سلام موقعی که خطا سایت روی حداکثر به نمایش در میاد ومازول ها به درستی کار میکنه وقتی خطا را غیر فعال میکنم به نمایش در نمیاند وماژول ها درست کار نمیکنند
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام موقعی که خطا سایت روی حداکثر به نمایش در میاد ومازول ها به درستی کار میکنه وقتی خطا را غیر فعال میکنم به نمایش در نمیاند وماژول ها درست کار نمیکنند
میشه بیشتر توضیح بدید یا حداقل چیزی نشون بدید تا منظورتون رو بفهمیم
سلام دوست عزیز خب من ادرس سایت دادم برای دیدن ماژول های جدید ترین محصولات ومحصولات پارچه قلمکار دکمه هاشون کار نمیکنه برای نمایش بیشتر اما اگه خطا های سایت فعال کنم درست کار میکنند[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام خسته نباشید
دوست عزیز قبل تر هم توضیحاتی درباره اینکه قالب قبلی هم مشکل داره یا نه دادم. جواب ندادید
بهترین توصیه که میتونم بکنم استفاده از قالب های مناسب فروشگاه یا سفارش ساخت قالب اختصاصی برای شماس.
اگر هم اصرار به استفاده از این قالب دارید باید به php مسلط باشید. اگر هستید بگید تا فرآیند کلی که باید انجام بدین رو براتون توضیح بدم
موفق باشید
قالب قبلی این مشکل نداره
سلام خسته نباشید
پس همون طور که گفتم قالبی که جدید گرفته اید با فروشگاهتون سازگار نیست. از قالب هایی استفاده کنید که سازگار باشن
موفق باشید
یک سوال دوستان کدام روش اصولی تره بردن قالب به سایت م یا انتقال اطلاعات از سایت م به بسته نصبی قالب