[quote author=مجید link=topic=6768.msg39832#msg39832 date=1181107049]
دوست من این کلمه روهم move_uploaded_file سرچ کنید
[/quote]
سلام
عالی بود. ممنون ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote author=مجید link=topic=6768.msg39832#msg39832 date=1181107049]
دوست من این کلمه روهم move_uploaded_file سرچ کنید
[/quote]
سلام
عالی بود. ممنون ;)
امکانش هست لینک دقیق دانلود فسیل رو معرفی کنید. چون من به سایت سازنده فسیل مراجعه کردم لینک های مختلفی برای اون وجود داره که گیج کننده هستش با این حال یکی از اونها رو دانلود کردم اما بعد از نصب وقتی می خواهم از این کامپوننت استفاده کنم ارور میده. لطفا لینک دقیق و دست دانلود رو معرفی کنید
شما بايد اين دو را دانلود و نصب كنيد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنونم آبتین جان. لطف کردید که لینک صحیح رو معرفی کردید
آبین جان
ضمن تشکر فراوان از شما به جهت معرفی لینک صحیح فرم ساز فسیل. من این کتمپوننت رو نصب کردم و خیلی خوب هم کار می کنه اما یه مشکلی باهاش دارم
وقتی که یک فرم با این برنامه درست می کنم به دلیل اینکه تنظیمات پیشفرض css قالب مدیریت سایت به صورت rtl هست امکان انتخاب فرم ها - ویرایش و جابجایی فرم های ایجاد شده به محل دلخواه وجود ندارد. (الیته به اون پیغام شما مجاز به دیدن این منبع نیستید دقت نکنید چون خودم یه اشتباه تابلویی کردم که این پیام اومد)
اما وقتی به این ادرس administrator\templates\mambo_admin_blue\css مراجعه می کنم و فایل template_css.css رو ویرایش می کنم و مقدار
را به مقدار :کد:BODY {
direction : rtl;
margin: 0px 0px 0px 0px;
color : #333;
background-color: #FFF;
font-family: tahoma;
font-size: 12px;
}
کد:BODY {
direction : ltr;
margin: 0px 0px 0px 0px;
color : #333;
background-color: #FFF;
font-family: tahoma;
font-size: 12px;
}
تغییر میدم امکان انتخاب فرمها و جابجایی و ویرایش اونها وجود داره چون در حالن قبل اکان مشاهده چک باکس مربوط به هر فرم و انتخاب اونها وجود نداشت
[img width=640 height=381]http://img14.imgspot.com/u/07/163/15/fo1.JPG[/img]
می خواستم سوال کنم |آیا راهی وجود داره که یه تغییر جزئی در این کامپوننت این مشکل در قسمت ایجاد فرم حل بشه و نیازی به اعمال تغییراتی که من در بالا گفتم نباشه
با تشکر
سلام
کامپوننت عجیبیه! فوق العاده اس!
از بس بر و بچ وعده عرضه اش رو در بخش ویژه دادند، خودم به فکر فارسی سازیش افتادم. با وقت کم ام خیلی خوب جلو رفتم البته هنوز کار داره
آبتین جان! مشکل شما اصلاً ربطی به css نداره، هر چند اینطوری هم حل شد. مشکل اینجاست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=یاسر link=topic=6768.msg40477#msg40477 date=1181761556]
سلام
کامپوننت عجیبیه! فوق العاده اس!
از بس بر و بچ وعده عرضه اش رو در بخش ویژه دادند، خودم به فکر فارسی سازیش افتادم. با وقت کم ام خیلی خوب جلو رفتم البته هنوز کار داره
آبتین جان! مشکل شما اصلاً ربطی به css نداره، هر چند اینطوری هم حل شد. مشکل اینجاست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
بله این کار خوبیه که شما خودتون بتونین نیاز خودتون و مرتفع کنید. و اما در مورد سوال من اصلا جوابش لینکی که شما معرفی کردید نیست امیدوارم یکی از مدیران سایت این مطلب رو ببینه و کمک کنه چون نمی شه واسه انتخاب و ویرایش یه فرم هی css قالب مدیریت رو از rtl به ltr تغییر داد
سلام
[quote author=ashkanjoon link=topic=6768.msg40478#msg40478 date=1181762133]
و اما در مورد سوال من اصلا جوابش لینکی که شما معرفی کردید نیست امیدوارم ..... [/quote]
حاجی جان ! حرف گوش کن، ببین جناب شکر زاده چی میگه، همون کارو بکن
شما انجامش بده ، بعد بگو نشد. البته در حالت نرمال ها! نه CSS دستکاری شدهنقل قول:
ببينيد شما موقعي كه ميخوايد فرم رو بسازيد يه گزينه داره Preview Mode: هست
اگر قبلا ساختيد
بزنيد edit form
اون رو تغيير بديد درست ميشه
(هرچند بازم باید جواب بده چون اصلاً ربطی به CSS نداره)
[quote author=یاسر link=topic=6768.msg39742#msg39742 date=1180998436]
مثلاً برای پرسیدن جنسیت 2 تا رادیو باتن بگذارم با مقادیر زن و مرد که این دو رادیو باتن با هم در ارتباط باشند(انتخاب یکی، باعث برداشتن تیک دیگری بشه)
[/quote]
در فسیل چگونه می تونم دو Radio Buttom رو به هم متصل کنم؟
سلام
كافيه وقتي radio button ها رو مي سازيد در قسمت name براي هردوي آنها يك نام انتخاب كنيد .