-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72036#msg72036 date=1211188585]
داشتم همین کارو انجام میدادم یه آکولاد پاک کردن نکرده بودم این خطا رو هم تو قسمت مدیریت میده
/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1242
و اینکه لینک ادامه مطلب به Read more تغییر پیدا کرده :-\
[/quote]
خیلی از Phrase ها انگلیسی شدند . باید این ها هم فارسی بشه .
-
آقا یکی کار با sef404 رو آموزش بده من میترسم والا روی هاستم نصب کردم ولی میترسم دستکاری کنم (چون هاستم خیلی افتضاح هست )
-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72036#msg72036 date=1211188585]
و اینکه لینک ادامه مطلب به Read more تغییر پیدا کرده :-\
[/quote]
از قسمت ترجمه مامبو هم نتونستم درستش کنم
[quote author=ابراهيم link=topic=13553.msg72037#msg72037 date=1211189014]
سلام
ژبه نظر من حذف هر كدي از هسته اصلي مامبو بدون دانش دقيق در مورد اون كد كار خيلي اشتباهي هستش.
بايد اول از تيم بپرسيم كه برداشتن اون كد در آينده مشكلي ايجاد خواهد كرد يا نه بعد برداريم
يا علي
[/quote]
من از این فایل یک پشتیبان دارم که در صورتی که تیم مامبو نظری داد بازگردانی بشه
[quote author=pctaz link=topic=13553.msg72044#msg72044 date=1211190574]
آقا یکی کار با sef404 رو آموزش بده من میترسم والا روی هاستم نصب کردم ولی میترسم دستکاری کنم (چون هاستم خیلی افتضاح هست )
[/quote]
بهتر شما هنوز فعالش نکنید چون به نتیجه ما می رسید من هم منتظرم یکی از اساتید کمکون کنه و فعلا دارم یک مقدار ترجمش می کنم :-[
** دو پست شما یکی شد
-
[/quote]
1- هیچ ترسی نداره ! فایل هاتون را یک بک آپ بگیرید . ببینید همه این موارد با Disable کردن این کامپوننت حل میشه ! پس ترس نداره !
آموزش را هم والا من تازه کارم توش و فقط مشتاقشم اما تا توی اونجایی که بنده دیدم شما تنظیماتی که توی پست های قبل گفتم را انجام بدید به صورت اولیه کار حل هست . فقط یک مشکل اولیه میمونه اونم اینکه این SEF صفحه اصلی که لود میکنه " صفحه اصلی " نیست ! بلکه ReMos را لود میکنه که این فرق کنم با تغییر در کد ها مشکل راحت بشه ( بنده تخصصی توی این زمینه ندارم ) . این راه اندازی اولیه اش هست .
راستی توی تنظیمات به نظر من Unique ID را هم Disable کن .
قربانت
شهریار ;)
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72046#msg72046 date=1211190966]
[/quote]
بهتر شما هنوز فعالش نکنید چون به نتیجه ما می رسید من هم منتظرم یکی از اساتید کمکون کنه و فعلا دارم یک مقدار ترجمش می کنم :-[
[/quote]
بحث ترجمه اش بحث اولیه نیست ! شما فعلا میتونید انگلیسی تست کنید بعد ترجمه میکنیم و استفاده میکنیم . اول باید برداریشو بتونیم ثابت کنیم !
** دو پست شما یکی شد
-
حق با شماست وب سایت من که دار خوب کار میکنه فقط باید بیشتر روش کار بشه
پس هر کس خواصت شروع کنه:
1- فعال کردن SEf در تنظیمات مامبو
2- بعد از فعال کردن کامپوننت در قسمت sh404SEF Configuration به تب Languages و خیر را انتخاب کنید
3- در همین قسمت Unique ID را هم خیر قرار بدید
4- از فایل database.php در شاخه includes یک پشتیبان گرفته وبعد کد زیر را از داخل آن حذف کنید. خط 84
if(floatval(mysql_get_client_info())>=4.1){
$charset=isset($charset)?$charset:'utf-8';
$charset = isset($configuration)?$configuration->current_language->charset:$charset;
$cs=$mysql_charsets[$charset];
mysql_query( "SET CHARSET '" .$cs. "'" );
}
خوب حالا بدبخت شدید نه شوخی کردم الان لینک ها همونی شده که همیشه آرزوشو داشتید
-
ترجمش رو شروع نکنید ، شاید به این نتیجه برسیم که به درد نمی خوره ، اونوقت همه تلاش ها به باد می ره
-
سلام
ماشالا بچه ها اینجا فعال شدن ها ;)
یه مقدار صبر کنیم آبتین هم برسه فکر کنم حل میشه، چون دیشب با آبتین تو فایلش دستکاری کردیم به یه جاهایی رسیده بود ;)
ok که شد ترجمه رو تقسیم میکنیم :) شاید بشه به تیم یه هدیه داد :) بابت زحماتشون
البته بعد از ایام فاطمیه :)
یا علی علیه السلام
-
سلام
ببخشید اگه می دونستم انقدر طرف دار داره زودتر شروع میکردم .
بله extend_sef با Nokkaew مشکل داره . sh404SEF خیلی خوبه اگه نیازی به همکاری در ترجمه و یا تغییرات بود منم هستم . ;)
البته عزیزانی که از من جلو ترند ، بفرمایید که باز اینم با Nokkaew مشکل داره یا نه ؟
-
اصلا اگه درست شده می تونیم پیشنهاد بدیم که کنار مامبو 4.6.4 فارسی اون رو انتشار بدن ، چون فکر نمی کنم کسی باشه که نیاز به نصب این کامپوننت نداشته باشه...
-
[quote author=mr_aliagha link=topic=13553.msg72061#msg72061 date=1211199312]
اصلا اگه درست شده می تونیم پیشنهاد بدیم که کنار مامبو 4.6.4 فارسی اون رو انتشار بدن ، چون فکر نمی کنم کسی باشه که نیاز به نصب این کامپوننت نداشته باشه...
[/quote]
این کامپوننت ارزش هر کاری داره فقط باید مشکلاتش حل بشه و الان هم بزرگترین مشکلش اینه که به جای صفحه اول وب سایت صفحه اول سرویس دانلود باز می کنه
-
به به ! واقعا خوب داریم پیش میریم . منتظر سایر عزیزان هم هستیم ( محسن جان اصلا منظورم شما نبودید ها ! :دی ) + آبتین و بقیه دوستان عزیز .
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg72057#msg72057 date=1211195580]
سلام
بله extend_sef با Nokkaew مشکل داره . sh404SEF خیلی خوبه اگه نیازی به همکاری در ترجمه و یا تغییرات بود منم هستم . ;)
البته عزیزانی که از من جلو ترند ، بفرمایید که باز اینم با Nokkaew مشکل داره یا نه ؟
[/quote]
بنده به دلایلی مجبور شدم Nokkaew را حذف کنم الان دوباره نصبش میکنم خبرش را میدم .
-
من تکذیب می کنم :D
من فقط اون sef extend رو نگاه کردم . البته امیر جان فکر کنم درستش رو داشت. چیزه خوبیه ! . [s]منتها لینکها رو باید دستی بهش بدید و اون درستش می کنه . بعد خودتون باید همه ی منو ها رو درست کنید و لینک های جدید رو جایگزاری کنید و ... دردسرش زیاده ولی به هر حال [/s]
مراحلش اینه هرکی خواست از این استفاده کنه :
1- کامپوننت رو نصب کنید .
2- بهینه سازی لینک ها رو از تنظیمات کلی مامبو فعال کنید .
3- فایل index.php موجود در پوشه ی components\com_extend_sef رو با فایل index.php اصلی موجود در پوشه ی مامبو جایگزین کنید .
4- محتویات فایل htaccess_eXtend_sef موجود توی همون پوشه رو بریزید توی فایل .htaccess موجود در پوشه ی اصلی مامبو .
5 فایل index.php رو باز کنید و خط
کد:
require_once (dirname(__FILE__).'/includes/date.php');
رو بالای خطوط
کد:
require_once (dirname(__FILE__).'/includes/database.php');
require_once(dirname(__FILE__).'/includes/core.classes.php
');
اضافه کنید .
6- از مدیریت مامبو به تنظیمات این کامپوننت رفته و لینکهاتون رو درست کنید .
[s]7- لینک ها به صورت اتوماتیک عوض نمی شوند ! شما باید منو ها تون رو ویرایش کنید و اون لینکی رو که تبدیل کردید جایگزین کنید.[/s]
7'- من دقت نکرده بودم . اتفاقا لینک هارم خودش اتوماتیک عوض می کنه . فقط کافیه شما لینکها معرفی کنید به کامپوننت . :)
در مورد این sh404sef . شهریار جان اگه اون حلقه ای رو که شما حذف کردید نیاز نبود که از اول نمی نوشتنش :D باید برنامه نویسی بشه برای این کامپوننت که اون حلقه رو دور بزنه نه این که اون رو پاک کنی ;)
امید وارم به نتیجه برسید .
-
[quote author=آبتين link=topic=13553.msg72091#msg72091 date=1211210784]
من تکذیب می کنم :D
من فقط اون sef extend رو نگاه کردم . البته امیر جان فکر کنم درستش رو داشت. چیزه بدی نیست . منتها لینکها رو باید دستی بهش بدید و اون درستش می کنه . بعد خودتون باید همه ی منو ها رو درست کنید و لینک های جدید رو جایگزاری کنید و ... دردسرش زیاده ولی به هر حال
مراحلش اینه هرکی خواست از این استفاده کنه :
1- کامپوننت رو نصب کنید .
2- بهینه سازی لینک ها رو از تنظیمات کلی مامبو فعال کنید .
3- فایل index.php موجود در پوشه ی components\com_extend_sef رو با فایل index.php اصلی موجود در پوشه ی مامبو جایگزین کنید .
4- محتویات فایل htaccess_eXtend_sef موجود توی همون پوشه رو بریزید توی فایل .htaccess موجود در پوشه ی اصلی مامبو .
کد:
رو بالای خطوط
کد:
');
اضافه کنید .
6- از مدیریت مامبو به تنظیمات این کامپوننت رفته و لینکهاتون رو درست کنید .
7- لینک ها به صورت اتوماتیک عوض نمی شوند ! شما باید منو ها تون رو ویرایش کنید و اون لینکی رو که تبدیل کردید جایگزین کنید.
در مورد این sh404sef . شهریار جان اگه اون حلقه ای رو که شما حذف کردید نیاز نبود که از اول نمی نوشتنش :D باید برنامه نویسی بشه برای این کامپوننت که اون حلقه رو دور بزنه نه این که اون رو پاک کنی ;)
امید وارم به نتیجه برسید .
[/quote]
دقیقا ! اما توی جمله بندی اشتباه کردی آبتین جان ! "
باید برنامه نویسی کنم برای این کامپوننت که اون حلقه را دور بزنه نه اون را پاک کنیم ! "
در مورد اینکه میره مرکز دانلود نظرت چیه چه طوری میشه index را باهاش آورد ؟
ممنون
شهریار
-
جناب آبتین ما از صبح منتظر شما هستیم . کمک کنید این کامپوننتsh404sef بتونیم استفاه کنیم :'(
الان مشکل ما بیشتر با همون صفحه اول که کامپوننت سرویس دانلود باز میکنه به جای صفحه اصلی سایت ؟
و تکلیف کد حذف شده مشخص بشه
-
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72066#msg72066 date=1211202263]
به به ! واقعا خوب داریم پیش میریم . منتظر سایر عزیزان هم هستیم ( محسن جان اصلا منظورم شما نبودید ها ! :دی ) + آبتین و بقیه دوستان عزیز .
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg72057#msg72057 date=1211195580]
سلام
[/quote]
بنده به دلایلی مجبور شدم Nokkaew را حذف کنم الان دوباره نصبش میکنم خبرش را میدم .
[/quote]
البته چون من مجبور بودم این دوتا رو با هم استفاده کنم ، با یه روش سرخ پوستی مشکلم رو حل کردم ;D. در پایان تمام آدرس هایی که دستی وارد کردم این کد رو گذاشتم تا درست بشه :
کد:
?lang=en
or
/lang=Fa_ir
روش بدی نیست ولی همونطوری که آبتین جان هم فرمودند یه خورده درده سرش زیاده ... چون باید تمام لینک ها رو جایگزین کنید .
اگه این کامپوننت رو نیاز دارید من آپلود کنم و لینک رو بزارم (البته همونطور که گفتم از خود مامبو کد دانلود کردم ... ) .
-
[/quote]
با سلام
بنده هم عرض كرده بودم ;)
يا علي
-
سلام
شهریار عزیز و بقیه دوستان
خوشحالم که همگی دست به دست هم دادید و فعالیتی رو شروع کردید که در نهایت به نفع خود شماست . اگر در این بحث شرکت نکردم دلیلش فقط و فقط این بود که دوست داشتم خودتون جلو برید و با یک کامپوننت دست و پنجه نرم کنید . سختی های کار رو ببینید و با مشکلات آشنا بشید .
بله دوستان من ... تا حالا شما اکثر کامپوننت ها رو دانلود و استفاده میکردید و خبری از زحماتی که روی اون کشیده شده بود نداشتید . اما با این کار هم تجربه خودتون رو بیشتر کردید و هم مقداری با روند کار آشنا شدید ...
خیلی خوب پیش رفتید ... من هم در کنار شما هستم ... دوست دارم خود شما به نتیجه برسید .
یا علی
-
سلام
با توجه به اینکه بررسی کامپوننت های SEF دیگه زمان می بره ، تصمیم گرفتم آموزشی برای استفاده از کامپوننت eXtend_sef رو برای کلیه کاربرها قرار بدم . در استفاده از این کامپوننت از مراحل زیر به ترتیب پیروی کنید :
1- دانلودش کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته این نسخه انگلیسی هست و برای اینکه با زبان فارسی در تقویم و... با مشکل مواجه نشید از فایل زیر استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
**توضیحات :
تنها تغییر اساسی اتفاق افتاده در نسخه ارائه شده این است که در فایل index.php تغییر کوچکی اتفاق افتاده .
همونطور که آبتین جان فرمودند در این فایل یه خط اضافه شده که خودتون هم به صورت دستی می تونید به نسخه اصلی اضافه کنید :
کد:
رو بالای خطوط
کد:
');
اضافه کنید .
[/quote]
2- در قسمت ""مدیریت مامبو -> نصب کننده -> جامع "" انتخاب کنید کامپوننت رو نصب کنید ..
3- گام های بعدی مطابق با خود راهنمای کامپوننت پیش برید ، ابتدا از شاخه components/com_extend_sef/ فایل index.php رو کپی کنید و در روت سایت خود به جای index.php مامبو Replace کنید .
4- باز به شاخه components/com_extend_sef/ بروید و فایل "htaccess_eXtend_sef.txt" کپی کرده و در روت قرار بدید و نام اون رو به .htaccess تغییر بدید .
** توضیحات :
یه تغییر کوچیک دیگه هم دادم ، و برای جلوگیری از Exploit (که در لینک زیر جناب فیروزمندان زحمت کشیده بودند) رو اضافه کردم .
5- در همون شاخه مذکور فایل sefRC1.php رو پیدا و خذف کنید .
6- از قسمت مدیریت مامبو به قسمت تنظیمات کلی بروید و "" قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو:"" رو "بلی" قرار بدید و یا به صورت دستی در فایل configuration.php مقدار $mosConfig_sef رو برابر 1 قرار بدید .
خوب تا اینجا مراحل نصب رو کامل انجام دادید . در سایت خود متوجه تغییر لینک ها خواهید شد .
این تغییرات معادل SEF پیشفرض خود مامبو هست ، اما برای شخصی سازی لینک ها باید به صورت دستی اقدام کنید .
در این بخش از آموزش قصد دارم مراحل پیکربندی این کامپوننت رو توضیح بدم و بعد به سراغ تغییر لینک ها بریم . برای پیکربندی باید به قسمت مدیریت مامبو برید و از کامپوننت های خود وارد قسمت eXtend SEF: ReMOSef Configuration بشید . در این صفحه تعدادی تب وجود داره .
SEF Space : شما می توانید کاراکتری رو انتخاب کنید که فضاهای خالی رو در URLهای ترجمه شده پر میکنه . به صورت پیشفرض از "_" استفاده شده است (بهترین حالت هم همینه ) .
تب Customize : در این تب به زبان ساده میشه گفت که نام کامپوننت هایی که استفاده می کنید رو می توانید در فیلد Custom Code قرار بدید (البته باید با استفاد از "," از هم جداشون کنید) و معادلی برای نام کامپوننت خود در قسمت Custom Name قرار بدید . با این کار در هنگام ترجمه آدرس های سایت به جای نام اصلی کامپوننت ، از نامی که شما انتخاب کرده اید استفاده خواهد شد .
*نکته : توجه نمایید که این دو فیلد ارتباط مستقیم (و یک به یک)با هم دارند و باید با ترتیب کامل از Custom Code و Custom Name استفاده کنید .
Translate:
من این قسمت رو هرچی خوندم درست نفهمیدم :P ، به خاطر همین معمولا بهش دست نمی زنم ::) . از دوستان دیگه خواهش میکنم ، اطلاعات این بخش رو کامل کنند . (حتما پیش خودتون میگید "عجب توضیح و عجب آموزشی !!! به به " ;D)
Replace :
خوب توی این قسمت شما میتونید رشته هایی رو انتخاب کنید که برای کامپوننت ها و ماژول های مامبو در URL ها استفاده بشه . به زبان ساده تر در برابر هر کدوم از کلمات (که برای ماژول ها و کامپوننت ها استفاده میشه ) میتونید معادلی قرار بدید تا در آدرس های Replace بشه .
خوب اگه تغییری در این ساختار دادید ذخیرش کنید و به بخش Edit SEF Alias برید تا تغییر آدرس ها رو شروع کنیم . در این صفحه روی دکمه "جدید" کلیک کنید (البته میدونم دارم توضیح واضحات میدم )و مطابق راهنما در فیلد Mambo SEF URL آدرس بهینه شده توسط خود مامبو را قرار بدید و در فیلد eXtend SEF Alias URL آدرس مورد نظر خودتون رو وارد کنید و مقدار Published رو برابر yes قرار بدید و ذخیره کنید . به بخش کاربری برید و بعد از Reloadکردن صفحه تغییر مورد نظر رو در لینک خودتون ببینید .
*نکته : آدرس هایی که برای تغییرانتخاب میکنید را مطابق راهنما از قسمت نام سایت به بعد وارد فیلد Mambo SEF URL کنید . مثلا : از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باید در این فیلد مربوطه فقط /index.php رو وارد کنید .
عزیزانی که از کامپوننت nokkaew استفاده میکنند هم می توانند برای رفع مشکل زبان خودشون درانتهای تمام آدرسهایی که تعریف می نمایند از
استفاده نمایند . البته با این روش باید تمام آدرس ها رو به صورت دستی تغییر بدید . (فعلا)
اگه نحوه آموزش وحشتناکه ، به بزرگواری خودتون ببخشید . چون فقط 30دقیقه وقت داشتم . امیدوارم برای کاربرای خوبه مامبولرن کاربردی باشه .
اگه لازم شد (بسته به نظر شما دوستان) تلاش خودم رو در ترجمه این کامپوننت هم خواهم کرد . ;)
موفق باشید
-
ممنون امیر جان بابت آموزش . اما مشکلی که این SEF داره دستی بودنش هست .
============================================
دوستان بعد از گذشت دو روز دوستان دو تا مسئله در مورد sh404 مونده ها ! دوستانی که برنامه نویسی بلدند هنوز راه حلی برای مشکل رفتن به دانلود سنتر پیدا نکردند ؟
ممنون
شهریار
-
از مدیریت منوی mainmenu . منوی Remository رو حذف کنید مشکل حل میشه ;)
-
مممممممنووووووووون آبتین !
=====================
خوب حالا که آبتین جان یک حال اساسی داد به همه این هم یک نکته دیگه که همش را نمیگم بی مزه میشه : دی :
برید اینجا :
دانلود کنید نسخه آخر یعنی 1.3.4 را ! سپس کامپوننت فعلی را پاک کنید و این را جاش نصب کنید ! تا اینجا اتفاق خاصی نیوفتاده ! اما شما حالا از سمت چپ کنترل پانل sh404 " Click here to switch to standard display (with only main parameters) " را انتخاب کنید و منتظر باشید ! حالا برید یک گشت بزنید . نتیجه را اینجا بگید ! شک نشید الکی فقط کیف کنید که نتیجه کاری که :
" همه ما ها دنبالش باشیم و باهم کار کنیم این میشه که یک چیز خوب دستگیرمون میشه ! "
موفق باشید
شهریار
-
??? ??? ??? ??? ???
خوب ...؟؟؟ چیز خاصی اتفاق نافتاد ؟
مشکل من اینکه به خوبی نصب کردم ولی تا الان نتونستم ازش استفاده کنم ...
اگه آموزش خاصی داره ممنون میشم قرار بدید ;)
توی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] درسته ولی من نتونستم این کاربری رو ازش بگیرم .
ممنون
-
ولی هنور مشکل انگلیسی بودن read more سر جاش هست و هنوز اون حلقه باید حذف بشه تا خطا رخ نده
از جناب آبتین و shahresakhtafzar هم ممنونم
-
وایسید !!!
دوستان عزیز نمیدونم مشکل چیه بعد از اینکه اون کاری که آبتین جان گفتن در انجام دادم . بعدش دیگه کارام را انجام دادم و اومدم از ادمین سی پی بیرون ! الان وقتی میزنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارور Not Found در SEF میده !!! کمککککککککککککککک!!!
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72335#msg72335 date=1211378639]
وایسید !!!
دوستان عزیز نمیدونم مشکل چیه بعد از اینکه اون کاری که آبتین جان گفتن در انجام دادم . بعدش دیگه کارام را انجام دادم و اومدم از ادمین سی پی بیرون ! الان وقتی میزنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارور Not Found در SEF میده !!! کمککککککککککککککک!!!
[/quote]
من الان پوشه com_sef را اسمش را عوض کردم تا بتونم وارد ادمین سی پی بشم !
** دو پست شما یکی شد
-
این قسمت خیر فعال کنید بعد نصب فکر کنم شما این کارو نکردید
Back to sh404SEF Control Panel---> by component --> login--> skip
-
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72338#msg72338 date=1211379064]
این قسمت خیر فعال کنید بعد نصب فکر کنم شما این کارو نکردید
Back to sh404SEF Control Panel---> by component --> login--> skip
[/quote]
تفاوتی نکرد !
-
این ماژول you must publish the shCustomTags module منتشر کنید
-
خوب ، من دوباره اومدم ! :دی .
منتظر آموزش کار با این کامپوننت باشید ...
-
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72346#msg72346 date=1211381204]
این ماژول you must publish the shCustomTags module منتشر کنید
[/quote]
مجید جان این ماژول هیچ ربطی به این قضیه نداره و کارکردش : ( نمیدونم تا چه حد میشه توضیحات را انگلیسی گذاشت اینجا ) :
This module gives you more control on TITLE, DESCRIPTION, KEYWORDS, ROBOTS and Language head meta tags. It is designed to work only with sh404SEF. If sh404SEF is not installed and running, module will NOT work. It can also be used as a general purpose insert/replace tool, as it has the ability to replace any text, html, javascript found in a page by another piece of text, html, javascript. Because it is a module, you can set it to make its work on some pages only, or with page-related parameters. A big advantage is that it does not require any hacking of the core or components code.
و نکته مهم در موردش اینکه این ماژول را باید در قسمت آخرین اخبار ( حتما ! ) منتشر کنید و نکته دیگه اینکه اگه از GZIP استفاده میکنید از این ماژول نمیتونید استفاده کنید !
موفق باشید
-
خوب این هم آموزش های اولیه که طی این چند صفحه تاپیک بدست اومد : ( تکمیل میشه ) :
نصب و آموزش اولیه sh404 :
خوب اول از همه آخرین نسخه یعنی 1.3.4 را از اینجا دانلود کنید : ( آپلود کردم که لینک مستقیم بشه )
سپس به قسمت نصب جامع رفته و نصبش کنید .
- به منوی کامپوننت رفته و sh404 sef را ببینید و Enable اش کنید و برگردید سایتتون را مشاهده کنید ;D
حالا چرا میزنید ؟! صبر کنید خوب !
بعدش به پوشه includes رفته و فایل database.php را باز کنید با Code Editor که خط کد مشخص باشه ( اختیاری ) عبارت :
کد:
4- از فایل database.php در شاخه includes یک پشتیبان گرفته وبعد کد زیر را از داخل آن حذف کنید. خط 84
if(floatval(mysql_get_client_info())>=4.1){
$charset=isset($charset)?$charset:'utf-8';
$charset = isset($configuration)?$configuration->current_language->charset:$charset;
$cs=$mysql_charsets[$charset];
mysql_query( "SET CHARSET '" .$cs. "'" );
}
را حذف کنید ! ( منتظر نسخه ادیت شده دوستان هستیم که حلقه را دور بزنه اما فعلا روش ... ایش همینه ! )
- به مدیریت sh404 و از قسمت سمت چپ extend to show advance mod یک همین مایه هاست را بزنید تا منو های پیشرفته براتون ظاهر بشه .
به Configuration رفته و از تب Language ز دم Disable کنید ( فعلا ! ) . حالا تقریبا درست شد !
- و در آخر به تب منو ها ( مدیریت کل مامبو نه این کامپوننت ) رفته و در mainmenu سرویس دانلودتون را عدم انتشار کنید .
این کار اصلی بود ! اما هنوز خیلی مونده تا خوشحال بشید و مشکلات فعلی :
- انگلیسی کردن Phrase ها ( زبان را میاد EN را میخونه و فارسی را استفاده نمیکنه که اگه دوستان راهنمایی کنند میتونیم حلش کنید )
- مشکل داره با فارسی ! یعنی این کار هیچ سودی برای شما نداره چون نه میتونید درست لینک بدید به کسی نه توی Page Rank و سرچ انجین ها تاثیر داره ! ( عملا کار فعلا بیهوده هست !!! ) ( قرار هست محسن جان آموزش EN کردن لینک ها را بدند چون FA هیچ تاثیری که نداره هیچ ضرر هست داره ! )
در ضمن ! دوستانی در پایان کار از این کامپوننت بهره میبرند و هر کامپوننت دیگه ای که بچه های فعال این تاپیک روش کار کنند که در این طرح همکاری کنند و فعال باشند :
نابرده رنج گنج میسر نمی شود ! :)
( البته این نظر بنده اگه بقیه دوستان فعال این تاپیک هم موافقند این کار را انجام بدیم ! )
موفق باشید
شهریار ;)
-
ممنون عزیزم
نه نه جون ما که سواد درست و حسابی نداریم بهتر اساتید بیشتر کمک کنند :)
در مورد آدرس ها فارسی هم که با موتور های جستجو مشکل دارند، میشه این کار را انجام داد که نام مجموعه ها و بخش ها را انگلیسی تعریف کرد ولی داخل منو فارسی بمونه اینطوری کاربر این آدر می بینه
/نرم افزار/ آنتی ویروس/ آنتی ویروس Nod32
ولی موتور های جستجو و کامپوننت sh404 این را می بینند
این طوری داخل نوار آدرس به جای علائم نا مفهوم یک آدرس قابل درک می بینی
من یک چیزی اشتباه نوشتم ( آقای فیروزمندان لطف کنند پس یکی کنند)
عنوان مجموعه باید انگلیسی باشه شما نام می تونید همون فارسی بنویسید که اینطوری بهت
*** سه پست شما یکی شد
-
سلام به همه دوستان
داشتم روی این کامپوننت دور میزدم :o به یه موضوع جالب برخوردم . ???
به جای اینکه کدهای اصلی رو حذف کنیم کافیه که یه سری تغییرات کوچیک در خود کامپوننت بدیم .
آخرین کشفیات من :
اگه بدون حذف اون کدها در سایت ادامه index.php فقط یه کوئری استریگ اضافه کنیم دیگه ارور نمیده :D . خوب دوستان کار با همون روش سرخپوستی خودم کشف شد . ;D
فقط کافیه که در ادامش اینو بزنید : lang=fa_ir? 8)
خوب این چی رو نشون میده ؟؟
بله مشکل در تشخیص زبان هست . برای برطرف کردنش به فایل sef404.php رفتم و کلی بررسی کردم دیدم در خط 80 و 81 تابع shGetIsoCodeFromName صدا زده شده که زبان رو تشخیص بده . خوب منم چون وقت نداشتم که برم این تابع رو پیدا کنم این تابع رو بازم به روش کاملا سرخپوستی :P دور زدم دیدم که sef به خوبی داره کار میکنه 8)
خوب حالا برای اینکه کار رو درست انجام بدم ، رفتم و این تابع رو در فایل sh404sef.class.php در فایل های ادمین پیدا کردم . خوب با یه نگاه اجمالی ووو هیچی نفهمیدم ;D
پس به یه نگاه عمیق تر نیاز بود ، نگاه عمیق و تست های دیگه هم زمان نیاز داره که من ندارم . ::)
از اساتید دیگه میخوام که یه دوری با این تابع بزنن تا بتونه زبان رو درست برگردونه و در نتیجه کل کامپوننت درست کار کنه . البته امیدوارم که درست تشخیص داده باشم .
موفق و پیروز باشید .
-
سلام
تو فایل مذکور! ... ;) خط 1850
یه en داره، بزارش persian اگر نشد بزار fa_IR ببین حل میشه؟
یا علی علیه السلام
-
ببخشید دوتا شد ;)
اگه من درست گفته باشم و ایراد از همین تابع باشه ، باید بگم که خیلی مهمه . چون در تمام بخش های دیگه هم از همین تابع استفاده شده .
یه چیز جالب اینکه که این تابع زبان رو در کامپوننت های Joomfish و Nokkaew بررسی میکنه .
تا یادم نرفته اینم بگم . [quote author=فیروزمندان link=topic=13553.msg72215#msg72215 date=1211280774]
سلام
شهریار عزیز و بقیه دوستان
خوشحالم که همگی دست به دست هم دادید و فعالیتی رو شروع کردید که در نهایت به نفع خود شماست . اگر در این بحث شرکت نکردم دلیلش فقط و فقط این بود که دوست داشتم خودتون جلو برید و با یک کامپوننت دست و پنجه نرم کنید . سختی های کار رو ببینید و با مشکلات آشنا بشید .
بله دوستان من ... تا حالا شما اکثر کامپوننت ها رو دانلود و استفاده میکردید و خبری از زحماتی که روی اون کشیده شده بود نداشتید . اما با این کار هم تجربه خودتون رو بیشتر کردید و هم مقداری با روند کار آشنا شدید ...
خیلی خوب پیش رفتید ... من هم در کنار شما هستم ... دوست دارم خود شما به نتیجه برسید .
یا علی
[/quote]
حضور شما و دیگر اعضای تیم برای ما همیشه دلگرمیه . ما همیشه به همایت های شما احتیاج داریم .
بازم موفق باشید .
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=13553.msg72545#msg72545 date=1211532307]
سلام
تو فایل مذکور! ... ;) خط 1850
یه en داره، بزارش persian اگر نشد بزار fa_IR ببین حل میشه؟
یا علی علیه السلام
[/quote]
نه نشد .
سعی میکنم تا فردا این تابع رو کامل بررسی کنم ولی الان که .... :-[
*** دو پست شما یکی شد
-
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg72542#msg72542 date=1211531754]
سلام به همه دوستان
داشتم روی این کامپوننت دور میزدم :o به یه موضوع جالب برخوردم . ???
به جای اینکه کدهای اصلی رو حذف کنیم کافیه که یه سری تغییرات کوچیک در خود کامپوننت بدیم .
آخرین کشفیات من :
اگه بدون حذف اون کدها در سایت ادامه index.php فقط یه کوئری استریگ اضافه کنیم دیگه ارور نمیده :D . خوب دوستان کار با همون روش سرخپوستی خودم کشف شد . ;D
فقط کافیه که در ادامش اینو بزنید : lang=fa_ir? 8)
خوب این چی رو نشون میده ؟؟
بله مشکل در تشخیص زبان هست . برای برطرف کردنش به فایل sef404.php رفتم و کلی بررسی کردم دیدم در خط 80 و 81 تابع shGetIsoCodeFromName صدا زده شده که زبان رو تشخیص بده . خوب منم چون وقت نداشتم که برم این تابع رو پیدا کنم این تابع رو بازم به روش کاملا سرخپوستی :P دور زدم دیدم که sef به خوبی داره کار میکنه 8)
خوب حالا برای اینکه کار رو درست انجام بدم ، رفتم و این تابع رو در فایل sh404sef.class.php در فایل های ادمین پیدا کردم . خوب با یه نگاه اجمالی ووو هیچی نفهمیدم ;D
پس به یه نگاه عمیق تر نیاز بود ، نگاه عمیق و تست های دیگه هم زمان نیاز داره که من ندارم . ::)
از اساتید دیگه میخوام که یه دوری با این تابع بزنن تا بتونه زبان رو درست برگردونه و در نتیجه کل کامپوننت درست کار کنه . البته امیدوارم که درست تشخیص داده باشم .
موفق و پیروز باشید .
[/quote]
امیرجان من این را همون روز اول تست کردم اما جواب نداد نگاه کن :
کجا را بنده اشتباه میکنم ؟ در مورد زبان هم فکر کنم حرفتون درست باشه ، منتظریم ...
ممنون
شهریار
-
سلام :D ;D :) ;) :D ;D :) ;) :D ;D
ببخشید نمی دونم باید از کدوم برای نشان دادن حسم استفاده کنم.
مشکل حل شد . :D
توی اون تابع که گفتم بودم ، یه خط هست که مقدار .......
نه ولش کن لری میگم . زبان شیرین فارسی با Fa_IR نمایش داده میشه که در خط 1847 همین تابع مقدار $mosConfig_lang رو بدونه "_ " برمیگردونه خوب چی میشه FaIR و به همین دلیل زبان رو درست برنمی گردونه ;D
من اون خط رو به شکل زیر درآوردم ، درست شده .
کد:
$shTemp = $mosConfig_locale;
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp ? $shTemp : 'en';
البته این کد استاندارد نیست (بازم سرخپوستیه ;))
اما مشکل رو حل کرده . تستش کنید و بهم خبر بدید .
اگه بخوایم از این کامپوننت در زبان های مختلف بدون مشکل استفاده کنیم باید این قسمت رو استاندارد کنیم .
Shahrsakhtafzar جان باید کدهایی که در database.php تغییر داده ای رو برگردونی بعد ...
-
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg72635#msg72635 date=1211614451]
سلام :D ;D :) ;) :D ;D :) ;) :D ;D
ببخشید نمی دونم باید از کدوم برای نشان دادن حسم استفاده کنم.
مشکل حل شد . :D
توی اون تابع که گفتم بودم ، یه خط هست که مقدار .......
نه ولش کن لری میگم . زبان شیرین فارسی با Fa_IR نمایش داده میشه که در خط 1847 همین تابع مقدار $mosConfig_lang رو بدونه "_ " برمیگردونه خوب چی میشه FaIR و به همین دلیل زبان رو درست برنمی گردونه ;D
من اون خط رو به شکل زیر درآوردم ، درست شده .
کد:
البته این کد استاندارد نیست (بازم سرخپوستیه ;))
اما مشکل رو حل کرده . تستش کنید و بهم خبر بدید .
اگه بخوایم از این کامپوننت در زبان های مختلف بدون مشکل استفاده کنیم باید این قسمت رو استاندارد کنیم .
Shahrsakhtafzar جان باید کدهایی که در database.php تغییر داده ای رو برگردونی بعد ...
[/quote]
امیر جان بنده که تغییری ندیدم و مشکلی که با اون حلقه database.php بود رفع نشد .
یک کاری کن شما فایل sh404sef.class.php خودت را اینجا آپلود کن .
ممنون
شهریار
-
کد :
کد:
$shTemp = explode( '_', $mosConfig_locale);
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp[0] ? $shTemp[0] : 'en';
رو به این تبدیل کنید .
کد:
تا بعدا در درستش رو بفرستم.
موفق باشید .
هیچ کسی نبود اینو تست کنه ، یه خبر بده .
** دو پست شما یکی شد
-
من فایل sh404sef.class.php به شکلی گفتید تغییر دادم ولی فکر کنم یک جای کد ها با اصول برنامه نویسی مشکل داشت
Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM or '(' in administrator/components/com_sef/sh404sef.class.php on line 1845
-
syntax error :o
نه خوب اینکه ...
درست کپی کردید ؟
با یه پی اچ پی ادیتور بازش کنید و ببینید که دقیقا پارسر از کجا ایراد میگیره . چون این چیزی نیست که یه جایی کار کنه و یه جایی نه ...
دوستان دیگه هم چک کنن ممنون میشم .
موفق باشید .
سلام
دوستان عزیز ، من مامبو 4.6.2 رو دو بار از اول نصب کردم و همین کدی که داده بودم رو به صورت دستی جایگزین کردم ... جواب داد ... 8)
خوب الان این پیام رو من دارم در صفحه 7 این تاپیک می نویسم ، بحث داغی بوده ولی الان روز دوم هست که هیچ کدوم از دوستان تلاش جدی نمی کنن . :( یا لااقل ما رو بی خبر گذاشتن .
خوب برای بدست آوردن یه نتیجه خوب باید بیشتر هماهنگ باشیم ، مثل یه گروه کاری از هم خبر داشته باشیم و ...
خودتون استادید .
ممنون میشم از نتایج کارهاتون ما رو هم با خبر کنید . ???
*** دو پست شما یکی شد