-
پاسخ : کامپوننت AkoComment بدون اسپم و فارسی شده
[quote author=hasan121 link=topic=13610.msg72860#msg72860 date=1211818242]
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چطور می تونم نوشته های زیر کامپونت حذف کنم .لطفا نام فایل رو به همراه کد هایی که باید حذف بشن بگید.
من ابن نوشته ها رو تو یکی از فایل ها پیدا و حذف کردم ولی قسمت مدیریت یاداشت ها از کار افتاد و نوشته ها هم حذف نشدند.(فایلی که روش کار انجام دادم:admin.akocomment.php ) ???
یا علی
[/quote]
[quote author=emad_67 link=topic=13610.msg72871#msg72871 date=1211824139]
فایل مامبوت اونو باید ادیت کنی. ( فایل akocommentbot.php)
[/quote]
سلام . خوب همونطور که می دونید وقتی فایل akocommentbot.php را باز می کنید، قبل از خط هایی که کپی رایت را توش تعریف کرده و خیلی ها مایل به حذفش هستن یه تذکر جدی داده: :)
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]
# STOP! THE REMOVAL OF THE POWERED BY LINE IS NOT ALLOWED.
# IF YOU WANT TO REMOVE IT, CONTACT ME AT [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] FOR DETAILS![/size][/size][/size]
خوب همونطوری که می بینید ما اجازه ی حذف این کپی رایت را نداریم. البته من هم خودم خیلی دلم می خواد که این را حذف کنم و در ضمن پسرخاله ی این آقا هم نیستم که بخواهم ازش طرفداری کنم. ;Dولی خوب دیگه این کار هم غیر قانونیه و هم غیر اخلاقی.حالا هرکس که می تونه یه لطفی بکنه یه اجازه ی کلی از این آقا بگیره یا اینکه یه راه حل قاونی و اخلاقی ارائه بده. ;)
ممنون...
یــــــــــــــــــــــــ ـــــاعــــــــــــــــــ ـــــلی
-
سلام؛ میشه کپی رایت را به صورت زیر و بدون هرگونه لینکی قرار داد؟این طوری هم قانونیه؟
Powered by AkoComment Tweaked
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــــــلی
-
[quote author=hasan121 link=topic=13610.msg73105#msg73105 date=1211994896]
منم همین مشکل رو داشتم برو تو:
تنظیمات > قالب > شکل تاریخ رو اینگونه بنویس: Y/m/d - H:i:s
s واسه ثانیه است اگر دوست نداشتی حذف کن.( می تونی تو سایت من ببینی)
در ضمن من اینرو به طور اتفاقی پیدا کردم و مطمئن نیستم که حتما واسه تو هم کار کنه ولی فکر نمی کنم امتحانش ضرر داشته باشه.
یا علی (ع)
[/quote]
ممنونم ::)
همین شکل تابع تاریخ برای من هم کار کرد .
-
سلام
وقتی روی آیکن RSS در قسمت یاداشتها کلیک می کنم پیغام زیر ( رو تو یه صفحه جدید خالی ، ولی قالب و منو ها رو داره ) میده: ???
خطا در ایجاد فایل خروجی سایت ، لطفا دسترسی پوشه Cache را بررسی کنید..
لطفا راهنمایی کنید ( کنترل پنل من هلم است ) :)
-
تمام لینک هایی که گذاشتن برای این کامپوننت مشکل داره!!!! لطفا لینک درست بزارید .تشکر
-
این هم لینک سالم دوست عزیز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=hasan121 link=topic=13610.msg73394#msg73394 date=1212232093]
سلام
وقتی روی آیکن RSS در قسمت یاداشتها کلیک می کنم پیغام زیر ( رو تو یه صفحه جدید خالی ، ولی قالب و منو ها رو داره ) میده: ???
[/quote]
شما دسترسی به این پوشه را باید تغییر بدید که تا اونجا که من یادم هلم این گزینه را نداشت و شما این کار باید با نرم افزار های ftp مثل cutetftp انجام بدید
یا علی مدد
-
[quote author=majid66 link=topic=13610.msg73405#msg73405 date=1212240213]
[quote author=hasan121 link=topic=13610.msg73394#msg73394 date=1212232093]
سلام
[/quote]
شما دسترسی به این پوشه را باید تغییر بدید که تا اونجا که من یادم هلم این گزینه را نداشت و شما این کار باید با نرم افزار های ftp مثل cutetftp انجام بدید
یا علی مدد
[/quote]
آقا :
۱- چه تغییری بدم.
۲- من با cuteftp مشکل دارم لطفا برنامه دیگری معرفی کنید ( من الان تو لینوکس کار می کنم و با برنامه هایی که دارم نمتونم روی دایرکتور ها ویرایشی انجام دهم )
سلام
من برنامه ای را برای لینوکس نمی شناسم ولی یه چندتا اینجا معرفی شده:
-
[quote author=majid66 link=topic=13610.msg73504#msg73504 date=1212303980]
سلام
من برنامه ای را برای لینوکس نمی شناسم ولی یه چندتا اینجا معرفی شده:
[/quote]
۱: سلام عزیز منم از شما برنامه واسه لینوکس نخواستم ولی بازم دستتون درد نکنه به اون برنامه ها که معرفی کردین نگاه می کنم نتیجه رو به شما می گم . ;)
من با cutetftp نمی تونم به هاستم متصل شم و ویندوز هم رو سیستمم دارم برنامه ای دیگر در ویندوز میشناسید که بدرد من بخورد.
۲: چه تغیری بدم ؟؟ :-\
پاینده باشی .
یا علی (ع)
-
آقا من تونستم با FileZilla به تنظیمات پوشه ها دسترسی پیدا کنم ولی تغیراتی که روی پوشه cache انجام دادم مؤثر نبود. ???
چه تغیراتی بدم :D
-
این پوشه باید قابل نوشتن write باشه ولی نمیدونم توی برنامه filezila چطور تنظیم میشه.
ی گفتم یادم نیست کجای هلم تنظیم می شد شما این راه را انجام بدید شاید درست بود:
"برو محل پوشه cach توی روت بعد سمت راست پوشه، ایکون یه قفل هست روش که کلیک کنی میره به یه صفحه با یه لیست از پرمیشن ها، کافیه به write رو برای هر کدوم که می خواهی فعال کنی"
-
سلام. توی FileZilla روی فولدر مورد نظر راست کلیک کن و بعد گزینه ی را انتخاب کن و پس از اون ...File Attributes را بزن و در پنجره ی باز شده در آخرین کادر و در مقابل Numeric Value ، عدد پرمیشن مورد نظرت (مثلا 777) را بنویس.
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــــلی
-
سلام
آقا مشکل من حل نشد از تمامی برنامه هایی که میشناختم و یا پیدا کردم استفاده کردم نشد که نشد. :D
گویی مشکل از میزبانم هست تو یکی دو روز آینده باید با قسمت پشتیبانیشون صحبت کنم . 8)
از شما هم آقای majid66 و Only FreeWares به خاطر وقتی که گذاشتین تشکر می کنم. :)
-
آقا حالا که بحث akocomment داغه، منم سوالمو بچسبونم:
1) من می خوام لینک نظرات پایین سمت چپ بیاد به جای سمت راست.
2) عکس کنار "نظرات" که یه علامت نقل قوله نیاد.
می شه بشه؟ اگه می شه از کجا باید بشه؟
-
تمام کد های مربوط به interface این کامپوننت توی فایل akocommentbot.php هست. باید اونو ادیت کنی.
-
سلام
حمید جان یه نگاه به قالب هاش هم بنداز :)
یا علی علیه السلام
-
چه جوری جاوااسکریپت فعال بشه
متشکرم از جواباتون
یه چیز دیگه
وقتی یادداشتی نوشته می شه، روی اسم نظردهنده که می رم و می خوام ایمیلشو ببینم، می گه ایمیل دربرابر اسپم ها محافظت می شه و باید جاوااسکریپت فعال باشه. این چه جوری می شه فعال بشه؟
منظورش تو تنظیمات ویرایشگره؟ تو "پذیرش عناصر اسکریپت اینا از قبل نوشته شدن:
چیز دیگه ای باید نوشته شه؟
-
خوب مجبور شدم دو تا پست بنویسم، فکر کنم بعدا یکی بشه.
آقا خودم که فکر کردم 8) دیدم این تنظیمات ویرایشگر ربطی به اون نداره. من تو بروزر (اکسپلورر) هم اسکریپت ها رو فعال کردم، نشد. چه جوریه این قضیه؟
-
دوستان من این فایل را دانلود و نصب میکنم اما تو هیچ منویی از قبیل : مامبوت - کامپونت و ... نیست ؟ چرا ؟
-
اقایان عذر می خوام . حل شد . اول از زیپ دراوردم بعد 2تا فایل توشو نصب کردم.
bot_akocomment_SE
و
com_akocomment_SE1
مرسی بای.
-
[quote author=حمید و مامبو link=topic=13610.msg74850#msg74850 date=1213201190]
متشکرم از جواباتون
یه چیز دیگه
وقتی یادداشتی نوشته می شه، روی اسم نظردهنده که می رم و می خوام ایمیلشو ببینم، می گه ایمیل دربرابر اسپم ها محافظت می شه و باید جاوااسکریپت فعال باشه. این چه جوری می شه فعال بشه؟
منظورش تو تنظیمات ویرایشگره؟ تو "پذیرش عناصر اسکریپت اینا از قبل نوشته شدن:
چیز دیگه ای باید نوشته شه؟
[/quote]
[quote author=حمید و مامبو link=topic=13610.msg74853#msg74853 date=1213201515]
خوب مجبور شدم دو تا پست بنویسم، فکر کنم بعدا یکی بشه.
آقا خودم که فکر کردم 8) دیدم این تنظیمات ویرایشگر ربطی به اون نداره. من تو بروزر (اکسپلورر) هم اسکریپت ها رو فعال کردم، نشد. چه جوریه این قضیه؟
[/quote]
اگه تو مروگرت جاوا اسکریپت فعال نباشه اینو نشون میده، مطئنی درست فعالش کردی؟
-
خوب پس چرا بعد نصب و فعال سازی تو وب نشون داده نشد ؟
؟
-
[quote author=bizimt link=topic=13610.msg74892#msg74892 date=1213212809]
خوب پس چرا بعد نصب و فعال سازی تو وب نشون داده نشد ؟
؟
[/quote]
مامبوتشو فعال کردی؟
-
سلام.خوب. اين يعني اينكه نصب نشده ::)
حالا اين كه مشكلش چيه يه بحث جداست.
يــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ ـــلي
-
آره مامبوت رو نصب کردم تو کامپونت هم " یادداشت " اضافه شد . اما اصلا تو وب نمیاد ؟
اگر فقط با یکبار نصب و فعال کردن مامبو تو وب سایت نشون داده میشه (قسمت مطالب سایت) پس یه مشکلی هست و بهتره پاک کنم و از اول بزنم.
ولی نه اگر بعد نصب تنظیمات خاصی می خواهد که اینو دیگه شما عزیزان باید لطف کنین و بگید.
تشکر.
-
بعد از اینکه مامبوت اونو فعال کردی برو تو تنظیماتش و بخش هایی رو که میخوای کامپوننت تو اونا نشون داده بشه رو انتخاب کن.
-
سلام
اگر راهی که emad_67 گفت جواب نداد چک کن ببین مامبوتی که نصب شده را منشر کردی.
موفق باشی
-
فتبارک ا.. احسن الخالقین
عجب ؟ ممنونم مجید جون و عماد جون و بچه ها جون ، حل شد.
من می گفتم پس تو تنطیمات اونجا که نوشته کجا دیده بشه خمشونو پیشفرض نشون میده ، نگو باید همشونو انتخاب بایستی می کردیم.
ممنونم.
-
از این کامپونت من به اوج عشق رسیدم.
بسیار عالی و خوب و مفید بود طوری که دیگه با این سایتم تکمیل شد.
-
از این که می بینم جناب بیزمیت در اوج عشق تشریف دارند بسیار مشعوفم 8)
اگه این دو سوال منم به جواب درست برسه ، به گمانم به همچون جاهایی برسم من هم. ::)
1) به ازای هر نظری که اضافه می شه، بالای بخش نمایش یادداشتهای مدیریت اکوکمنت، این پیغام خطا نوشته می شه:
کد:
Notice: Undefined variable: entrylenght in /home/xxx/public_html/administrator/components/com_akocomment/admin.akocomment.html.php on line 106
و این خیلی جالبه، به ازای هر نظری که منتشر شده یه دونه :D
2) همون سوال قبلی: من چطوری باید تو مرورگرم فعال کنم جاوا اسکریپتو: به طور پیش فرض که فعاله منم دست نزدم، حالا هم نگاه می کنم از بخش سکیوریتی، اسکریپتینگش اکتیوه (enable)
چیز دیگه ای هست که باید تغییر بدم. الآن وقتی روش کلیک می کنم، همون برنامه ی outlook باز می شه و تو قسمت to کلی چیزای عجیب غریب می نویسه و روی خود اسم طرف که کلیک راست می کنم، نوشته که جاوا اسکریپت فعال نیست.
دوستان (آقا عماد عزیز و ... ) همتی
-
در مورد سوال اول:
فایل admin.akocomment.html.php در فولدر administrator/components/com_akocomment رو باز کن.
در خط 68 یا 69 اینو نوشته:
کد:
$commentlenght = "40";
زیر این خط، اینو اضافه کن:
در مورد سوال دومت:
دو حالت داره، مثلا اگه آدرس ایمیل رو توی فیلد "پست الکترونیکی شما:" وارد کرده باشی، این مورد ربطی به جاوا اسکریپت نداره و اتوماتیک ایمیل به صورت کد شده نشون داده میشه( موس رو اگه رو اسم طرف نگه داری متوجه میشی) با کلیک روی اون آدرس هم outlock باز میشه و چرت پرت نشون میده و فقط باید موس رو رو آدرس ایمیل نگه داری و اونو بخونی.
حالت دوم اینکه که یه آدرس ایمیل توی قسمت متن یادداشت ها وارد شده باشه، در این صورت اگه جاوا اسکریپت روی مروگرت فعال نباشه، به جای آدرس ایمیل اینو نشون میده: "برای دیدن آن باید جاوااسکریپت فعال باشد. " اگر هم که فعال باشه که خود ایمیل رو نشون میده.
حالا مشکلت کدوم یکی از این دو مورده؟
نقل قول:
راست می کنم، نوشته که جاوا اسکریپت فعال نیست.
کجا اینو می نویسه؟
-
عمادجان مشکل اولم حل شد، ممنون
در مورد دومی گفتی:
[quote author=emad_67 link=topic=13610.msg74989#msg74989 date=1213308879]
در مورد سوال دومت:
دو حالت داره، مثلا اگه آدرس ایمیل رو توی فیلد "پست الکترونیکی شما:" وارد کرده باشی، این مورد ربطی به جاوا اسکریپت نداره و اتوماتیک ایمیل به صورت کد شده نشون داده میشه( موس رو اگه رو اسم طرف نگه داری متوجه میشی) با کلیک روی اون آدرس هم outlock باز میشه و چرت پرت نشون میده و فقط باید موس رو رو آدرس ایمیل نگه داری و اونو بخونی.
[/quote]
همین مشکل منه. یعنی ایمیل که تو فیلد "پست الکترونیکی شما" وارده شده، اما مشکل اینه که وقتی روی اسم نظر دهنده کلیک راست می کنم، توPROPERTIES جلوی آدرس نوشته:
کد:
mailto:<script%20language='JavaScript'%20type='text/javascript'>%20<!--%20var%20prefix%20=%20'ma'%20+%20'il'%20+%20'to';%20var%20path%20=%20'hr'%20+%20'ef'%20+%20'=';%20var%20addy93123%20=%20'hmd_jalili'%20+%20'@'%20+%20'yahoo'%20+%20'.'%20+%20'comNOSPAM';%20document.write(%20'<a%20'%20+%20path%20+%20'\''%20+%20prefix%20+%20':'%20+%20addy93123%20+%20'\'>'%20);%20document.write(%20addy93123%20);%20document.write(%20'<\/a>'%20);%20//-->%20</script>%20<noscript>%20این%20آدرس%20ایمیل%20در%20برابر%20اسپم%20ها%20محافظت%20می%20شود،%20برای%20دیدن%20آن%20می%20بایست%20جاوااسکریپت%20فعال%20باشد</noscript>%20!
و وقتی هم که موس رو روی اسم نظر دهنده نگه می دارم، توی نواز ابزار پایین مرورگر، یه قسمتی از همین متنو می نویسه. (تا مساوی اولی و به جای 20% هم فاصله است)
یعنی عملاً من هیچ جوری نمی تونم بفهمم ایمیل نظر دهنده چیه.
-
روی نام نظر دهنده که کلیک راست نکن چون همونطور که خودت گفتی قاطی نشون میده.
ولی وقتی موس رو روس نام نظر دهنده ببری میتونی بخونی. یعنی قسمت های آخر چیزی که تو status bar مروگر نشون میده رو نگاه کن، یه جا نوشته که مثلا:
کد:
addy12368='test'+'@'+'yahoo'+'.'+'com'+'comNOSPAM'
که test همون آی دی طرف میشه و بقیشم که مشخصه که مال yahoo هست.
-
[quote author=emad_67 link=topic=13610.msg75075#msg75075 date=1213418191]
روی نام نظر دهنده که کلیک راست نکن چون همونطور که خودت گفتی قاطی نشون میده.
ولی وقتی موس رو روس نام نظر دهنده ببری میتونی بخونی. یعنی قسمت های آخر چیزی که تو status bar مروگر نشون میده رو نگاه کن، یه جا نوشته که مثلا:
کد:
addy12368='test'+'@'+'yahoo'+'.'+'com'+'comNOSPAM'
که test همون آی دی طرف میشه و بقیشم که مشخصه که مال yahoo هست.
[/quote]
مسئله اینجاست که توی نوار وضعیت فقط اینو نشون می ده:
کد:
mailto:<script language='JavaScript' type='text/javascript'> <!-- var prefix = 'ma' + 'il' + 'to'; var path = 'hr' + 'ef' + '='
یعنی یه خورده دیگه مونده تا برسه به آدرس میل. به هر حال همینجوری هم می شه فهمید. از رو همون کلیک راست.
ممنونم عمادجان. خیلی لطف پیچمون کردی. ;)
-
سلام دوستان ببخشید من یه مشکلی دارم :
بعد نصب و فعال کردن کامپوننت جدید و غیر فعال کردن کامپوننت قبلی هنوز این کامپوننت تو صفحات جایگزین پیش فرض نشده
-
[quote author=adineh link=topic=13610.msg75715#msg75715 date=1213775618]
سلام دوستان ببخشید من یه مشکلی دارم :
بعد نصب و فعال کردن کامپوننت جدید و غیر فعال کردن کامپوننت قبلی هنوز این کامپوننت تو صفحات جایگزین پیش فرض نشده
[/quote]
مامبوت اونم فعال کردی؟
-
emad_67 جان مشکل دوستمون حل شد مامبوت فعال نکرده بود
-
سلام دوستان:
جناب عماد خان مشکلم حل شد، همونطور که اقا مجید گفت مامبوتش رو فعال نکرده بودم
-
سلام