-
پاسخ : خبر های خودکار
یه مشکل دیگه هم دارم که اگر کمک کنید خیلی ممنون میشم
من قالب پیش فرض مامبو رو انتخاب کردم ولی می خوام یه تغییرات جزیی بهش بدم مثلا لوگو رو عوض کنم یا بعضی از رنگها و ...
منتها نمی دونم از کجا می تونم به کد قالبش دسترسی پیدا کنم تا تغییرات لازم رو اعمال کنم
-
سوالتون رو بهتر بود در يك تاپيك جديد مطرح مي كرديد .
قالب را مي تونين در فولدر مامبو داخل پوشه template پيدا كنيد .
-
با سلام
با توجه به راهنمایی های شما عمل کردم و نتیجه این شد :
کد:
Warning: MagpieRSS: Failed to fetch [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (HTTP Error: connection failed (9024009) in C:\wamp\www\pana\includes\magpierss\rss_fetch.php on line 238
آخرین اخبار روز
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\pana\includes\frontend.html.php on line 72
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\pana\includes\frontend.html.php on line 83
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\pana\includes\frontend.html.php on line 104
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\pana\includes\frontend.html.php on line 104[/code
]
به نظر شما اشکال کار از کجاست ؟
-
[quote author=آبتين link=topic=7818.msg44596#msg44596 date=1185885027]
سوالتون رو بهتر بود در يك تاپيك جديد مطرح مي كرديد .
[/quote]
-
اون نتیجه ای که دیدید به ازای خبر های خودکار ظاهر شده و مربوط به همین بخشه
خواهش می کنم راهنمایی کنید
-
با سلام
می خواستم موضوع جدید باز کنم ولی چون مربوط به این قسمت هم میشه همینجا مطرح می کنم
من هنوز سایتم رو آپلود نکردم و روی ویندوز 2003 که به اینترنت هم وصله اون رو آماده می کنم . ممکنه اون خطایی که بالا میده به همین خاطر باشه ؟
چون در بخش خبر خوان ها هم که لینک خبرگزاری مهر رو بهش دادم وقتی که این لینک رو فراخوانی می کنم نتیجه زیر حاصل میشه :
کد:
Warning: MagpieRSS: Failed to fetch [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (HTTP Error: connection failed (9050243) in C:\wamp\www\pana\includes\magpierss\rss_fetch.php on line 238
-
سلام
اون لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لینک rss نیست
باید بگردید لینک rss که انتهاش xml داره رو پیدا کنید
ممکنه اون سایت از rss پشتیبانی نکنه، میتونید باهاشون تماس بگیرید اگه مشکلی داشتید (درخواست لینک rss)
یا علی