پاسخ : ناپديد شدن منوي پنل مديريت
سلام جناب آقاي فيروزمندان
[quote author=فیروزمندان link=topic=9698.msg54745#msg54745 date=1196178600]
سلام
این مشکل در IE است یا Firefox ؟ یا هر دو ؟
یا علی
[/quote]
بله مشكل هم در اينترنت اكسپلورر هست و هم در فايرفاكس .... من مجبور شدم براي اينكه صاحب سايت بتونه كار كنه ، دسترسي آن را به سوپر ادمينيستريتور تغيير بدهم .... اولا ايشان به دلايل نداشتن اطلاعات فني ممكن است ساير تنظيمات را تغيير دهند ، ثانيا به هر حال اين مشكل وجود دارد و بايد بررسي شود تا اگر باگي هست ، بر طرف گردد . ضمنا ورژن من 4.6.2 مي باشد . البته ارتقا يافته از 4.6.1
[در حاشيه يك مطلب را هم عنوان كنم كه براي من عجيب است كه در مامبو ، خيلي از موارد درست كار ميكند اما ناگهان دچار مشكل شد و حتي دوباره به صورت ناگهاني خودش بر طرف مي شود .... ( سعي مي كنم اين مطلب را در يك تاپيك ديگر عنوان كنم تا نظر ساير دوستان را هم بدانم )]
راستي آقاي فيروزمندان من در مورد اين قسمت سئوالم ، هنوز دچار ابهام هستم :
......يك منو با طول و كاراكتر زياد باعث اين مشكل مي شود و با حذف آن مسئله حل مي شود . اما من متوجه نشدم كه منظور از منوي با عنوان طولاني ، منوهايي است كه در قسمت منو ( ساير منوها ، منوي اصلي ، منوي بالا و منوي كاربري ) ايجاد مي شوند يا اينكه طولاني بودن عناوين محتواي صفحات ( موضوع مطالب ) نيز مي تواند دليل اين مشكل باشد ؟.........
اگر عناوين موضوعات ارسالي ( محتواي سايت ) نيز تاثير گذار است ، بفرماييد تا در اين مورد دقت بيشتري كنيم ...
با تشكر
[quote author=فیروزمندان link=topic=9698.msg54745#msg54745 date=1196178600]
سلام
این مشکل در IE است یا Firefox ؟ یا هر دو ؟
یا علی
[/quote]
با سلام مجدد
خيلي جالب هست !!!!!! قبلا در هر دو مرورگر مشكل داشت .... اما الان فقط در اكسپلورر مشكل داره
ضمنا من Patch 4.6.2 را هم نصب كردم .... با فرض اينكه درست نصب شده باشد ولي باز هم تغييري نكرده است
اين اديتور بيش از حد داره مشكل ايجاد مي كنه
مشکل مشخص شد
در فایل configration.php ببینید ادرس وب سایت با www وارد شده یا خیر
اگر بدون www است شما هم برای ورود به بخش مدیریت www را بردارید. با این کار سایت درست میشه
مطمئني[quote author=نوید link=topic=9698.msg54784#msg54784 date=1196244269]
مشکل مشخص شد
در فایل configration.php ببینید ادرس وب سایت با www وارد شده یا خیر
اگر بدون www است شما هم برای ورود به بخش مدیریت www را بردارید. با این کار سایت درست میشه
[/quote]
مطمئنيد كه عدم نمايش منوي در بخش مديريت به www بستگي داره ؟؟
من چك كردم ... از من www داشت . اين هم كد آن :
$mosConfig_absolute_path = '/var/www/vhosts/###.com/httpdocs/site/';
$mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا با www که وارد میشید در ie مشکل برطرف میشه؟
[quote author=نوید link=topic=9698.msg54791#msg54791 date=1196247276]
آیا با www که وارد میشید در ie مشکل برطرف میشه؟
[/quote]
نه متاسفانه
با www هم كه وارد مي شوم ، كماكان منوهاي تولبار مديريت را نشان نمي دهد .... فقط گزينه خروج و آيكون ها وجود داره ...
در هنگام ورود به مديريت با IE ، يك Error در قسمت Task bar ( مثلث زرد رنگ پايين سمت چپ ) نشان داده مي شود .
error فوق به شرح زير مي باشد :
Line: 174
Char: 110
Error : Expected 'j'
Code: 0
URL: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .php
سلام
یوزرنیم + پسورد مامبو + هاست رو به صورت خصوصی ارسال کنید
یا علی
ُسلام
2 تصویر زیر رو ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در فایرفاکس و IE سایت شما بدون مشکل کار میکرد .
اما یک مشکل وجود داشت .
بخش " سازمان ها و مراكز دولتي مرتبط ( سازمان ها و مراكز دولتي مرت� ) "
باید طول آن کمتر بشه ... علت اینکه شما tool bar رو نمیبینید ممکنه این مورد باشه ...
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=9698.msg54924#msg54924 date=1196416361]
ُسلام
2 تصویر زیر رو ببینید :
در فایرفاکس و IE سایت شما بدون مشکل کار میکرد .
اما یک مشکل وجود داشت .
بخش " سازمان ها و مراكز دولتي مرتبط ( سازمان ها و مراكز دولتي مرت� ) "
باید طول آن کمتر بشه ... علت اینکه شما tool bar رو نمیبینید ممکنه این مورد باشه ...
یا علی
[/quote]
با تشكر از شما
در IE مشكل تولبار حل شد . ولي اين سئوال پيش مي ياد كه اگر مامبو با طول آن مشكل داشته پس چه در IE و چه در Firefox نبايد تفاوتي باشه .... به هر حال ممنون چون من فكر نمي كردم طول نام بخش يا مجموعه هم تاثيري داشته باشه
اما در مورد باگ اديتور بايد بگويم كه كماكان در فايرفاكس من مشكل هست .... آيا ممكنه كه مشكل از طرف مرورگر من باشه ؟ تا امروز ورژن آن 2.0.0.9 بود . كه اين مشكل را هم داشت . امروز آن را آپديت كردم به 2.0.0.10 كه البته باز هم مشكل وجود داره ....
در هدر Pop up پيغامي مي دهد كه تقريبا به اين مضمون است :
.....slang_} عبارت دقيقش خاطرم نيست
با تشكر