[quote author=فیروزمندان link=topic=6665.msg39322#msg39322 date=1180600100]
سلام
تفاوت چندانی نمیکنه ... شما اون مطلب رو برای ویرایش باز کن ... و کد HTML مربوطه رو اونجا ADD کن ...
یا علی
[/quote]
همون مطلب رو باز کنید و ..
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote author=فیروزمندان link=topic=6665.msg39322#msg39322 date=1180600100]
سلام
تفاوت چندانی نمیکنه ... شما اون مطلب رو برای ویرایش باز کن ... و کد HTML مربوطه رو اونجا ADD کن ...
یا علی
[/quote]
همون مطلب رو باز کنید و ..
ببخشید من هر کاری کردم این انجام نشد
همونطوری که اقای موحدیان گفته بودند پس از وارد کردن بک گراند در html اتفاق خاصی نیفتاد و اگر در <?php mosMainBody(); ?> قرار بدیم کل مطالب بک گراند می گیرند
لطفا راهنمایی کنید
همون طور که دوستان گفتند ، شما اون مطلب استاتیک رو که انتشار دادید باز کرده ( تو قسمت مدیریت سایت منظورمه ) و اون جا مشاهده کد html رو در ویرایشگر بزنید ، و اون جا عکس مورد نظرتون رو برای بک گراند دایو یا تیبل مربوطه قرار دهید ...
ممنون درست شد فقط یک نکته رو بگم اینکه دقیق توضیح نداده بودین باید تو بک گراند تیبل بزارید تا کار کنه
من بردم تو dream weaver درستش کردم دوباره past کردم تو html مطلبم
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>
<body >
<table width="100%" border="0" background="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<tr>
<td><strong><font size="3">شما می توانید داستان ها و اشعار خود را برای ما ایمیل کنید .<br />
آدرس ایمیل ما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد .<br />
منتظر آثار شما هستیم .<br />
<br />
</font> </strong></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>