[quote author=petersool link=topic=8282.msg46912#msg46912 date=1187683664]
pHPmyadmin شما واقعا درست کار می کنه؟
من هرچه تو نصب مامبو user pass میزنم قبول نمیکنه
[/quote]
کی ؟ کجا ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote author=petersool link=topic=8282.msg46912#msg46912 date=1187683664]
pHPmyadmin شما واقعا درست کار می کنه؟
من هرچه تو نصب مامبو user pass میزنم قبول نمیکنه
[/quote]
کی ؟ کجا ؟!
در داخل PHPmyadmin مامبو سرور User دیتابیس دیده نمیشه اصلا جایی براش نیست.
حالا هم که نصب کردم عکس ها و template دیده نمیشه
و تو منوی مدیریت هم هیچ گزینه بالای مدیریت نیست یعنی منو های بالا.
شما توی cPanel باید در قسمت MySQL Databases برید و در اونجا user تعریف کنید!
من مي خوام سايتمو uploadكنم .
طبق اموزشها فايل instalation را اضافه كردم و configeration هم پاك كردم و كلشو zip كردم.روي سرور رو شاخه www هم uploadكردم ولي الان كه extract مي كنم اين پيغامو ميده
(internal death while parsing ./frontend/x3/filemanager/live_fileop.xml) Tue Aug 21 02:56:20 2007 [13607] error: open3: exec of unzip /home/hejabeb/public_html/mambo.zip failed at /usr/local/cpanel/Cpanel/SafeRun.pm line 37
Carp::croak('open3: exec of unzip /home/hejabeb/public_html/mambo.zip failed') called at /usr/lib/perl5/5.6.2/IPC/Open3.pm line 230
IPC::Open3::_open3('open3', 'Cpanel::SafeRun', '<&RNULL', 'GLOB(0x927c354)', 'GLOB(0x927c354)', 'unzip', '/home/hejabeb/public_html/mambo.zip') called at /usr/lib/perl5/5.6.2/IPC/Open3.pm line 291
و ....
اشكال از چيه؟؟ ممنون از كمكهاتون
یکبار دیگه فایل رو روی کامپیوترتون zip کنید و آپلود کنید ببینید باز هم این پیغام میاد یا خیر
file configuration را نباید جز فایلهایی که میخوام زیپ کنم قرار بدم یا اینکه باید تغییرش بدم و اضافه کنمش قبل از زیپ کردن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]