سلام من هم همین مشکل رو دارم چیکار کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من هم همین مشکل رو دارم چیکار کنم ؟
سلام. مثل اینکه راحت ترین راه اینه که :
[quote author=رادمهر link=topic=9143.msg50919#msg50919 date=1191676013]
شما یک منوی دیگه ایجاد کنید و همه ی آیتم های منویی که توی منوی کاربری میخواین باشه رو دوباره توش ایجاد کنید
آخر سر برید توی ماژول های سایت و تو تنظیمات ماژول منوی کاربری منوی جدید رو برای نمایش انتخاب کنید
[/quote]
همچنین می تونید "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]"را هم بررسی کنید.
در ضمن لطفا قوانین سایت را رعایت کنید و تاپیک های قدیمی را مجددا بالا نیارید ;)
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلی
سلام انجام دادم این کارا رو ولی نشد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
test
test
سلام. احتمالا اگر خودتون به اون منو را ساخته باشید و منو و ماژول کاربری قبلی نباشه، باید مشکل حل بشه. شما اصلا اون منو و ماژول پیشفرض را پاک کنید یه بار کامل و خودتون از اول بسازید! ببینید درست میشه یا نه.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی
منو رو بلدم ماژول رو چطوری بسازم ؟
سلام. شما از مدیریت مامبو که می روید به مدیریت منوها، وقتی دکمه "جدید" را می زنید،دو تا فیلد هست که یکیش نام منو و دیگری نام ماژول هست. در همون قسمت هم به عنوان توضیح نوشته که :
بنابر این پس از ساخت منو، ماژولی با همان عنوانی که در هنگام ساختن وارد نمودید، در قسمت ماژول های بخش کاربری ایجاد می شه که باید برید و در موقعیت مناسب منتشرش کنید.نقل قول:
هنگام ساخت منوی جدید یک ماژول با نام عنوان منو و از نوع mod_mainmenu در بخش ماژول ها به طور خودکار ساخته می شود *
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
شما با یک سیستم دیگه هم تست کردید ؟
منظور سیستم کاربر هست.
با یک سیستم دیگه و یک مرورگر دیگه تست کنید ببینید این مشل هست ؟
اگر بود به Trusted sites اضافه کنید ، باز هم تست کنید.
بله در سیستم دیگری هم تست کردم همین بود
این که فرمودید چی هست ؟
Trusted SItes ؟
تنظیمات Internet Explorer یا فایر فاکس
در IE :
کد:Tools -> Internet Oprions -> Security -> Trusted Sites ...