خصوصی ارسال شد
نمایش نسخه قابل چاپ
خصوصی ارسال شد
ملاحظه کردم ولی متاسفانه گزارش خطایی مشاهده نکردم، دقیقاً توضیح می دهید قبلاً نمایان شدن این خطای در سایت خودتان چه تغییراتی انجام داده بودید؟
سایت من بدون هیچ مشکلی کار میکرد و هیج تغییری هم در سرور نداشتم ولی با خطای زیر مواجه شدم
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/moshave4/domains/moshaveranonline.ir/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 652
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/moshave4/domains/moshaveranonline.ir/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 654
بعدا حتی این خطا رو هم نداد
شما طبق آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عمل کنید و ما را مطلع کنید!
اقا قالب رو عوض کردم درست شد
اما مشکل من اینه که از قالب یوگرید جوملا 2.5 استفاده میکنم . ولی باز سایت بالا نمیاد ولی با قالب هایی مثل beez20 مشکلی نداره
از افزونه ها > ستون کناری گزینه مدیریت را انتخاب کنید > دوباره از ستون کناری از فیلد های جداکننده نوع، گزینه قالب را انتخاب کنید تا تمام قالب های سایت برای شما نمایش داده شود و قالب مورد نظر خودتان را حذف نمایید و دوباره نصب نمایید، در پایان به شما توصیه می کنم که از جوملا 3 استفاده کنید. :coool:
دروود
دوست عزیز در پوشه جدا جوملا جدید نصب کنید
ببینید باز هم مشکل دارید یا خیر ؟!
جوملا رو از کجا دریافت کردید ؟
در پناه ایزد
یا سلام
جوملا رو توی یه پوشه دیگه نصب کردم و مشکلی نداشت .
جوملا رو از سایت خودتون جوملا فارسی گرفتم .
جوملای اخرین ورژن رو دانلود کنید روی جوملا اصلی خودتون اکسترکت کنید
سپس پوشه installation رو حذف کنید
نتیجه رو اعلام کنید
قبل همه این موارد بکاپ فراموش نشه !!!
در پناه ایزد
جوملای من نسخخه 2.5.7 هستش . منظورتون از آخرین نسخه جوملای 3 هست ؟
لطفا لینک نسخه پیشنهادی خودتون رو بدید
با تشکر