ممنون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط پشتیبان سیستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من قالبهای یوتم رو علاوه بر سئو و سرعت بارگزاری خوبی که دارن بیشتر بخاطر ظاهرشون می پسندم
اون بک گراند منوی که شما در صفحات دیگر سایت می بینید(عکس زیر)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقا همون هدری هست که در صفحه اصلی می بینید با این تفاوت که کامل نشون داده نشده(عکس زیر)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
والا یکی از کابرا یه راهکاری بهم گفت که 80 درصد به جواب رسیدم
می گفت جایی که هدر کوچیکه با فایر باگ(Insepct Element ) باز کن بعدش از همونجا خاصیت min-height (اگه غلط املایی نداشته باشم) 0 هستش کافیه تغیرش بدین مثلا 200 پیکسلش کنی
تا اونجاها هم هدر کوچک نشون داده نشه
فقط تنها مشکل این بود که من تونستم با فایرباگ و از طریق گزینه سرچ اون کد رو پیدا کنم و وقتی عددش رو بیشتر کردم دقیقا مشکل حل شد فقط متاسفانه این کد رو تونستم توی html در سمت چپ فایرباگ پیدا کنم و نمیتونم از طریق کدهای css که در سمت راست(style) نشون میده پیداش کنم تا حتی بتونم آدرسش رو توی هاست پیدا کنم و اصلا نیستش.
چون من دقیقا از قسمت سمت راست کدهارو فعال یا غیرفعال میکنم تا بتونم تغییر رو ببینم و همچنین وقتی موس رو روش نگه میدارم آدرس دقیق مکان کد رو بهم میگه و من میرم توی هاست و پیداش میکنم.
اما الان فقط تونستم توی کدهای html سمت چپ پیداش کنم
تصویر زیر رو بینید
اگه درست نمیشه فداس سرتون، چیز مهمی نیست، فوقش همینجوری باهاش سر میکنم