پاسخ : مشگل استفاده و ورود به منو هاي بخش مديريت مامبو 2-6
خوب به سلامتي ..
بهترين كار اينه كه حالا كه با مامبو آشنا شدين و نحوه كار با اون رو روي لوكال ياد گرفتين مامبو رو از نو روي سرور نصب كنين و اطلاعاتتون رو درونش قرار بدين ... و سايتتون رو روي سرور آماده كنيد.
اگرم روي لوكال سايتننون آماده است و ديگه نمي خواين دوباره كاري بشه مي تونين با استفاده از آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو به سرور منتقل كنيد . البته آموزش ماله ورژن قبليه ولي مي تونه كمك كنه ..
بازم من راه اولي كه گفتم رو پيشنهاد مي كنم..
در ضمن آموزش هاي سايت رو مطالعه كنيد .
موفق باشيد .
هنوز روي لوكال سايتنم آماده نيست تا سايت را از لوكال به سرور منتقل كنم . در درخواست قبليم عرض كردم كه قصد دارم تمامي اطلاعات سايت پروژه فراملي مركز تمدن جهان و پايتخت هنر را كه نشاني آن ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) است در مامبو لرن جاي دهم و با استفاده از امكانات ارزشمند مابو لزن به فرهنگ دوستان ايران و اقوام عالم تقديم نمايم .در نتيجه جهت پيروي از اصول صحيح و ارزشمنتان خواهش كرده و ميكهنم تا بفرمائيد گام بعدي را چگونه و با استفاده از چه ابزاري بردارم تا كليه مطالب ( و يا بيشتر ) سايت پروژه فراملي مبركحز تمدن جهان و پايتخت هنر به روي لوكال سايتم منتقل كرده و متعاقبا از لوكال به سرور منتقل نمايم . در انتظار رهنمود ، همياري و همفكريتان هستم . طبيب زاده
باید همه رو از ابتدا در لوکال بنویسید