پاسخ : نصب منوی ساخته شده توسط DHTML menu builder در مامبو ؟
[quote author=pamchal link=topic=7338.msg42558#msg42558 date=1184024750]
محل نمایشش هم درست شد!!!
خیلی لطف کردی pctaz عزیزم!
[/quote]
اگه از نرم افزار Sothink DHTML Menu استفاده میکنی از منوی سمت راست گزینه
Global Settings>Menu Type
بعد از قسمت باز شده
قسمت وسط چین رو انتخاب کن
توی شکل زیر راحت تر متوجه میشی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه سوال داشتی من در خدمتم
ضمناً یه نمونه در سایت خودم گذاشتم ببینی ضرر نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
pctaz عزیزم ، بازم ازت خیلی ممنونم!
سایتت رو دیدم،بسیار عالی بود ، اما یه سوال داشتم ، من هم ماژول تصویر تصادفی رو انتشار دادم اما مشکل من اینجاست که چون قالب سایت 100% هست (رزولوشن صفحه به هر اندازه ای تغییر کنه ، ابعاد سایت هم به همون اندازه تغییر می کنه و حاشیه خالی پیدا نمی کنه) و من ابعاد نمایش عکس ها رو برای رزولوشن 800*600 تنظیم کردم ، حالا اگر رزولوشن کامپیوتر رو مثلا روی 800*1024 قرار بدم ، سایت هم باز شده و در همه صفحه نمایش داده می شه اما عکس ها با همون ابعاد در وسط موقعیتی که براشون ایجاد کردم و ماژول توش انتشار یافته !
چطور می شه کاری کرد که ابعاد نمایش عکس ها با تغییر ابعاد نمایش سایت هماهنگ باشه و با هر رزولوشنی ، تصویر ، تمام موقعیت مربوطه رو پر کنه ؟
البته من این سوال رو در این تاپیک هم پرسیدم ، اما این صفحه برای من به نمایش در نمیاد (فقط یک صفحه خالی سفید می بینم) نمی دونم دوستان به من را حلی پیشنهاد کردند یا نه ؟
آدرس اون تاپیک :
از آقای فیروزمندان هم ممنون ، خودم نمی تونستم تاپیک ها رو یکی کنم و ببخشید که جدا جدا نوشتم .
یه سوال در مورد این منو دارم
من این برنامه ای که نصب کردم یه مشکل داره و اون اینه که نمیدونم چطور باید و از کجا باید تغییر بدم که منوی به سمت چپ باز شه در صورتی که الان منو به سمت راست باز میشه
سلام
خواهش میکنم قوانین رو رعایت کنید !!!
23) حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.
« پاسخ #11 : چهارشنبه, 11 جولای 2007 - 21:41 »
حدود 2 سال و 2 ماه از این پست میگذره !
لطفا - قوانین رو با دقت مطالعه کنید
یا علی