پاسخ : مشکل در نصب در اولین قسمت
برنامه smf را فارسی کردم و پیغام زیر را در صفحه اول نصب می دهید
برنامه قادر به یافتین فایل های اصلی نصب کننده این برنامه نیست!
لطفا فایل های آپلود شده بر روی سرورتان را کنترل نموده و از آپلود همه فایل ها و همچنین فایل sql مطمئن شوید
نسخه کامل smf را از کجا می توانم دانلود کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیغام خطا به فارسی نوشته! حتما وجود نداره که خطا میده!
کلیه مراحل بالا را اتجام دادم
ئلی با اینکه با برنامه Flashfxp فایل های را که باید 777 شود را تنظیم می کنم باز هم با پیغام زیر مواجه می شوم
هاست شما بر روی سیستم عامل ویندوز قرار دارد و چندین فایل اصلی قابل نوشتن نیست. لطفا از میزبان خود در مورد این مشکل سوال نموده و در مورد دسترسی قابل نوشتن برای استفاده PHP برای نصب SMF و تعییر فایل های نصب کننده سوال کنید. فایل و یا پوشه هایی زیر باید قابل نوشتن باشند:
* attachments
* Packages
* Packages/installed.list
* Smileys
* Themes
* agreement.txt
* Settings.php
* Settings_bak.php
برای اینکه این مشکل را حل کنم باید چه کاری را انجام بدهم و از چه برنامه ای استفاده کنم که آموزشش هم وجود داشته باشد
من در برنامه flashxpx بر روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده و Attributes (Chmod) را انتخاب کرده وPrem را برابر با 777 قرار می دهم ولی باز هم این پیغام ظاهر می شود
اگر واقعا پرمیشن ها به 777 تغییر کرده در نوار ادرس شماره step را یک واحد اضافه کنید تا عملیات نصب ادامه پیدا نماید
باز هم پیغام می دهد که تغییر نکرده است
برای اینکه این مشکل را حل کنم باید چه کاری را انجام بدهم و از چه برنامه ای استفاده کنم که آموزشش هم وجود داشته باشد
در سیستم های ویندوزی پرمیشنی با عنوان 777 نداریم!
فقط read & write داریم!
شما دسترسی read & write بدید. ضمن اینکه خود SMF این قابلیت رو داره که تغییر پرمیشن بده با دریافت مشخصات FTP.
در صورتی که نشد با پشتیبانی سرور در میون بگذارید
[quote author=lcssat link=topic=8952.msg50042#msg50042 date=1190707554]
باز هم پیغام می دهد که تغییر نکرده است
[/quote]
با نرم افزار smart ftp هم که کار می کنم بعد از وارد کردن عدد777 و کلیک کردن بر روی ok پیغام زیر نمایش داده می شود
[10:53:19] 500 'SITE CHMOD 777 agreement.txt': command not understood
آدرسی که دارید SMF نصی میکنید را برام پیغام خصوصی کنید
دوست عزیز همونطور که عرض کردم دستورات CHMOD و از این قبیل مربوط به سرورورهای ویندوزی نیست و ..
در صورتی که تمایل دارید مشکل رو تیم ما حل کنه مشخصات رو برای من یا نوید ارسال کنید تا بررسی کنیم.
آموزش کار کردن با chmod در سرورهای ویندوز را از کجا می توانم پیدا کنم