[quote author=فیروزمندان link=topic=13634.msg76150#msg76150 date=1214121328]
مشکلی که الان هست اینه که اکثر دوستان دانشجو هستن و امتحان دارن که قرار شد مشخص بشه آخرین امتحان ها کی هست تا از اون موقع کار رو شروع کنیم ...
[/quote]
نمایش نسخه قابل چاپ
[quote author=فیروزمندان link=topic=13634.msg76150#msg76150 date=1214121328]
مشکلی که الان هست اینه که اکثر دوستان دانشجو هستن و امتحان دارن که قرار شد مشخص بشه آخرین امتحان ها کی هست تا از اون موقع کار رو شروع کنیم ...
[/quote]
من امتحانام فردا تموم می شه( 3 تیر)
بقیه هم لطفا همین جا اعلام کنند.
با تشکر.
واسه من تازه 8 تیر شروع می شه و تا 19 تیر ادامه داره. آقا بخدا شرمنده. این آموزش دانشگاه ما هیچی نمی فهمه!!!
ولی اگه کار سبک در حد یکی 2 ساعت وقت گیری دارین، من هستم!!! (خدا با ماست، همچنین 2 تا از اساتید محترمه!!!)
ReLoading ...
mr_aliagha & Amir.d
امنحان ها تمام شد ؟! چند نفر تمام شده و چند نفر موندن ؟!
فعلا دوتا از بچه ها اعلام کردن .
یکی 16 و دیگری 19 همین ماه رو اعلام کردند .
دوستانی که در لیست من تا امروز ادد شدن هم شامل :
امیر حسین
مهدی مشتاقی
ابراهیم
شهریار
دوستان دیگه هم (سعید و حسین عزیز ) موندن که در اسرع وقت باید اضافه بشند .
موفق باشید
امیر
سلام دوستان منم تازه این تاپیک رو دیدم.منم دوست دارم هم کاری کنم
1-به فتوشاپ کاملا مسلط هستم
2- بالای 20قالب برای مامبو طراحی کردم
3- به Css به اندازه ای که بتونم یه قالب رو آماده کنم و یا قالب رو کاملا تغییر بدم آشنایی دارم
4- در حال فراگیری php و My Sql هستم (ولی یه چیزایی سرم می شه:دی )
با سلام
شاید کمی دیر جواب دادم اما به حساب این بزارید که نمیدونستم میتونم کمکی بکنم یا نه!
به کار با فوتوشاپ آشنام و به html و css هم تقریبا واردم. php و دیتا بیس رو هم خیلی خیلی کم بلدم.
حالا اگه کمکی از من برمیاد در خدمتم.
یا حق
منم تازه امتحاناتم تموم شده فكر كنم بتونم كمكتون بكنم :)
سلام - منم تازه اين تاپيك رو ديدم
چون يكي دو هفته اي ميشه فعال شدم
من ميتونم هم تو پشت هم چيني آموزشها و توضيحات كامل كمك كنم و هم طراحي
ولي بيشتر به طراحي مسلط هستم و در طراحي بهترين كار را قسمت تبديل از فايل سورس به نمايش ميدانم و بسيار دقيق و حرفه اي عمل ميكنم . حالا نميدونم تو كدوم بخش مفيدتر خواهم بود
و از آنجايي كه سن من از بقيه كمتر و من تازه در انجمن فعال شدم اين حق رو به ديگر دوستان ميدم كه مديريت گروه را بر عهده بگيرند ، حالا زمان بسيار هست.
منتظر پاسخ شما دوستان هستم
البته نميتونم تمام وقت فعاليت داشتهخ باشم ؛ ولي هر وقت نياز باشد سعي خودم را ميكنم
ميتونيد روي من حساب كنيد
سلام
امیر و علی عزیز لطفا بفرمایید تا الان چه کارهایی انجام شده ؟ چند نفر جدیدا اعلام آمادگی کردن لطفا باهاشون هماهنگی کنید . یک dead line به من بدید و در نهایت لطفا دقیقا بگید هر شخص چه کارهایی انجام داده تا با توجه به توانایی ها و مسئولیت پذیری افراد باهاشون هماهنگی صورت بگیره ...
یا علی
منم مي خوام شروع به كار كنم كم كم مي خوام مطالب آموزشي رو ويرايش كنم ودرون پي دي اف قرار بدم
تو یاهو پیغام گذاشته شده...
سلام
من هم تازه تاپیک رو خوندم...مثل بقیه دیدم به چهارمین صفحش رسیده...
اگر کمکی از بنده بر میاد در خدمت گذاری حاضریم .... ما رو هم دریابید...
هم تو گرافیک می تونم کمک کنم... هم تو برنامه نویسی و فارسی سازی....
بالاخره همه جوره در خدمتیم.....
تا یار کرا خواهد و میلش به که باشد ؟
سلام
من البته عضو جديدم و جديدا هم مامبو را نصب كردم و كمكي نميتونم بكنم ،و نميدونم اين
سايت چطوري مديريتميشه ولي نظر به اينكه با انجمنهاي بسياري كار كردم پيشنهادي دارم
اگر انجمن به بخشهاي كوچكتر تقسيم بشه و براي هر بخش مديري در نظر گرفته بشه
به نظرم پر بارتر و شكيل تر و موفق تر خواهد بود.مثل انجمن موبايلستان ، انجمن فارسي وب
و خيلي انجمنهاي ديگر .
[quote author=pedram1387 link=topic=13634.msg79379#msg79379 date=1216411849]
اگر انجمن به بخشهاي كوچكتر تقسيم بشه و براي هر بخش مديري در نظر گرفته بشه
به نظرم پر بارتر و شكيل تر و موفق تر خواهد بود.
[/quote]
من از طرف همگي ورودتون رو تبريك ميگم
ميشه يك تاپيك جدا گانه باز كنيد و اونجا بحث رو انجام بدين - توي انتقادات و پيشنهادات
بحث نبايد عوض بشه و در قوانين اين موضوع ياد شده.
من در راستاي پستي كه آقا محسن دادن و گفتن
[quote author=فیروزمندان link=topic=13634.msg78742#msg78742 date=1216020491]
دقیقا بگید هر شخص چه کارهایی انجام داده تا با توجه به توانایی ها و مسئولیت پذیری افراد باهاشون هماهنگی صورت بگیره ...
[/quote]
توي faq و doc ميتونم كمك كنم و همچنين چون كار اصليم طراحي هستش هم ميتونم كمك كنم.
هر جايي كه بهتر باشه و نيرو كمتر باشه. و مايل هستم بهترين كمك رو انجام بدم و نهايت سعي خودم رو ميكنم.
وقت هم روزي 3 ساعت و بيشتر ميتونم بزارم براي كاري كه بفرمائيد.
البته تا وقتي كه اون كاري كه با شما هماهنگ شده را تموم نكنم نميتوانم كمك كنم - چون با كمك دو تا از دوستان داريم اين كار رو انجام ميديم ؛ فكر ميكنم تا 1 يا شايدم 2 ماه ديگه كاراي نهاييش انجام شده باشه.
در ضمن برنامه نويسيم هم خيلي ضعيف هست و ميشه گفت نجديدي هستم. كه دارم سعي ميكنم تا حدودي بتونم اين مشكل رو رفع كنم.
موفق و پيروز باشيد.
سلام
طی همکاری که دوستان عزیز داشتن موفق شدیم تا دو FAQ کامل برای فروم با نظارت مدیریت تولید کنیم .
دراین پست بخش های باقی مانده را جهت انجام فاز 1 (FAQ انجمن ) در اختیار دوستان و همکاران خودم قرار میدهم .
از همکاران نام برده در این تاپیک در خواست می کنم تا در اسرع وقت بخش انتخابی خود را به همراه مدت زمان مورد نیاز برای انجام کار اعلام نمایند.
بخش ها :
+ سوالات عمومی
+ مدیریت
+ ارتقا و نصب
+ مامبوت ها
+ کامپوننت
+ قالب
+ ماژول ها
عزیزانی که تا پایان دوره ما را به صورت مداوم همراهی کنند به تیم اصلی دعوت خواهند.
لیست افرادی که تاکنون مارا یاری کرده اند به شرح زیر است :
امیر حسین
مهدی مشتاقی
ابراهیم
شهریار
سعید
حسین شکرزاده
دوستانی هم که تمایل دارند در انجام این رسالت با ما همراه باشند در همین تاپیک اعلام آمادگی نمایند تا از طریق پیام خصوصی در جریان کارهای انجام شده ، شرایط و برنامه قرار بگیرند .
موفق باشید
امیر
واسه من بیشتر روی قالب، ماژول و مدیریت حساب کنید.
سلام :)
اعلام آمادگی! ;)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
من هم اعلام آمادگی می کنم :)
سلام دوستان
منم تازه این تاپیک رو دیدم.
منم دوست دارم هم کاری کنم
[quote author=سعید link=topic=13634.msg79913#msg79913 date=1216674566]
واسه من بیشتر روی قالب، ماژول و مدیریت حساب کنید.
[/quote]
سلام
سعید جان ممنون فقط قدم به قدم . لطفا برای شروع یکی رو انتخاب کن . حتما یه مطالعه ای هم روی تاپیک های بخش مورد نظرت داشته باش .
زمان رو فراموش کردی اعلام کنی . ;)
موفق باشید
امیر
البته مطابق قراري كه بود كه همه سرش بريزيم و با هم كتك بزنيم، من نمي تونم كل كار رو انجام بدم.
چون مطمئنا ناقص هست.
كار يك نفر -حداقل در مورد من- جامع از كار در نمي ياد. اگر دوستان هم همكاري كنند ،خوب ميشه. البته هماهنگي و اينا با خودتون
از اون موارد هم پيشنهاد ماژول هست
و زمان هم انشا االه تا يك هفته ديگه . يعني 8 - 5 - 87 - البته اگر خدا بخواهد و مشكلي پيش نياد
اگر در اين مورد موافقيد كه من همين الان شروع كنم به ذخيره صفحات. چون در منزل دسترسي به اينترنت ندارم. (و اگر هم باشه،افغانستانه!)
[quote author=سعید link=topic=13634.msg79947#msg79947 date=1216716492]
البته مطابق قراري كه بود كه همه سرش بريزيم و با هم كتك بزنيم، من نمي تونم كل كار رو انجام بدم.
چون مطمئنا ناقص هست.
كار يك نفر -حداقل در مورد من- جامع از كار در نمي ياد. اگر دوستان هم همكاري كنند ،خوب ميشه. البته هماهنگي و اينا با خودتون
از اون موارد هم پيشنهاد ماژول هست
و زمان هم انشا االه تا يك هفته ديگه . يعني 8 - 5 - 87 - البته اگر خدا بخواهد و مشكلي پيش نياد
اگر در اين مورد موافقيد كه من همين الان شروع كنم به ذخيره صفحات. چون در منزل دسترسي به اينترنت ندارم. (و اگر هم باشه،افغانستانه!)
[/quote]
باشه مشکلی نیست . شما با ماژول ها شروع کن . ولی من از لیست انتخاب خارجش نمی کنم تا با دوستان دیگه همراه بشی !
چون خیلی گسترده هست اینطور با یکی از دوستان دیگه می تونی کار رو پیگیری کنی .
ممون از سرعت پاسخ گوییت :)
موفق باشید
امیر
مشکلی که امیر جان هست اینکه شما دارید Documentation کار میکنید نه چیز دیگه ای ...
سلام. بابت کم کاری (بیکاری) تا حالام شرمنده.
من سوالات متداول مربوط به قالب رو آماده میکنم. و اونها رو تا 8-5 همین ماه آماده می کنم.
[quote author=مهدی مشتاقی link=topic=13634.msg79973#msg79973 date=1216733767]
سلام. بابت کم کاری (بیکاری) تا حالام شرمنده.
من سوالات متداول مربوط به قالب رو آماده میکنم. و اونها رو تا 8-5 همین ماه آماده می کنم.
[/quote]
سلام
ممنون . منتظر نتایج کاری شما هستیم .
[quote author=Shahryar_NEO link=topic=13634.msg79965#msg79965 date=1216725105]
مشکلی که امیر جان هست اینکه شما دارید Documentation کار میکنید نه چیز دیگه ای ...
[/quote]
به نظر مشکل نمیاد . فکر کنم این تاپیک هم برای همین موضوع ایجاد شده . اگه برنامه یا پیشنهادی دارید مطرح کنید ، خوشحال میشم .
موفق باشید
امیر
سلام. من هم بخش مدیریت را برداشتم.البته با گفته های آقا سعید گل هم کاملا موافقم و در نتیجه هر طور که می دونید برنامه ریزی کنید که FAQ این بخش هم مثل بقیه ی بخش ها کامل دربیاد. ::) زمان هم فکر کنم بین 8 الی 10 روز.( البته ببخشید یه کم زیاده ولی من حداکثر را گفتم :))
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــلی
سلام
فکر میکنم با این اوصاف کامپوننت ها با من باید باشه ;) سعید جون زود تر جنبیدی ;)
نم تا آخر هفته ی آینده، ایشالا اگر مشکلی پیش نیاد تحویل خواهم داد
یا علی علیه السلام
سلام
لیست کاربران فعال و بخش های باقی مانده برای انتخاب به شرح زیر می باشد .
بخش ها
+ سوالات عمومی
[s] + مدیریت[/s]
+ ارتقا و نصب
+ مامبوت ها
[s] + کامپوننت[/s]
[s] + قالب[/s]
[s]+ ماژول ها[/s]
[s] + امنیت [/s]
افراد تیم :
امیر حسین
مهدی مشتاقی *
ابراهیم
شهریار
سعید *
حسین شکرزاده *
علی کاظم زاده *
ميثم مينايي
از دیگر اعضای تیم درخواست می کنم در اولین فرصت بخش مورد نظر خود را انتخاب و اعلام نمایند .
برنامه ها و اقدامات جدید نیز به زودی به عزیزانی که در حال انجام پروژه هستند اعلام خواهد شد (خبر های خوب ;) )
موفق باشید
امیر
با سلام
من هم در بخش سوالات عمومی در خدمت هستم. فقط انشا الله از 7 مرداد به بعد میتونم شروع کنم. :-[
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=13634.msg80087#msg80087 date=1216844754]
فکر میکنم با این اوصاف کامپوننت ها با من باید باشه ;) سعید جون زود تر جنبیدی ;)
[/quote]
آنگاه که تو سر چوب پاره سرخ کنی، من جامه ی اهل عمل پوشم.
حسین
(البته از نوع ابن منصور حلا ج)
سلام
خسته نباشید
کمکی از دست ما بر میاد؟ یا که باید آرامش خودمونو حفظ کنیم و وایسیم ببینیم قانون چیکار میکنه؟ ;)
::) ;D 8) ;) :) ;D :D ??? ::) :P
[quote author=DesignX link=topic=13634.msg80187#msg80187 date=1216929948]
سلام
خسته نباشید
کمکی از دست ما بر میاد؟ یا که باید آرامش خودمونو حفظ کنیم و وایسیم ببینیم قانون چیکار میکنه؟ ;)
::) ;D 8) ;) :) ;D :D ??? ::) :P
[/quote]
سلام
اطلاعات لازم برای شما هم ارسال گردید . (البته حفظ آرامش هم واجبه ;) )
مطالعه بفرمایید و در انتخاب بخش مورد نظر و ... دقت لازم رو داشته باشید.
منتظر پاسخ شما در مورد انتخاب و مدت زمان مورد نیاز هستم . ممنون ;)
موفق باشید
امیر
سلام دوستان
رو کمک من هم می تونین حساب کنین
هرچند چیز زیادی بار ما نیست
:)
سلام.
من کارم رو انجام دادم. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بابت 1.5 روز تاخیر هم معذرت میخام. خیلی سرم شلوغه.
و این که سعی کردم تمام جنبه ها رو در نظر بگیرم تا یک کار جامع در بیاد.
بنابراین پیشنهاد دارم که اگر دوستان کا کردن رو این قسمت یا نکردند، برای اینکه کار سریع تر پیش بره و دوباره کاری نشه، به جای اینکه دوستان دوباره موازی کار کنند، همین مواردی که من انجام دادم رو اگر نیاز بود ارسال کنید تا بررسی بشه و نقدش کنند. تا اگر لازم بود کسر و اضافه بشه.
در مورد قسمت بعدی هم زمانش رو در همین تاپیک متعاقبا اعلام میکنم.
فعلا برای اینکه بعد از بررسی 4500 پست، یک سری کارهای عقب افتاده رو به عنوان تنوع انجام بدم، با اجازه برم مرخصی
ایمیل تون رو کنترل کنید
یا علی مدد.
سلام
مرسی سعید جان . در اسرع وقت جواب ایمیل رو میدم و اگه نیازی به تغییر بود .....
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم که در اولین فرصت نتایج کاری خودشون رو ارسال کنند . در صورتی که نیاز به زمان بیشتری برای انجام این کار هست در همین تاپیک اعلام کنید .
امروز و فردا منتظر پاسخ شما عزیزان هستم .
موفق باشید
امیر
سلام امیر جان. شرمندم. یه حادثه غیر مترقبه پیش اومد برام که کل کارهام را یه چند روزی عقب انداخت.(موس و کیبردم با هم نابود شدند و به سیستم دیگه ای هم دسترسی نداشتم ضمن اینکه تعطیلات هم بود :'()حالا در هر صورت من دوباره با انرژی شروع می کنم :D و به خواست خدا کار را تحویلتون می دم. فقط یه چند روزی ...
موفق باشید
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ــــلی
با سلام
من یکی دو هفته ای گیر بودم و نتونستم به موقع شروع کنم.
بعد از صحبتی که با amir.d داشتم قرار شد کار روی بخش مامبوتها رو شروع کنم.
ایشالا تا 16 مرداد تمومش می کنم. (شایدم زودتر ;))
با سلام
کار من تموم شد. به ایمیلتون ارسال کردم.
اگه اشکالی چیزی داره یه خبر بدین تا اصلاحاتش انجام بشه.
با تشکر