این موارد رو براحتی از روی Roadmap هر دو نسخه متوجه بشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
این موارد رو براحتی از روی Roadmap هر دو نسخه متوجه بشید.
مزیت جوملا در حال حاضر تنها وجود اکستنشن های بیشتر هست که این امر با integrate شدن با cake php کاملا نه تنها حل میشه بلکه قدرت مامبو رو چند برابر cms های موجود میکنه
گول ظاهر رو نخوردید . جوملا خیلی قشنگتر از مامبو در ظاهر هست اما آیا در باطن هم همینطوره ؟
مثال ایرانیش همون میتراست . میترا نسبت به جوملا شاید از نظر ظاهر بهتر باشه اما با تغییرات ناشیانه ای که در اون بوجود اومده اون رو به یک فاجعه تبدیل کرده .
در هر صورت انتخاب با شماست .
هدف ما تنها دادن آگاهی به کاربران هست وگرنه ، نه با استفاده از مامبو ، به ما چیزی اضافه میشه و نه با عدم استفاده از اون چیزی کم ....
یا علی
آقا جون مادرتون یکی کمک کنه من جوملامو می خوام به مامبو تبدیل کنم . نمیشه. برای امتحان روی لوکال نصب میکنم اما کاملا قاط میزنه. پسوند دیتابیساشم از jos به مال مامبو تبدیل کردم ولی نشد. جوملا 1.0.15 هستش و می خواهم حداقل به مامبو 4.6.2 تبدیل کنم.
دارم منفجر میشم - کمک کنید
[quote author=shariati link=topic=7651.msg70949#msg70949 date=1210422680]
آقا جون مادرتون یکی کمک کنه من جوملامو می خوام به مامبو تبدیل کنم . نمیشه. برای امتحان روی لوکال نصب میکنم اما کاملا قاط میزنه. پسوند دیتابیساشم از jos به مال مامبو تبدیل کردم ولی نشد. جوملا 1.0.15 هستش و می خواهم حداقل به مامبو 4.6.2 تبدیل کنم.
دارم منفجر میشم - کمک کنید
[/quote]
دوست عزیز چند بار مطرح نکنید برای شما یکبار در تاپیک دیگری توضیح دادم
موفق باشید
[quote author=فیروزمندان link=topic=7651.msg43716#msg43716 date=1185198032]
مزیت جوملا در حال حاضر تنها وجود اکستنشن های بیشتر هست که این امر با integrate شدن با cake php کاملا نه تنها حل میشه بلکه قدرت مامبو رو چند برابر cms های موجود میکنه
گول ظاهر رو نخوردید . جوملا خیلی قشنگتر از مامبو در ظاهر هست اما آیا در باطن هم همینطوره ؟
مثال ایرانیش همون میتراست . میترا نسبت به جوملا شاید از نظر ظاهر بهتر باشه اما با تغییرات ناشیانه ای که در اون بوجود اومده اون رو به یک فاجعه تبدیل کرده .
در هر صورت انتخاب با شماست .
هدف ما تنها دادن آگاهی به کاربران هست وگرنه ، نه با استفاده از مامبو ، به ما چیزی اضافه میشه و نه با عدم استفاده از اون چیزی کم ....
یا علی
[/quote]
چند تا سوال محسن جان :
1- بنده توی Roadmap مامبو چیزی را متوجه نشدم که با معنای cake php ربطی داشته باشه . میشه توضیح بدید ؟
2- اول از همه اینکه تقریبا Release شدن هر نسخه فرعی مثل 4.6.2 به 4.6.3 فکر کنم کم کمش چیزی حدود 3-4 وقت بگیره و تا بیاد قابل استفاده و آپگرید بشه به زبان فارسی چیزی حدود 8 حال حداقل به طول می انجامه . این زمان ها مدت کمی نیست برای یک سایت !
3- مامبو ارور های فاحشی داره مثل همون مشکل صفحه بندی که قرار بود توی 4.6.2 رفع بشه که نشد ! و مشکلاتی از این قبیل .
کاملا زدید تو خال ! جوملا اکستنشن های بیشتری داره و نرم افزار OpenSource با اکستنشن زنده هست ! میترا که ظاهرش خوبه اما باطنش از مامبو هم بد تره ! جوملا اگه ظاهرش خوبه باطنش هم بد نیست همین الان هم فکر کنم از مامبو سرتر باشه ممکنه البته توی RoadMap ضعیف تر باشه اما الان با توجه به اکستنشن هاش دیگه خیلی قوی تر میشه . بعدش اگه اشتباه نکنم الان امنیت جوملا هم بیشتره درسته ؟
سلام
1- نظر شما رو به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جلب میکنم البته قبلا این اخبار رو به صورت فارسی در سایت منتشر کردیم !
2- مامبو مانند جوملا اشتباهات امنیتی فاحش در هر نسخه نمیکنه که با فاصله 10 روز نسخه بعد رو منتشر کنه . شما 15 نسخه جوملا از 1.0.1 تا 1.0.15 رو بررسی کنید چه تغییراتی در اون صورت گرفته ؟ چند درصد از این نسخه ها فقط برای حل مشکلات امنیتی بوده ؟ به نظر میاد لازم هست در این مورد بررسی و تحقیق بیشتری کنید
3- خوشحال میشم ارورهای فاحش رو لیست کنید تا مایی که بیشتر از 10 سال برنامه نویسی میکنیم هم متوجه بشیم ! اون مشکل در نسخه 4.6.3 حل شده بود !
و در مورد اکستنش ها :
باز خواهش میکنم دامنه تحقیقات خودتون رو اندکی گسترده تر کنید و در مورد CAKE PHP مطالعه بیشتری کنید . چرا که با integrate شدن با این Frame work جایی برای رقابل در زمینه extension باقی نمیمونه !
در مورد امنیت :
در مورد شماره 2 توضیح دادم .درسته که برنامه نویس نیستید و کدهارو تجزیه و تحلیل نکردید اما اگر باز هم مطالعه و بررسی بیشتری کنید در میابید که آمار هک مامبو یک دهم جوملاست . همچنین ورژنهای امنیتی منتشر شده جوملا بیانگر این موضوع است . البته چند ماه قبل بود که سایت خود joomla.org هک شد ... joomla.ir هم روزانه هک میشه !
اما در نهایت برام جالبه که چرا خود شما از مامبو استفاده میکنید !
یا علی
موضوعی که فراموش کردم در مورد Multiple Site Management و Improved Access Controls هست که در نسخه 5 قرار داده میشه . موردی که از رویا های هر وبمستر هست .
اگر مامبو و جوملا رو دقیقا در حال بسنجیم شاید جوملا فقط و فقط بخاطر addon های بیشتر طرفدار بیشتری داشته باشه اما ما باید آینده نگر باشیم و برنامه ریزی طولانی مدت کنیم .چرا که با توضیحات بالا میبینید که این مشکل حل میشه .
یا علی
خوب منم کم از جوملا خوشم نمی اومد ، اما راسیاتش این چند روز که یه مقدار کم تر پیدام بود داشتم رو جوملا کار می کردم و به اصطلاح تحقیق می کردم ، بعد به یه سری نکته متوجه شدم که براتون می گم شاید در تصمیم گیری همه کاربران بهشون کمک کنه:
جوملا یه عالمه extension داره و خیلی از اونا هم non-com هستند ، اما یه نکته وجود داره در استفاده از اون ها ، اونم اینکه تو خود سایت جوملا هم زده که از هر کامپوننتی استفاده نشه ، به اصطلاح یه لیست سفید گذاشتند که از این کامپوننت ها می تونید استفاده کنید و بقیه مشکل امنیتی به وجود میاره ، حالا از این لیست که شاید حدود 70-80 تا باشه ، باز نصفش رو گفته که به هیچ وجه استفاده نکنید، بقیشو هم با یه سری تغییرات ... یعنی در کل 20-30 تا extension امن براش نمونده.
اما در مورد مسائل دیگه ، جوملا 1.0.x رو اگه بخوایم با مامبو بسنجیم که به نظر من مامبو ، اما در مورد جوملا 1.5 ، هر کی بار اول بخواد نصبش کنه بعد که نصبش کرد و یکم توش چرخید ، خیلی ازش خوشش میاد و به احتمال زیاد می گه جوملا 1.5 از مامبو بهتره ( راسیاتش منم خودم اول همین فکر رو کردم) اما دو مورد رو باید در نظر گرفت ، یکی اینکه در مدت زمان کمتر از 1 ماه ، 3 نسخه از جوملا 1.5 اومد بیرون ، که مشکلات امنیتی رو حل کرده بود توش ، اما یه چیز باحال تر که خیلی کمتر بهش پرداخته می شه ، اگه جوملا 1.5 خیلی چیز خوبی هست و مشکل امنیتی نداره ، پس چرا خود سایت اصلی انگلیسی و همین طور سایت های فارسی پشتیبانی ، دارند همه از 1.0.x استفاده می کنند؟! حداقل هیچ ماست بندی نمی گه ماستم ترشه ، در صورتی که این ها با این کارشون خودشون دارند می گن که 1.5 مشکلات امنیتی خیلی زیادی داره که هنوز نمی شه بهش اعتماد کرد...
اصولا مامبو اگه هم مشکلی داشته باشه از امنیتش نیست ، یه سری مشکلات ساده هست که کم کم حل می شه ، اما جوملا پر مشکل امنیتی هست .
در مورد مقایسه پشتیبانی این دو تا هم هیچی نگم سنگین تره!!!
فقط می مونه extension های کم ، که باید یه فکری براش بشه ( البته با php cake حل می شه ) اما خوب تا وقتی که ورژن 5 بیاد باید کاربرها چی کار کنند؟!
یه فکری هم باید برای قالب هاش بشه ، که اونم خیلی مهمه .
این قسمت هم برای خود سازندگان مامبو که به در می گیم تا دیوار بشنوه ;) ( مامبو= دیوار ، مامبولرن =در :D )
حالا می خوام بگم که چیکار کنیم که مامبو بهتر بشه ( کاری به مشکلات جوملا نداشته باشید فعلا) به نظر من خود مامبو یه جورایی به کل بی خیال مسائل بازاریابی و این چیزا شده ، معلوم نیست جریان چیه!!! یعنی در باطن خیلی بهتر از جوملا هست اما اصلا تبلیغی ازش نمی شه ، بهتر هم هست یه سری امکانات و مزایا هم قرار بدهند برای سایت های پشتیبانی که داره سایت های پشتیبانی از مامبو کم و کمتر می شه!! سایتی که اختصاصی extension مامبو بده تقریبا می تونیم بگیم نداریم ، در صورتیکه سایت های اختصاصی جوملا زیاده. این قدر بازاریابی ضعیفه که جوملا که نوه ی مامبو بوده تو طرفدار پیدا کردن زده ازش جلو و به نظر من این اصلا به خاطر بهتر بودن جوملا نسبت به مامبو نیست ، دلایلم رو گفتم .
به هر حال امید وارم که مطالبی که گفتم برای انتخاب بین مامبو و جوملا به دوستان کمک کنه.
با تشکر.