پاسخ : مشکل عجیب در فعال سازی
سلام
یکی از مشکلاتی که Share Server داره همینه . زمانی که روی این سرور یکی از اکونت ها اقدام به ارسال اسپم بکنه اون آی پی میره تو لیست سیاه ! و ایمیل های ارسالی از اون آی پی معمولا وارد bulk mail میشه .
شما مشکلتون اینه که ایمیل به کاربران جیمیل میرسه اما به یاهو نمیرسه .
شما این بار تنظیمات قسمت ایمیل رو روی SMTP ست کنید و فیلدهای زیرش رو پر کنید .
تست کنید ببینید باز هم مشکل هست ؟ اگر بود این موضوع رو به اطلاع هاستینگ برسونید و بگید که حتی فا فعال کردن smtp هم ایمیل ها به یاهو نمیرسه .. ! و یا به bulk mail میره
یا علی
من امتحان کردم با smtp نشد. ;کلا بهتره ایمیل فعل سازی رو از کار بیندازیم تا کاربران راحت تر ثبت نام کنند.
سلام من فعال كردم
لينك فعال سازي براي كاربر ميره ولي ميگه قبلا فعال يا موجو نمي باشد
[quote author=shahinSssS link=topic=9667.msg53941#msg53941 date=1194862193]
سلام
من هم مشكل در عضويت دارم
وقتي كاربر با ايميل ياهو عضو ميشه لينكي براي عضويت نمياد فقط ميگه شما عضو شديد.
وقتي مي خواد لوگين بشه ميگه شما مجاز نمي باشيد
ولي وقتي با ايميل گوگل عضو ميشه اينجوري ميشه:
Hello shahin,\n\nThank you for registering at Payadesign دانلود پروژهاي آماده دانشجويي . Your account has been created but, as a precaution, it must be activated by you before you can use it.\nTo activate the account click on the following link or copy and paste it in your browser:\nhttp://payadesign.ir/Mambo/index.php?option=com_registration&task=activat e&activation=4a6d6c01b0450bb6ea75e669b008472b\ n\nAfter activation you may login to [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] using the following username and password:\n\nUsername - shahinSssS\nPassword - 123456
لينك فعال سازي مثل لينك نيست بايد كپي و پيست كني در صفحه مروگر
بعد اينكار اينو مي نويسه:
نام کاربری با این مشخصات وجود ندارد و یا قبلا تایید شده است.
بعد اگه لوگين كني ميگه صحيح نمي باشد
[/quote]
با سلام
من هم همين مشكل رو دارم و ايميل فرستاده شده به ياهو مشكل داره.
چطوري ميتونم ايميل فعال سازي براي كاربر رو از بين ببرم و كاربر بدن ايميل در سايت ثبت نام كنه ؟
مدیریت مامبو > تنظیمات کلی > بخش کاربری > فعال سازی کاربر جدید با ایمیل => خیر
بابت پاسخ سريعي كه به من داديد ممنون.
من يك مشكل ديگه هم دارم
زماني كه كسي در سايت از قسمت پيام ها براي من پيامي مفرسته من اون پيام رو نمي تونم ببينم. اگر از مسير خاصي بايد برم به من بگيد يا اگر بايد قبلش تنظيمات خاصي رو اعمال كنم هم راهنمايي كنيد
به آدرس ایمیلی که تعیین کردید فرستاده میشه
آقا بازم ممنونم
من يك مشكل ديگه هم پيدا كردم :'(
من نمي تونم اون تنظيمان ايميل رو بردارم و همش پيغام خطاي عدم دسترسي رو ميده. به كنترل پنل سايت هم رفتم ولي هر كاري مي كنم امكان تغيير دسترسي فايل configuration.php رو از 644 به 777 بهم نمي ده. چيكارش كنم. اصلا اون پيغام خطا مربوط به همين عدم دسترسي هست يا اشكال از جاي ديگه ايه ؟
سلام
ممکنه owner این فایل تغییر کرده و شما نمیتونید دسترسی اون رو تغییر بدید .
از پشتیبانی هاستتون بخوایید این کارو برای شما انجام بدن
یا علی