پاسخ : نظرات ثبت نمی شود!!!
[quote author=محمد link=topic=7686.msg43827#msg43827 date=1185299913]
هاست ایشون یک سرویس ویندوز به کل ناسازگاره!
قبلا هم خدمتشون عرض کردم.
[/quote]
بنده هم به ایشون عرض کردم
به هر حال گفتم که ایشون بدونن که ما به سوالات پاسخ کامل می دهیم همین الان هم که می نویسم دوباره من چک کردم سایت ایشون رو
به هر حال بازم کمکی از دست ما بر میاد دریغ نخواهیم کرد
یاعلی
سلام
من همه موارد را رعایت کردم اعم از register global ,safe mode, mambot ولی پیغام های رسیده در قسمت پیغام های شخصی خالی است
وقتی خودم پیغام می فرستم پیغام می دهد "با تشکر. یادداشت شما با موفقیت ذخیره شد. یادداشت شما قبل از انتشار توسط مدیران باید تایید شود.
شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد"
لطفا راهنمایی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز
یادداشت ثبت شده در قسمت پیام ها نمی یاید باید در کامپوننت مورد نظر یعنی یادداشت اون رو تایید کنید و در ضمن ...
مامبو استفاده شده شما چه ورژنی هست ...
ببخشید حق با شماست باید در کامپوننت بیاید ولی وقتی به قسمت مدیریت یادداشتها می روم پیغام ها آمده است ولی انگار خالی است. فرستنده بعضی از پیغامها "مهمان" است و بقیه خالی است
الان 101 پیغام دارم که همه خالی است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یادم رفت
ورژن 4.6.1
** 2 پست شما یکی شد
خب چون شما ارسال یادداشت رو برای عموم آزاد گذاشتید مهمان و یا همان بازدید کننده ی غیر ثبت نام شده هم می تواند یادداشت ارسال کن کما اینکه من خودم الان یک دونه خالی فرستادم
...
خودتون تست کنید تنظیمات رو نگاه کنید و ...
به محض پچ ارتقا به 4.6.2 سایت رو به اون هم ارتقا بدید ( هر وقت پچ اومد )
مرسی از پاسختون
ولی مسئله من اینه که اگه نظر پر را هم بفرستی بازم خالی میاد
و نمی دانم اون قضیه "شما مجاز به دیدن این مطلب نیستید" بعد از ارسال نظر چیه؟
تنظیمات کلی رو نگاه کن و بزار روی کاربر ثبت نام شده و سپس لاگین کنید و یک مطلب ارسال کنید ببینید این مشکل باز هم هست یا خیر ...
من با یک کاربر ثبت نام شده نظر دادم ولی نیامد
منظورتان را هم نفهمیدم از این جمله
[quote author=مجید link=topic=7686.msg45569#msg45569 date=1186640077]
تنظیمات کلی رو نگاه کن و بزار روی کاربر ثبت نام شده و سپس لاگین کنید و یک مطلب ارسال کنید ببینید این مشکل باز هم هست یا خیر ...
[/quote]
وبرایش تنظیمات برید و اون جا رو چک کنید ( به فارسی نوشته شده )
درضمن یک نگاه به اطلاعات سیستم و مامبو در منوها درسیستم بندازید ببینید safe mode , register_globals هر دو آف هستند
یک جستجو هم در انجمن بکنید ببیند
من همیشه اول سرچ می کنم بعد تاپیک می زنم
safe mode & register global =off
در قسمت ویرایش تنظیمات چی رو باید ست کنم همه چی به نظرم درسته؟