option=com_content&task=new&sectionid=3
از شماره ی 3 که اینجا هست مطمئن هستید آیا چنین بخشی هست اصلا ؟؟(بخش ها رو ببینید ایا چنین ID هست )
نمایش نسخه قابل چاپ
option=com_content&task=new&sectionid=3
از شماره ی 3 که اینجا هست مطمئن هستید آیا چنین بخشی هست اصلا ؟؟(بخش ها رو ببینید ایا چنین ID هست )
[size=10pt][size=10pt]چه جوري بايد مطمئن بشم:-[ :-[ :-[
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد ببخشيد من تازه شروع كرده ام
ممنون[/size][/size]
مدیریت بخش ها
ببینید شناسه بخش ها رو
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]شناسه بخشها رو هم ديدم
يك مورد از بخش ها كه شنايه 3 داشت غيرفعال بود
اونم فعال باز هم همون پيغام رو ميده (شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد)
چيكار كنم؟ :( :( :([/size][/size][/size][/size]
سلام
میشه در مورد این جمله توضیح بدید ؟ : يك مورد از بخش ها كه شنايه 3 داشت غيرفعال بود
یعنی چی غیر فعال بود ؟ دقیقا منظورتون چیه ؟
یا علی
دوست عزيز هنوز مشكل من حل نشده خواهش ميكنم به من كمك كنيد چون خيلي واجبه
من يه بخش جديد اضافه كردم و شناسه اون رو در منوي كاربري -لينك ارسال مطلب اضافه كردم
ولي باز هم جواب نميده و همون ارور (شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد رو ميده )
خواهش ميكنم يه كم روان تر براي من و خيلي از تازه كارا كه اين مشكل رو دارن توضيح بدبد ممنون ميشم
يوزر و پسورد جهت تست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
user: test
سلام
یوزری که دادین پسوردش چیه ؟!
شما دقیقا بگید به چه صورت شناسه بخش رو در منوی کاربری - لینک ارسال مطلب اضافه کردید ؟
یا علی
دوست عزيز من دو تا پست داده بودم تو پست دوم pass رو گذاشته بودم و بيشتر تو ضيح دادم نميدونم چي شده كه پاك شده
به هر حال
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
user: jak
pass: 123456
اينم اون آدرسي كه هنگام ارور (شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد ) مياد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]sectionid=8&Itemid=13
8 شناسه بخش بوده كه اينجا index.php?option=com_content&task=new&sect ionid=8 تو ارسال مطلب از منوي كاربري گذاشته بودم
البته شناسه مجموعه رو هم امتحان كردم جواب نداده
ممنون از راهنمايتون
خيلي برام حياتيه
سلام
چک کنید ببینید با دسترسی ادمین و سوپر ادمین هم همین مشکل هست ؟
چک کنید اگر کاربری دسترسی author داشته باشه هم همین مشکل هست ؟
...
یا علی
[size=10pt][size=10pt]نه متاسفانه
نه Super Administrator
نه Administrator
نه Author
و نه هيچ كدام ديگه از گروههاي كاربري نميتونن مطلب ارسال كنن .
البته براي گروههاي بالا كه خدمتتون عرض كردم اديتور باز ميشه ولي مطلب رو نميتونه ارسال (ذخيره) كنه . error on page ميده
ولي براي كاربرهاي عادي همون اديتور هم باز نميشه و ميگه " شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد "
من ميخوام كه كاربران عادي بتونن مطلب ارسال كنن و بعد از تائيد مدير سايت تو سايت درج بشه .
خواشم ميكنم اگه امكان داره يه كم سريعتر بهم كمك كنيد چون خيلي لازم دارم . ما به مامبو دل بستيم
اينم يوزر و پسوورد يه كاربر Author
user: test
pass: 123456[/size][/size]www.khafrnews.com