766
ظاهرا مشكل از زبان فارسي است چون با زبان انگليسي به راحتي داره كار ميكنه از دوستان زبان فارسي سالم را دارند؟
لطفا راهنمايي كنيد براي حل مشكل.
-
نسخه ای که شما دانلود کردید مشکلات زیادی داره .
لطفا مامبو رو از سایت رسمی اون یعنی Mambolearn.com دانلود کنید . نسخ منتشر شده توسط ما این مشکلات رو نداره و در بعضی از قسمت ها حتی از مامبو انگلیسی هم کاملتر است .
لینک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ظاهر شدن لینک دانلود لطفا لاگین کنید .
-
من مامبو از مامبولرن طبق دستور شما دانلود كردم و برنامه زند را هم نصب كردم.حال كه مي خواهم وارد بخش مديريت شوم اين پيغام را ميدهد:
Fatal error: Cannot redeclare class mosmambot in C:\websites\nm453\includes\mambo.php on line 2742
PHP Fatal error: Cannot redeclare class mosmambot in C:\websites\nm453\includes\mambo.php on line 2742
-
شما ورژن php رو آپ گرید کردید؟
-
شما باید آخرین نسخه Php رو از سایت Php.net دانلود کنید - و در پوشه Apache بر روی پوشه Php نصب کنید
مشکلتون حل می شه
-
من از iis استفاده ميكنم
php 5
Mysql 5
phpmyadmin اخرين نسخه
جالب اينجاست كه به نسخه هاي قبلي مامبو مشكلي ندارم نصب ميشه و به راحي صفحات اصلي و مديريت باز مي شوند!!!
-
اگر فقط با این ورژن مشکل دارید حتما زند اپتیمایزر رو نصب نکردید.
-
من تمام اين مشكلات رو داشتم كه خوب همه اش حل شد با
1. آپديت php
2. نصب zend
3. و از البته همون phptriad
البته همين الان دارم با appserv و همينطور با iis هم تست مي كنم. چون من به شدت به perl و cgi احتياج دادم و phptriad نسخه 2.2.1 هيچكدوم رو نداره. وقتي هم پرل رو جدا نصب كردم باز هم نشد. البته نسخه جديد appserv امكانات پرل رو داره. ببينم چي ميشه. جوابشو مي نويسم ;)
-
من zend را هم نصب كردم(اگر نصب نباشه كلا مامبو نصب نميشه)
ممنون ميشم نتيجه را اطلاع دهدي ولي فقط iis از كار نيفته چ.ن تمام كار من با iis است
-
علتش اینه که نصب پرل به تنهایی کافی نیست.
باید ماژول آپاچی رو برای پرل نصب کنید.