سلام
شما باید از کامپوننت هایی که برای این کار نوشته شده(خروجی rss در بخش های مختلف) استفاده کنید
میتونید با آقای رادمهر در این زمینه تماس بگیرید
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شما باید از کامپوننت هایی که برای این کار نوشته شده(خروجی rss در بخش های مختلف) استفاده کنید
میتونید با آقای رادمهر در این زمینه تماس بگیرید
یا علی
سلام
خروجي فقط نوشته هاي كه تيك در صفحه اول را بزنيم رو نشون ميده. من به آقا رادمهر پيغام زدم در مورد خروجي ولي خبري نشد.
سوال دوم من اينه آيا ميشه كاري كرد مثلا من يه صفحه ايجاد كردم معمولي منظورم استاتيكي نه ولي تيك صفحه اول رو زدم كه صفحه اول نشون بده و تاريخ داشته باشه و فردا تيك صفحه اول برداشته شه. يا صفحه استاتيكي كه درست كردم بالا ثابت باشه بعد صفحات معمولي را تيك صفحه اول بزنم نشون داده بشند ولي اون صفحه بالا و كامل نشون داده بشه آيا ميشه؟
مرسي
سلام دوباره يه چيزه ديگه الان امتحان كردم تمامي صفحه را نشون داد اون صفحه اي كه مي خواستم اول نشون دادم . ولي فقط 3 تا صفحه محتوا رو نشون ميده بقيه رو ادامه ميزنه اونو چه كار بايد كرد؟
** دو پست شما یکی شد !
سلام
خیر ... تنها مطالبی در خروجی ظاهر میشن که تیک صفحه اول اکتیو باشه ! ...
چیرو امتحان کردید !؟
لینک بدید لطفا ...
یا علی
سلام.
آقاي فيروزمندان و دوستان .
من تا حالا داشتم لقمه رو دور سر مي گردوندم.
بابا ماژول راحترين كار من نمي دونم چه نيازي بود صفحه اول را با استاتيك بسازم.
مرسي از همه.يه زره وقت حوصله مي خواد كار با مامبو تا بفهمي چه چيزي.(چه ميكنه اين مامبو)
فقط تنها اشكال اينه كه. سايت يا نظر سنجي ميزني اينو مي نويسه:
Fatal error: Undefined class name 'html_content' in /home/payades/public_html/Mambo/modules/mod_latestcontent.php on line 172
سلام
منظورتون چیه ؟
?! در مورد این جمله بیشتر توضیح بدید !نقل قول:
سایت یا نظرسنجی میزنی اینو مینویسه ؟!
سلام
وقتي كامپونت هاي نظر سنجي رو فعال و بعد مازول نظر سنجي رو فعال ميكنم
بعد روي نظر سنجي كليك مي كنم اينجوري ميشه
روي سرچ كه بالا صفحه است مثلا كلمه اي منويسم و مي زنم سرچ اينجوري ميشه:
مثلا من كلمه S را ميزنم سرچ كنه:
Fatal error: Undefined class name 'html_content' in /home/payades/public_html/Mambo/modules/mod_latestcontent.php on line 172
يه سوال ديگه در مورد خروجي
اين يعني چه:
Feed code error
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام چرا خروجي سايت من اينجوري نشون ميده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينجام چك مي كنم اينا رو مينويسهنقل قول:
?????????? ???????? 1
[img width=640 height=277]http://img.majidonline.com/pic/124997/paya.jpg[/img]
مشکل چیه !؟
سلام آقاي فيروزمندان اشكال از مروگر هامه نمي دونم چرا
من دو تا سوال داشتم
ميشه منو راهنمايي كنيد در مورد اينكه من يه مطلب همون محتوا ميسازم مي خوام لينك دانلود يا صفحه اي دوم (صفحه محتوا 2 تاست) بخواي بري بگه بايد ثبت نام كني
من موقع ايجاد محتوا سطح دسترسي رو روي رجيستري گذاشتم ولي ومنتشر ميشه نشون نميده بايد كاربر لوگين كنه.مرسي
سوال دونم در مورد چت يا گفتانه يا مازول چت
من گشتم يا لينك تاريخ آپلود گذشته يا نيست
com_moschat
من پيدا نكردمنقل قول:
فیروزمندان:
بهنام جان
نسخه Stable این کامپوننت رو فارسی میکنیم و در سایت قرار میدیم .
این نسخه مشکل داره ...
یا علی
[quoteرادمهر:
اینها هستن:
morison:
سلام
من shoutbox رو فارسی کردم. اگر خواستید بگید همینجا.
شوت باکس از اوتو رفرش استفاده می کنه و قابلیت سانسور رو هم داره.
ولی امکان چت صوتی نداره.
لطفا اگر نمی خواید بگید که من عجله نکنم.
آخه یه مقدار گرفتارم.
محمد:
از لطف شما ممنونم
شما بعد از اینکه تمامش کردید میتونید لینک دانلود رو همین جا قرار بدبد تا بقیه دوستان هم استفاده کنند
بعد از بررسی های لازم در صورت کار کردن صحیح بر روی سایت هم میزارم
متشکرم
morison:
اینم لینک دانلود بسته چت:
1-http://www.entofa.com/mambo_components/chat_package.zip
1- رو از اولش پاک کنید.
داخلش هم کامپوننت هست و هم ماژول.
روی 4.5.4 و 4.6.1 در هاست خانگی چک شده.
اگر مشکلی بود همینجا بپرسید احتمالاً می دونم از کجاست.
][/quote]
اينم لينكش پاك شده
مرسي موفق باشيد
سلام
لطفا سوالهای خودتون رو در تاپیکهای جدا و در بخش های مربوطه بپرسید !
در مورد سوال اولتون :
بعد از اینکه مطلب رو با دسترسی registered ست کردید باید در تنظیمات کلی گزینه "نمایش لینک های تایید نشده" رو چک و ویرایش کنید .
این کامپوننت توسط یکی از کاربر ها فارسی شده بود و برای دانلود قرار گرفته بود که در حال حاضر از روی سایت ایشون پاک شده !
یا علی